# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Her sene basında çıkan haberlerden sonra yaptığı açıklamalar,final oynayan takımda oynaması,Almanya'da mutlu olması vb.

Vizyon'u olan bir kulüpte oynayacağım demesi,örnek biz:Rijkaard,aslantepe.

Türkiyeyi çok özledim demesi,2 saatte bir telefon görüşmesi yapıyorum demesi

GS'li olmasına karşın,geçen sene fenere gelmeyi kabul etmesi.

Baros,Keita,Elano,Neill,Gio gibi yıldızlar geliyor bizim takıma.Hamit neden gelmesin.Messi'mi oldu başımıza.

Şu anda fenerle,biz almak için kapışıyoz kesin.Bonservisi yok.Böyle açıklamalar yapmış.Bayern de ilk 11 garanti değil.

Seneye başarı istiyorsak zaten kesinlikle almalıyız.Hamit,Nuri,Gökhan inler.Bu 3 ünden biri mutlaka gelmeli.Yine ruhsuz yabancılara kul olmayalım

Hamit'in dinlediğim her açıklamasında Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum cümlesi geçiyordu.Bir anda karar değiştirdiyse bilemem ama ben onun yerinde olsam asla gelmem 30'dan önce.Buradakiler onun olduğu yerde olmak için neler yapıyorlar.O baştan böyle bir şansa sahipken bu yaşta Türkiye'ye gelmesi hata olur.Hele ki yıllardır Avrupa'da hiçbir takımı başarı sağlayamamış bir ülkeye gelmek büyük risk kariyeri için.Ama bir taraftar olarak bakarsam yıllardır istediğim birkaç adamdan biridir Hamit.Keşke gelse.

Hamit Türkiye'ye gelirse oda fenere gider.Nedeni fazla para vermelerinden dolayıdır.Türkiye'ye gelmeyeceği için sorun yok.

Fenerin vereceği paraları bizimkilerde verir bence Hamit için.Gerektiğinde gayet cömert olabiliyor kulüp. :)

Turkspor da onu söyleyip duruyor,Türkiye'ye gelirse Fener'e gelir diyip duruyorlar beni hasta ediyorlar...

Turkspor.net Hamit bu sene fbde diyor.Anlaşmış fb Hamit'le.Geçmiş olsun hepimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt