Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: # Hamit Altıntop
Yalçın Dümer felan bilmez Hamit işlerini geçiniz
Yalçın Dümer felan bilmez Hamit işlerini geçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam daha yeni başladık.Onlar aparatifti.Çerez niyetine=)
Gönderdiğimiz adamlar ? 4 tane genç,Caner ve büyük ihtimal Santos ?
Evet şuan hatalar yapmış olabiliriz belki ama.Daha gelecekleride bilmiyoruz sonuçta.Ben gelecek seneden büyük bir ders çıkardığımızı düşünüyorum ve transferden artık gelecek ve gidenlerden Rijkaard sorumluysa ben umutluyum.
turkspor geçen sene de hamit fenerde demişti ama yalan oldu sonra
Ben Fenerbahçe'ye de vizyonsuz diyemiyorum.Sadede biraz mentalite yanlışlığı var.Parayı doğru yerlere kullanamadıklarını düşünüyorum.Adamların hedefi Türkiye'de başarılı olmak,dolayısıyla Şampiyonlar Ligine gitmek.Kazanılan para ile hem Avrupa'da tecrübe sahibi oluyorsun hemde kazandığın paralarla nakit akışını sağlama alıyor,daha kaliteli adamları bünyene katma şansı kazanıyorsun.
Bizim vizyonumuz belliyse, bizi o hedefe götürecek olan TSL'den başlamalıyız.Şampiyonlar ligine gidip hem tecrübe hemde para kazanabiliriz.Daha iyi oyuncular alıp o istediğimiz hedefe Avrupa Lİginde başarı yada Şampiyonlar liginde çeyrek final hedef neyse zamanla oluşacaktır.
Yani demek istediğim vizyonsuz gibi görülen Fenerbahçe'nin de aslında geniş çaplı bir vizyonu var.Adamlar bunun için bütçelerinin iyi olması gerektiğini biliyorlar.Bu şuan sadece Türkiye'yi düşündükleri anlamına gelebilir aslında ama bu da bir vizyondur.
Konu nerden nereye geldi.Bakalım nereye gidecek.=)
Fenerde demedilr.Fenerle anlaştı dediler.Hamit ve Halil geçen sene fenerle el sıkışmıştı zaten.
uğur senin duyum ne oldu?
Fenerbahçe'ye vizyonsuz demeyelim de bize göre farklı bakış açıları var diyelim. Tabi biraz fanatizm ve duygusallık araya girince vizyonsuz diyoruz ama gerçekçi yaklaşırsak onların farklı amaçları var bizim farklı amaçlarımız var.
Aslında bu sene yapılan(yapılacak) transferlerden sonra vizyon meselesini iyice tartışmak lazım. Çünkü transferlere göre seneye hedeflerimiz belirli olacaktır. Umarım başarılı bir sezon geçiririz.
Neyse güzel tartışmaydı Akın, teşekkür ederim. Zaten konunun yönünü epey değiştirdik. : )
Havada kaldı ne olacak.Adı üstünde zaten "duyum".
Havada kaldı ne olacak.Adı üstünde zaten "duyum".
Neyse unutun Hamit'i.Konuda kilitlensin bence.Bize gelmeyeceği aşikar.Fb'ye giderek ne kadar aptalca bir seçim yaptığını anlayınca iş işten geçmiş olacak.
Milletimizin beyin yapısının gelişmediğinin en büyük örneği.Kendi ağzınla yazmışsın havada kaldı diye.
Arkadaş,be diyenekadar Hamit tr ye gelmez diyordu herkes.Ben yakında Hamit ile ilgili haber yapılcakmış diye duyum aldım.Hemen buraya yazdım o heyecanla.Ve nitekim Saim Altunterim çok yakında hamitle ilgili haber yapcaz dedi bugün Tsn'de.
Adamın bonservisi elinde.Fenerde alır,bizde alırız,çorumsporda alır.
Yönetim elini erken tutmadıysa benim günahım ne.Fener geçen sene de hamitle anlaşmıştı diyorum.
B.k atacaksanız,adam gibi düşünüp b.k atın.
Veya bana değil,hamiti elinden kaçırdan yönetime atın.