Cevap: # Hamit Altıntop
Valla gelirler mi gelmezler mi bilemem ama, o listedeki oyunculari takima kazandirmazsak basarili olacagimiza dair bir isik göremiyorum kendi adima. Normalde o listeden bile daha iyi bir liste hazirlamamiz lazim.
Bizi basariya götürecek Türk futbolcular:
Volkan Sen
Sercan Yildirim
Nuri Sahin
Hamit Altintop
Gökhan Inler
Halil Altintop
Cok tanimadigim halde Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan´i da listeye ekliyorum. Bunlarin disinda alacagimiz Türk oyuncularin bize beklenen katkiyi saglayacagina pek ihtimal vermiyorum. Belki gelecek anlaminda iyi bir hamle olarak gözükebilir, ancak taraftarlarimizin ve ülkemizin sabretmeyi kesinlikle bilmemesi, faydali olmalarini büyük ölcüde engelliyor. Olasi bir basarisizlik, bunlarin da sonu demektir ve yine ordan burdan sezon icinde biraz parlayan adamlarin pesine düsecegiz ve bu böyle sürüp gidecek.
Ki o listedeki oyunculari rakiplerimiz kaparsa eger, onlara karsi dezavantajli olacagimiz cok acik. Suan ve gelecek adina rakiplerimiz avantajli duruma gecer ve biz bunlari kesinlikle hissederiz. Serdar Özkan, Badtal, Caglar, Pektemek, Murat Ceylan vs beklenen katkiyi asla saglayamayacaktir ( iskelet Türk kadrosu olarak )