# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Son 3 sayfayı okudum, Hamit i feneve mi kaptırdık şimdi ?

ya giderse gitsin agalar boşverin barış yeter bize:asd::asd:

Ama vizyon dediğimiz sonuca ulaşırsa vizyondur.Sen çıkıp hedeflerini belirleyip onun için çabalamazsan lafta kalır.

Türkiye liginde başarılı olmakta mecbur bu konuda.Sen şampiyon olup şampiyonlar ligine gidersen amaç edindiğin tecrübe,başarı da zamanla gelir.Buna vizyonsuzluk demek yanlıştır.

Hedef 3 kulvarda başarı deyip onun uğrunda birşeyler yapmazsan sözde vizyon denir ona.

Ayrıca hedef Avrupa ligi ise bırakalım orada kalsın,şampiyonlar ligini unuttuk.

Hayır, amaca ulaşırsan vizyonun gerçekleşmiş olur. Sonuçla vizyonu karıştırıyorsun, terimsel düşün. Vizyon dediğin futbola, futboldaki başarıya bakış açısıdır.-Tabi futbolla sınırlandırarak söylüyorum.- Bizim futbola bakış açımız, Fenerbahçe'den farklıdır. Fenerbahçe'nin vizyonu Türkiye'de en büyük olmaktır, bizim vizyonumuz da Avrupa'da büyüklerle yarışan bir kulüp olmaktır. Ha vizyonumuzun getirisine karşılık verebiliyor muyuz; hayır. Fenerbahçe'de şu anki vizyonunun getirisine karşılık veremiyor. Ancak sonuç ne olursa olsun, iki takımda vizyonundan ödün vermiyor.

Evet %90 Fb'de.Bu adama Galatasaray'lı diyorlar ama nasıl Galatasaray'lı anlamadım.Para herşeyin anahtarı bee!

Bizim adama gidip teklif yapmak aklımıza gelmiyorsa, adam gelip bize beni alın diyecek değil ya.Mehmet Topuz mu bu :) Kızacaksanız yönetime kızın.Para yok diyorlar bedava adamı almıyorlar.Ama yine de erken konuşmamak lazım.İki gün önce de Semih bizdeydi bunların haberlerine göre.

Hayır, amaca ulaşırsan vizyonun gerçekleşmiş olur. Sonuçla vizyonu karıştırıyorsun, terimsel düşün. Vizyon dediğin futbola, futboldaki başarıya bakış açısıdır.-Tabi futbolla sınırlandırarak söylüyorum.- Bizim futbola bakış açımız, Fenerbahçe'den farklıdır. Fenerbahçe'nin vizyonu Türkiye'de en büyük olmaktır, bizim vizyonumuz da Avrupa'da büyüklerle yarışan bir kulüp olmaktır. Ha vizyonumuzun getirisine karşılık verebiliyor muyuz; hayır. Fenerbahçe'de şu anki vizyonunun getirisine karşılık veremiyor. Ancak sonuç ne olursa olsun, iki takımda vizyonundan ödün vermiyor.

Ben Fenerbahçe'ye de vizyonsuz diyemiyorum.Sadede biraz mentalite yanlışlığı var.Parayı doğru yerlere kullanamadıklarını düşünüyorum.Adamların hedefi Türkiye'de başarılı olmak,dolayısıyla Şampiyonlar Ligine gitmek.Kazanılan para ile hem Avrupa'da tecrübe sahibi oluyorsun hemde kazandığın paralarla nakit akışını sağlama alıyor,daha kaliteli adamları bünyene katma şansı kazanıyorsun.

Bizim vizyonumuz belliyse, bizi o hedefe götürecek olan TSL'den başlamalıyız.Şampiyonlar ligine gidip hem tecrübe hemde para kazanabiliriz.Daha iyi oyuncular alıp o istediğimiz hedefe Avrupa Lİginde başarı yada Şampiyonlar liginde çeyrek final hedef neyse zamanla oluşacaktır.

Yani demek istediğim vizyonsuz gibi görülen Fenerbahçe'nin de aslında geniş çaplı bir vizyonu var.Adamlar bunun için bütçelerinin iyi olması gerektiğini biliyorlar.Bu şuan sadece Türkiye'yi düşündükleri anlamına gelebilir aslında ama bu da bir vizyondur.

Konu nerden nereye geldi.Bakalım nereye gidecek.=)

yalcın dumer sercan gsdede diyodu

turkspor geçen sene de hamit fenerde demişti ama yalan oldu sonra

yalçın dümer sallayıp duruyo inanmayın.geçen sene adnan polatla buluştuk kokteylde gözlerine baktım çok iyi tanırım adnan polatı gözlerinden anladım sercan gsde diyodu

şimdi kimin gözlerine baktı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt