# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Özel günüm olduğunu belli etmeye çalışıyorum,hala üstüme geliyosunuz,hepinizden nefret ediyoraaağğm. :(

Hala üstüme geliyolar lan,özel günüm gençler işte,orkidim var en zor günümde. :( benim sadık yarim orkid kanatlıdır :(

Adam Kanlı Nigga olmuş. Üstüne gitmeyin. Rap map yapar.

Milkshake dinliyorum,üstüne Zeki Müren,fenayım gençler anlayın.Hamit allah belanı versin.

hamit fenerde diyorsunuzda hiç inanasım gelmiyor. ntv gibi kaliteli bir spor kanalı haber yapmadıkca da inanmıyıcam.

kuş sürüsü yine toplanmış buralara. hadi pır pırr :)

Tahmin diye bir şey var dostum. İnsanlar neden plan yapar, neden program diye bir şey var; mantıklı tahminler nedeni ile değil midir? İlla gelecekte olan bir şey hakkında yorum yapabilmek için geleceği görmek ya da geleceği beklemek gerekmiyor.

Deminden beri Zico'dan neden bahsediyoruz? Döndük yine başa... Bak Del Bosque, Aragones gibi adamların kendine has sistemleri vardır. Eğer bu adamları getirirsen eline sistemine uygun adamlar alırsın. Alamasan bile herhangi bir başarısızlıkta bütün suçu teknik direktörlere atamazsın. Fener için Türkiye'de başarı daha önemlidir. O kadar övülen Zico'da bunun en iyi örneğidir. Avrupa içinde illa şampiyonluk gerekmiyor. En azından UEFA için hedef koyabilirsin.

Fenerbahçe 17 kere şampiyonluk yaşamış, bir çok kere Avrupa macerasına katılmış. Hani sonuç nerede? 0 çekmeler, 6-7 gol yemeler, başarısız turnelerin yanında elle tutulur bir CL çeyrek finali var. Bunu da bizde yaptık ama bizim bu başarımız her nedense bu kadar abartılmadı.

Hamit'in kendisi bunu söyledi. Ben paradan çok, vizyona(Galatasaray'ı ima ederek) önem veriyorum diye.

Gelecek için tahminlerde bulunabilirsin ama bunu kesin olmuş,olacak gibi biri duruma yıkmak yanlış bence.Birşey hakkında tarşıyoruz ve ben açıkcası daha kesin olmamış bir konu hakkında konuşmanın yersiz olduğunu düşünüyorum.

Bence Rijkaard ve Aragones karşılaştırmasını anlamsız.Rijkaard'ın kendine has,alışılagelmişin dışında farklı bir sistemi var.Aragones'in ise sistemi bize farklı değil.4-4-2'nin üzerinde pek farklı gelmeyen değişiklikler yapan bir adamdı Aragones.Sen Rijkaard'ı bir senede gönderemezsin ama Aragones'i başarıslıkta göndermek o kadarda olumsuz değil bence.Zira Aragones zamanındaki Fenerbahçe'yi hepimiz biliyoruz.Zico ise hatırladığım kadarıyla sırf şampiyon olamadığı için gönderilmedi altında farklı nedenleri var.

Tekrar dediğim gibi bizim amacımız Türkiye ligi değil de biraz garip geliyor bana.Sen önce Türkiye'de bir hedeflerini koyup başaracaksın ki,Avrupa'da boy gösterebilesin,başarı gelebilsin.Başarının temeli Türkiye'den geçiyor.

5 yıldır Şampiyonlar ligine gidemiyoruz rakibin 5 senede 4 defa şampiyonlar ligine gidiyor,vizyon sahibiyiz diyoruz.Bazı konularda kavram kargaşası gibi durumlar yaşıyoruz bence.

Bizim başarısızlıklarımız neden abartılmıyor konusunda sana katılıyorum.Medya maymunları Fener'in başarısı daha tatmin edici geliyor,daha büyük haz alıyorlar demekki.

Bedava adamı kaçırdık ya vallahi helal bizim yönetime:D daha diyecek bir şey bulamıyorum

Vizyon vizyon diyip dururlar,giderler Çağlar'ı,Serdar'ı alırlar:D Hey Allahım ne günlere kaldık

Gelecek için tahminlerde bulunabilirsin ama bunu kesin olmuş,olacak gibi biri duruma yıkmak yanlış bence.Birşey hakkında tarşıyoruz ve ben açıkcası daha kesin olmamış bir konu hakkında konuşmanın yersiz olduğunu düşünüyorum.

Bence Rijkaard ve Aragones karşılaştırmasını anlamsız.Rijkaard'ın kendine has,alışılagelmişin dışında farklı bir sistemi var.Aragones'in ise sistemi bize farklı değil.4-4-2'nin üzerinde pek farklı gelmeyen değişiklikler yapan bir adamdı Aragones.Sen Rijkaard'ı bir senede gönderemezsin ama Aragones'i başarıslıkta göndermek o kadarda olumsuz değil bence.Zira Aragones zamanındaki Fenerbahçe'yi hepimiz biliyoruz.Zico ise hatırladığım kadarıyla sırf şampiyon olamadığı için gönderilmedi altında farklı nedenleri var.

Tekrar dediğim gibi bizim amacımız Türkiye ligi değil de biraz garip geliyor bana.Sen önce Türkiye'de bir hedeflerini koyup başaracaksın ki,Avrupa'da boy gösterebilesin,başarı gelebilsin.Başarının temeli Türkiye'den geçiyor.

5 yıldır Şampiyonlar ligine gidemiyoruz rakibin 5 senede 4 defa şampiyonlar ligine gidiyor,vizyon sahibiyiz diyoruz.Bazı konularda kavram kargaşası gibi durumlar yaşıyoruz bence.

Bizim başarısızlıklarımız neden abartılmıyor konusunda sana katılıyorum.Medya maymunları Fener'in başarısı daha tatmin edici geliyor,daha büyük haz alıyorlar demekki.

Fikir belirtiyorum, yani burada geleceğe dair ortaya attığımız her fikir olasılık dahilindedir. Orada eminim dememin nedeni de geçmişte yaptıklarının geleceklerinin teminatı olduğunu düşünmemden kaynaklanıyor.

Bizim anlaşamadığımız nokta şurasıdır; Sen sonuca vizyon diyorsun bense hedeflere vizyon diyorum. Yani sene başı kadronu kurarsın, sonra çıkıp ben bu sene Türkiye şampiyonluğu istiyorum derken başkası çıkıp ben bu sene bütün kulvarlarda başarı istiyorum, benim hedefim bu der. Bana göre de B şıkkının vizyonu A şıkkına oranla daha geniştir.

Anlatabildim umarım.

adnan sezgin in olduğu yerden hiç bir şey çıkmaz transferler ona kaldıyla biz bitmişiz arkadaşlar şimdiye kadar yapılan bütün transferler yedek klübesine nasıl transfer stratejisi bu böyle şu ligdeki takımlardan hamite en ihtiyacı olan takım bizizdir.. bunu bizim yönetimimiz göremiyorsa söyliycek pek bişeyde yok sanırım bırakıp gitsinler.. adamın sözleşmesi bitmiş önümüzdeki sene yeni stadımızda oynıycaz bastır parayı al hamiti gidip yabancı adamlara bonservis verip macera aramanın anlamı yok

Fikir belirtiyorum, yani burada geleceğe dair ortaya attığımız her fikir olasılık dahilindedir. Orada eminim dememin nedeni de geçmişte yaptıklarının geleceklerinin teminatı olduğunu düşünmemden kaynaklanıyor.

Bizim anlaşamadığımız nokta şurasıdır; Sen sonuca vizyon diyorsun bense hedeflere vizyon diyorum. Yani sene başı kadronu kurarsın, sonra çıkıp ben bu sene Türkiye şampiyonluğu istiyorum derken başkası çıkıp ben bu sene bütün kulvarlarda başarı istiyorum, benim hedefim bu der. Bana göre de B şıkkının vizyonu A şıkkına oranla daha geniştir.

Anlatabildim umarım.

Ama vizyon dediğimiz sonuca ulaşırsa vizyondur.Sen çıkıp hedeflerini belirleyip onun için çabalamazsan lafta kalır.

Türkiye liginde başarılı olmakta mecbur bu konuda.Sen şampiyon olup şampiyonlar ligine gidersen amaç edindiğin tecrübe,başarı da zamanla gelir.Buna vizyonsuzluk demek yanlıştır.

Hedef 3 kulvarda başarı deyip onun uğrunda birşeyler yapmazsan sözde vizyon denir ona.

Ayrıca hedef Avrupa ligi ise bırakalım orada kalsın,şampiyonlar ligini unuttuk.

Senin Orta sahasan Bu Kadar zayıfken.. Hamit Gibi Hem Türk Hemde mevkisinin en iyi adamlarından hemde Bedavayken Bu adamı Kaçırman hakikaten salaklık olur. 3.5m Euro Elano'ya vereceğine.. Bonservisi Elinde Hamit'e 4m Euro ver yıllık. Bu adamın Kaçmaması lazım Hele birde Galatasaray'lı Bu adam. Hakikaten Kaçarsa Yazıklar olsun.. Vizyon Vizyon Deyip duruyoruz Asıl Vizyon Hamit gibi adamı Bonservisi elindeyken Kaçırmamaktır. Şu Son gelişmelerden sonra moral falan kalmadı bende. Böyle bir adam Nasıl kaçırıldı Veya Nasıl Kaçırılıyor hayret ediyorum.

:animation:

Gittikçe hamitten ve adnan sezginden soğuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt