# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Hamit Altıntop final oynadığı takımı bırakıp buraya mı gelecek sanıyorsunuz?

Hamit Türkiye'ye gelirse hangi takıma giderse gitsin gerizekalıdır.

Valla gelirler mi gelmezler mi bilemem ama, o listedeki oyunculari takima kazandirmazsak basarili olacagimiza dair bir isik göremiyorum kendi adima. Normalde o listeden bile daha iyi bir liste hazirlamamiz lazim.

Bizi basariya götürecek Türk futbolcular:

Volkan Sen

Sercan Yildirim

Nuri Sahin

Hamit Altintop

Gökhan Inler

Halil Altintop

Cok tanimadigim halde Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan´i da listeye ekliyorum. Bunlarin disinda alacagimiz Türk oyuncularin bize beklenen katkiyi saglayacagina pek ihtimal vermiyorum. Belki gelecek anlaminda iyi bir hamle olarak gözükebilir, ancak taraftarlarimizin ve ülkemizin sabretmeyi kesinlikle bilmemesi, faydali olmalarini büyük ölcüde engelliyor. Olasi bir basarisizlik, bunlarin da sonu demektir ve yine ordan burdan sezon icinde biraz parlayan adamlarin pesine düsecegiz ve bu böyle sürüp gidecek.

Ki o listedeki oyunculari rakiplerimiz kaparsa eger, onlara karsi dezavantajli olacagimiz cok acik. Suan ve gelecek adina rakiplerimiz avantajli duruma gecer ve biz bunlari kesinlikle hissederiz. Serdar Özkan, Badtal, Caglar, Pektemek, Murat Ceylan vs beklenen katkiyi asla saglayamayacaktir ( iskelet Türk kadrosu olarak )

Önce Halil sonra Hamit inşallah.

Anasına babasına ben fenere çaktım imzayı demiş :)

amma abartmayı seviyoruz.gitin fenere,kimler gidip te ne yaptılar gördük.örnek emme molozoğlu. 1 gol atmış bu sene.hamit de 3 gol atar:)

amma abartmayı seviyoruz.gitin fenere,kimler gidip te ne yaptılar gördük.örnek emme molozoğlu. 1 gol atmış bu sene.hamit de 3 gol atar:)

Emre'nin bu seneki performansını attığı bir golle değerlendirebildiğine inanamıyorum. Emre bu sene bu performansla bizde olsaydı şampiyonduk.

Emre Hamit ikilisi bu lige bir arada fazla gelir bunu kabul edelim

Abi kusura bakma da böyle yorum olmaz.Emre şu anda Fenerbahçe'nin olmazsa olmaz adamı.Hiç izlememişsin maçları,adam şu anda Alex'ten bile daha önemli bir oyuncu konumunda.Emre'nin işi gol atmak değil zaten daha ilk baştan falso şu yazdığın yorum

Hamit asla giderse gitsin bize ne diyebileceğimiz bir adam değil.Yeryüzündeki en iyi Türk futbolcudan bahsediyoruz burada.Hamit'i Fener'e kaptırırsak işte o zaman görürsünüz bakalım Fener'e faydası oluyor mu olmuyor mu.Hamit gittiği takıma çağ atlatır çağ!

Hamit işi bana baya zor gibi geliyor.

hamit falan fazla beklentiye girmeyin birde bakarsiniz harbuzi gelmis

Bizimkiler gider Almanya 3.liginden,Avusturya liginden topçu getirir,Fener gider Hamit'i getirir,inşallah böyle bişey olmaz yoksa iyice sinirlerim bozulacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt