Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.905
- 13
- 1.363
Cevap: # Hamit Altıntop
Bahsi gecen son gelismeler nedir? Fener'e mi gidiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ama vizyon dediğimiz sonuca ulaşırsa vizyondur.Sen çıkıp hedeflerini belirleyip onun için çabalamazsan lafta kalır.
Türkiye liginde başarılı olmakta mecbur bu konuda.Sen şampiyon olup şampiyonlar ligine gidersen amaç edindiğin tecrübe,başarı da zamanla gelir.Buna vizyonsuzluk demek yanlıştır.
Hedef 3 kulvarda başarı deyip onun uğrunda birşeyler yapmazsan sözde vizyon denir ona.
Ayrıca hedef Avrupa ligi ise bırakalım orada kalsın,şampiyonlar ligini unuttuk.
Son 3 sayfayı okudum, Hamit i feneve mi kaptırdık şimdi ?
Evet %90 Fb'de.Bu adama Galatasaray'lı diyorlar ama nasıl Galatasaray'lı anlamadım.Para herşeyin anahtarı bee!
Evet %90 Fb'de.Bu adama Galatasaray'lı diyorlar ama nasıl Galatasaray'lı anlamadım.Para herşeyin anahtarı bee!
Hayır, amaca ulaşırsan vizyonun gerçekleşmiş olur. Sonuçla vizyonu karıştırıyorsun, terimsel düşün. Vizyon dediğin futbola, futboldaki başarıya bakış açısıdır.-Tabi futbolla sınırlandırarak söylüyorum.- Bizim futbola bakış açımız, Fenerbahçe'den farklıdır. Fenerbahçe'nin vizyonu Türkiye'de en büyük olmaktır, bizim vizyonumuz da Avrupa'da büyüklerle yarışan bir kulüp olmaktır. Ha vizyonumuzun getirisine karşılık verebiliyor muyuz; hayır. Fenerbahçe'de şu anki vizyonunun getirisine karşılık veremiyor. Ancak sonuç ne olursa olsun, iki takımda vizyonundan ödün vermiyor.
% 90 felan yalan o işler
Yalçın Dümer'e sordum kesin anlaştı dedi,Turkspor'da anlaştı diyor.Yani anlayacağın son anda Türkiye'ye gelmekten vazgeçmezse önümüzdeki sene Fb'de.
yalcın dumer sercan gsdede diyodu
Yalçın Dümer Vederson Galatasaray'da diyordu ?
Çağlar geldi.
Hala moralim bozuk.Yine saçma transferler yapmaya devam ediyoruz.