Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'a sempatisini olduğunu söyleyip yıllardır Türkiye'ye dönmem Almanya'da mutluyum diyen adam Fener'e gidiyor.
Nasıl ne alaka? CL için gelecekse Bursaspor'a gitsin daha iyidir.
Vizyon için başarı gerekmiyor. Sen bir hedef koyarsın, o maksat için çabalarsın. Biz 20 sene şampiyon olmasak bile önceliğimiz her zaman Avrupa'dır, Dünya futboludur.
Ayrıca Fenerbahçe'nin de kendine has bir hedefi, bir vizyonu vardır ama her zaman Türkiye sınırları içerisindedir ki Daum gibi bir adamın getirilmesi bile nasıl bir vizyona sahip olduklarını net olarak yansıtıyor zaten.
Bencede doğru.Hamit gelirse fenere gelir.Geçen sene zaten anlaşmışlardı fenerle.Çok kötü olcak bizim açımızdan.Bizimde ilgilendiğimiz doğruydu.3-4 gün önce yazdım buraya.Hatta Adnan Sezgin 1 hafta almanyada kaldı.Tr^'ye geri döndümü bilmiyorum.Demek ki anlaşma sağlayamadık.

Yahu Fanatik bir taş attı, milyon tane deli çekti.
Hamit kaç senedir Türkiye'ye geliyor? CL'de finale ilk 11 başlamış bir adam, kısaca kariyerinin zirvesinde olan bir adam niye Türkiye'ye gelsin?
Ya kulübünde kalır, ya Avrupa'da.
Yahu Fanatik bir taş attı, milyon tane deli çekti.
Hamit kaç senedir Türkiye'ye geliyor? CL'de finale ilk 11 başlamış bir adam, kısaca kariyerinin zirvesinde olan bir adam niye Türkiye'ye gelsin?
Ya kulübünde kalır, ya Avrupa'da.
İyi bir hocaya iyi transferlere bakar bu işler dediğim gibi.Zico geldi adamlara,sorsan ne başarısı varki dersin,adamlara rüyasında göremeyeciği başarı kazandırdı.Aragones'i aldılar,Avrupa Şampiyonu olmuş adamı.O da bir vizyondur.
Ayrıca şuan Daum gitti,kimi getirecekleri de meçhul.
Gelmesi o kadar da imkansız değil bence.Gelebilir.
BU ülkeye Baros,Hagi,Anelka,Kewell,Quaresma,Appiah'larda geldi,gelecekte.
Peki Zico'yu neden kovdular? Biz şampiyon olduğumuz için değil mi? Vizyon kadroya değil, kafa yapısına bakar. İsterse 500 milyon euroluk transfer bütçen olsun, o parayla vizyonun ve gücün yettiği yere kadar başarılı olursun.
Ayriyeten bu sene için de tek gayeleri Türkiye şampiyonluğu olacaktır, buna eminim. Kimi getirirlerse getirsinler, bu sene de Türkiye'de başarı gelmezse kovulur.
Ayriyeten bu sene için de tek gayeleri Türkiye şampiyonluğu olacaktır, buna eminim. Kimi getirirlerse getirsinler, bu sene de Türkiye'de başarı gelmezse kovulur.
Elbette ki gelebilir. Yıllık dayarsın milyon €'ları ikna olursa gelir. Fakat Hamit hem ailesine çok bağlı bir adam, hem iyi bir oyuncu, hem de kariyer zirvesine ulaşalı 1 hafta olmadı daha.
Saydığın adamların hiçbiri kariyerinin zirvesinde gelmedi.
Hamit'te Bayern'den sonra bir Barcelona bir Manchester seferi yapamazki ama.Gideceği takımlar Galatasaray düzeyinde olacaktır.
Ve ben Hamit'i getirmenin Baros'u Appiah'ı getirmekten daha zor olduğunu düşünmüyorum.
Sonuna kadar katılmıyorum..
A.Madrid Milli Takım kampına kadar gelmiş Hamit'le görüşmek için.. Bence o ayarda takımlarda oynar..
Hamit'te Bayern'den sonra bir Barcelona bir Manchester seferi yapamazki ama.Gideceği takımlar Galatasaray düzeyinde olacaktır.
Ve ben Hamit'i getirmenin Baros'u Appiah'ı getirmekten daha zor olduğunu düşünmüyorum.
Önemli olan takım değil ki lig.
TSL'de oynayacağına La Liga'da, Ligue 1'de, Premiership'te oynar.