# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Yalçın Dümer felan bilmez Hamit işlerini geçiniz

Neyse Hamit gelmezse gelmesin dünyanın sonu değil.Ortasahaya eli ayağı düzgün 2 tane adam alınsında başka bir şey istemiyorum

Gönderdiğimiz adamlar ? 4 tane genç,Caner ve büyük ihtimal Santos ?

Evet şuan hatalar yapmış olabiliriz belki ama.Daha gelecekleride bilmiyoruz sonuçta.Ben gelecek seneden büyük bir ders çıkardığımızı düşünüyorum ve transferden artık gelecek ve gidenlerden Rijkaard sorumluysa ben umutluyum.

Alıntıdır.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile 'Benim söze kaç para istyorsun diyen başkanlarla işim olmaz' diyen Hamit Altıntop'un bu sözleri hangi başkan için söylediği ortaya çıktı.. İŞTE DETAYLAR!..

TFF eski yöneticisi Kıran: "Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ı Hamit ile buluşturdum. Söze 'Kaç para istiyorsun' diye girince Hamit'in morali bozuldu"

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu eski Üyesi Tahir Kıran, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop'un Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı. TV'de canlı yayına çıkan Kıran, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile geçen yıl bir araya geldiğimde bu buluşmanın Fenerbahçe'nin menfaatleri için olduğunu söyleyerek kendisini Hamit ile başbaşa bıraktım. O da Hamit'e ilk söz 'Kaç para istiyorsun?' deyince Hamit'in morali bozuldu ve o andan itibaren aklında Fenerbahçe için soru işaretleri oluştu" diye konuştu.

Hamit Altıntop, 21 Mayıs'ta SABAH'ta yayınlanan röportajında isim veya kulüp belirtmeden, "Transferde vizyonumu büyütecek bir seçim yapmalıyım. Gideceğim kulübün, yöneticilerinin vizyonu beni etkilemeli" demiş, görüşmeye "Kaç para istiyorsun?" diye başlanmasına karşı olduğunu vurgulamıştı. Hamit'in olup olmadığı yönünde ipucu vermediği görüşmenin aslında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile gerçekleşmiş olduğu da ortaya çıktı.

kaynak

Türkspor

Evet şuan hatalar yapmış olabiliriz belki ama.Daha gelecekleride bilmiyoruz sonuçta.Ben gelecek seneden büyük bir ders çıkardığımızı düşünüyorum ve transferden artık gelecek ve gidenlerden Rijkaard sorumluysa ben umutluyum.

Umarım öyledir,yoksa yine hüsranlar bizi bekliyor.

O haberin kaynağı sabah zaten kendileri de söylemiş

Servet,Elano ve Barış'ın satılmasıyla elimize 15 m euro falan geçer.Üstüne 10-15 euroda biz koysak,muhteşem transferler yapılır o paraya.

Tek ihtimalli Hamit hakkında bir şey söyledi mi hiç?

Ben Fenerbahçe'ye de vizyonsuz diyemiyorum.Sadede biraz mentalite yanlışlığı var.Parayı doğru yerlere kullanamadıklarını düşünüyorum.Adamların hedefi Türkiye'de başarılı olmak,dolayısıyla Şampiyonlar Ligine gitmek.Kazanılan para ile hem Avrupa'da tecrübe sahibi oluyorsun hemde kazandığın paralarla nakit akışını sağlama alıyor,daha kaliteli adamları bünyene katma şansı kazanıyorsun.

Bizim vizyonumuz belliyse, bizi o hedefe götürecek olan TSL'den başlamalıyız.Şampiyonlar ligine gidip hem tecrübe hemde para kazanabiliriz.Daha iyi oyuncular alıp o istediğimiz hedefe Avrupa Lİginde başarı yada Şampiyonlar liginde çeyrek final hedef neyse zamanla oluşacaktır.

Yani demek istediğim vizyonsuz gibi görülen Fenerbahçe'nin de aslında geniş çaplı bir vizyonu var.Adamlar bunun için bütçelerinin iyi olması gerektiğini biliyorlar.Bu şuan sadece Türkiye'yi düşündükleri anlamına gelebilir aslında ama bu da bir vizyondur.

Konu nerden nereye geldi.Bakalım nereye gidecek.=)

Fenerbahçe'ye vizyonsuz demeyelim de bize göre farklı bakış açıları var diyelim. Tabi biraz fanatizm ve duygusallık araya girince vizyonsuz diyoruz ama gerçekçi yaklaşırsak onların farklı amaçları var bizim farklı amaçlarımız var.

Aslında bu sene yapılan(yapılacak) transferlerden sonra vizyon meselesini iyice tartışmak lazım. Çünkü transferlere göre seneye hedeflerimiz belirli olacaktır. Umarım başarılı bir sezon geçiririz.

Neyse güzel tartışmaydı Akın, teşekkür ederim. Zaten konunun yönünü epey değiştirdik. : )

Neyse unutun Hamit'i.Konuda kilitlensin bence.Bize gelmeyeceği aşikar.Fb'ye giderek ne kadar aptalca bir seçim yaptığını anlayınca iş işten geçmiş olacak.

Fenerbahçe'ye vizyonsuz demeyelim de bize göre farklı bakış açıları var diyelim. Tabi biraz fanatizm ve duygusallık araya girince vizyonsuz diyoruz ama gerçekçi yaklaşırsak onların farklı amaçları var bizim farklı amaçlarımız var.

Aslında bu sene yapılan(yapılacak) transferlerden sonra vizyon meselesini iyice tartışmak lazım. Çünkü transferlere göre seneye hedeflerimiz belirli olacaktır. Umarım başarılı bir sezon geçiririz.

Neyse güzel tartışmaydı Akın, teşekkür ederim. Zaten konunun yönünü epey değiştirdik. : )

Ben ders çıkaracağımız düşünüyorum hocam geçen yıldan.Bu senede ipler Rijkaard'ın elindeyse umutluyum açıkcası Hamit olsa olmasa da.Umarım herşey istediğimiz gibi olur.

Evet konu nereden nereye geldi ama güzeldi.Ben teşekkür ederim.=)

Havada kaldı ne olacak.Adı üstünde zaten "duyum".

Milletimizin beyin yapısının gelişmediğinin en büyük örneği.Kendi ağzınla yazmışsın havada kaldı diye.

Arkadaş,be diyenekadar Hamit tr ye gelmez diyordu herkes.Ben yakında Hamit ile ilgili haber yapılcakmış diye duyum aldım.Hemen buraya yazdım o heyecanla.Ve nitekim Saim Altunterim çok yakında hamitle ilgili haber yapcaz dedi bugün Tsn'de.

Adamın bonservisi elinde.Fenerde alır,bizde alırız,çorumsporda alır.

Yönetim elini erken tutmadıysa benim günahım ne.Fener geçen sene de hamitle anlaşmıştı diyorum.

B.k atacaksanız,adam gibi düşünüp b.k atın.

Veya bana değil,hamiti elinden kaçırdan yönetime atın.

Milletimizin beyin yapısının gelişmediğinin en büyük örneği.Kendi ağzınla yazmışsın havada kaldı diye.

Arkadaş,be diyenekadar Hamit tr ye gelmez diyordu herkes.Ben yakında Hamit ile ilgili haber yapılcakmış diye duyum aldım.Hemen buraya yazdım o heyecanla.Ve nitekim Saim Altunterim çok yakında hamitle ilgili haber yapcaz dedi bugün Tsn'de.

Adamın bonservisi elinde.Fenerde alır,bizde alırız,çorumsporda alır.

Yönetim elini erken tutmadıysa benim günahım ne.Fener geçen sene de hamitle anlaşmıştı diyorum.

B.k atacaksanız,adam gibi düşünüp b.k atın.

Veya bana değil,hamiti elinden kaçırdan yönetime atın.

Arkadaşım sana bir şey mi dedim ben?Ne kadar agresif birisisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt