# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Fener'e giderse yönetim tamamen gözümde biter. Ya adamlar bağıra bağıra alıyorlar; ortaya vizyon koy, bütün bütçeni koy yine de al! Bize çok lazım olan bir oyuncuyu göz göre göre kaptırıyoruz.

Fener'e giderse yönetim tamamen gözümde biter. Ya adamlar bağıra bağıra alıyorlar; ortaya vizyon koy, bütün bütçeni koy yine de al! Bize çok lazım olan bir oyuncuyu göz göre göre kaptırıyoruz.

Biz 5 veririz Fenerbahçe 6 verir.Ne kadar fiyat yükselttiklerini biliyoruz.

Aynen öyle:(

Hiçde yakışmaz o forma Hamitime lütfen alın yada Febeye bırakmayın şu adamı :S

Biz 5 veririz Fenerbahçe 6 verir.Ne kadar fiyat yükselttiklerini biliyoruz.

Eğer biz devreye girebilirsek, Hamit düşünmeden bizi seçer. Hamit vizyona bakan bir oyuncu, para onun için önemli olsaydı çoktan Fener'e gelirdi.

Eğer biz devreye girebilirsek, Hamit düşünmeden bizi seçer. Hamit vizyona bakan bir oyuncu, para onun için önemli olsaydı çoktan Fener'e gelirdi.

Bizim Hamit'e teklif götürmediğimize ihtimal dahi vermiyorum.Gerçekten Fener'e imza atarsa demek ki çok para teklif etmişler,hatta laflarını yedirecek kadar çok...

Kimse'nin bir yere gelip gittiği yok.Boş yere kafamızda bişeyleri kurup boşuna stres yapmayalım,boşverin.

Hangi vizyon ?

Önceki sene 5 , bu sene 3. olduk.Türkiye liginde başarısısız,Avrupa'da ne yapacağız ?

Fenerbahçe'de iyi kadro kurarsa Avrupa'da başarılı olabilir.Bunu gördük Zico zamanında.Ben vizyon,Avrupa'da başarı olarak Fener'den çok ileride olduğumuzu düşünmüyorum.

Neyse Fener'e giderse gider Hamit başka oyuncumu kalmadı.

Hangi vizyon ?

Önceki sene 5 , bu sene 3. olduk.Türkiye liginde başarısısız,Avrupa'da ne yapacağız ?

Fenerbahçe'de iyi kadro kurarsa Avrupa'da başarılı olabilir.Bunu gördük Zico zamanında.Ben vizyon,Avrupa'da başarı olarak Fener'den çok ileride olduğumuzu düşünmüyorum.

Senin şu yazını gören bir Fenerli,kendileriyle baya bir gurur duyardı :)

Bencede doğru.Hamit gelirse fenere gelir.Geçen sene zaten anlaşmışlardı fenerle.Çok kötü olcak bizim açımızdan.Bizimde ilgilendiğimiz doğruydu.3-4 gün önce yazdım buraya.Hatta Adnan Sezgin 1 hafta almanyada kaldı.Tr^'ye geri döndümü bilmiyorum.Demek ki anlaşma sağlayamadık.

Başka Türk + bedava oyuncu yok.Hamit gibiler bizim gibi az transfer bütçesi ayıran takımlar için altın değerindedir.

Galatasaray'a sempatisini olduğunu söyleyip yıllardır Türkiye'ye dönmem Almanya'da mutluyum diyen adam Fener'e gidiyor.

Ne alaka Bursa ikisi aynı şey değil.

Bu konuda Fener daha şanslı maalesef

Nasıl ne alaka? CL için gelecekse Bursaspor'a gitsin daha iyidir.

Hangi vizyon ?

Vizyon için başarı gerekmiyor. Sen bir hedef koyarsın, o maksat için çabalarsın. Biz 20 sene şampiyon olmasak bile önceliğimiz her zaman Avrupa'dır, Dünya futboludur.

Ayrıca Fenerbahçe'nin de kendine has bir hedefi, bir vizyonu vardır ama her zaman Türkiye sınırları içerisindedir ki Daum gibi bir adamın getirilmesi bile nasıl bir vizyona sahip olduklarını net olarak yansıtıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt