# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Vay anasını ya!! Demek transferi Türkspor belirliyor :)

TFF eski yöneticisi Kıran: "Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ı Hamit ile buluşturdum. Söze 'Kaç para istiyorsun' diye girince Hamit'in morali bozuldu"

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu eski Üyesi Tahir Kıran, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop'un Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı. TV'de canlı yayına çıkan Kıran, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile geçen yıl bir araya geldiğimde bu buluşmanın Fenerbahçe'nin menfaatleri için olduğunu söyleyerek kendisini Hamit ile başbaşa bıraktım. O da Hamit'e ilk söz 'Kaç para istiyorsun?' deyince Hamit'in morali bozuldu ve o andan itibaren aklında Fenerbahçe için soru işaretleri oluştu" diye konuştu.

Hamit Altıntop, 21 Mayıs'ta SABAH'ta yayınlanan röportajında isim veya kulüp belirtmeden, "Transferde vizyonumu büyütecek bir seçim yapmalıyım. Gideceğim kulübün, yöneticilerinin vizyonu beni etkilemeli" demiş, görüşmeye "Kaç para istiyorsun?" diye başlanmasına karşı olduğunu vurgulamıştı. Hamit'in olup olmadığı yönünde ipucu vermediği görüşmenin aslında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile gerçekleşmiş olduğu da ortaya çıktı.

Senin Orta sahasan Bu Kadar zayıfken.. Hamit Gibi Hem Türk Hemde mevkisinin en iyi adamlarından hemde Bedavayken Bu adamı Kaçırman hakikaten salaklık olur. 3.5m Euro Elano'ya vereceğine.. Bonservisi Elinde Hamit'e 4m Euro ver yıllık. Bu adamın Kaçmaması lazım Hele birde Galatasaray'lı Bu adam. Hakikaten Kaçarsa Yazıklar olsun.. Vizyon Vizyon Deyip duruyoruz Asıl Vizyon Hamit gibi adamı Bonservisi elindeyken Kaçırmamaktır. Şu Son gelişmelerden sonra moral falan kalmadı bende. Böyle bir adam Nasıl kaçırıldı Veya Nasıl Kaçırılıyor hayret ediyorum.

Hamit'i fb alırsa Emre ve Hamit'li bir ortasaha muhteşem olur.İnşAllah yalandır söylenenler.

Vay anasını ya!! Demek transferi Türkspor belirliyor :)

TFF eski yöneticisi Kıran: "Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ı Hamit ile buluşturdum. Söze 'Kaç para istiyorsun' diye girince Hamit'in morali bozuldu"

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu eski Üyesi Tahir Kıran, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop'un Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı. TV'de canlı yayına çıkan Kıran, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile geçen yıl bir araya geldiğimde bu buluşmanın Fenerbahçe'nin menfaatleri için olduğunu söyleyerek kendisini Hamit ile başbaşa bıraktım. O da Hamit'e ilk söz 'Kaç para istiyorsun?' deyince Hamit'in morali bozuldu ve o andan itibaren aklında Fenerbahçe için soru işaretleri oluştu" diye konuştu.

Hamit Altıntop, 21 Mayıs'ta SABAH'ta yayınlanan röportajında isim veya kulüp belirtmeden, "Transferde vizyonumu büyütecek bir seçim yapmalıyım. Gideceğim kulübün, yöneticilerinin vizyonu beni etkilemeli" demiş, görüşmeye "Kaç para istiyorsun?" diye başlanmasına karşı olduğunu vurgulamıştı. Hamit'in olup olmadığı yönünde ipucu vermediği görüşmenin aslında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile gerçekleşmiş olduğu da ortaya çıktı.

Yani şu muhabbetlere bakınca Hamit Türkiye'ye gelirse Fener'e gider değil Fenerbahçe hariç her takıma gidebilir demek gerekiyor.Biz daha bu kaç para istiyorsun cümlesini gördüğümüz anda kimi kastettiğini anlamıştık.Şimdi bu lafını yerse eğer kendisine yazık eder.

Hamit ve Fenerbahçe...O kadar zıt geliyor ki...

Yani şu muhabbetlere bakınca Hamit Türkiye'ye gelirse Fener'e gider değil Fenerbahçe hariç her takıma gidebilir demek gerekiyor.Biz daha bu kaç para istiyorsun cümlesini gördüğümüz anda kimi kastettiğini anlamıştık.Şimdi bu lafını yerse eğer kendisine yazık eder.

Hamit ve Fenerbahçe...O kadar zıt geliyor ki...

Öyle bir yerki hemde.Para her kapıyı açar.Bir gün bir bakarsın Hamit ben doğuştan fbliyim der.

Hamit'in gönlü Galatasaray'da

Schalke 04'ün Türk futbolcusu Hamit Altıntop, her futbolcu gibi kendisininde Galatasaray'da oynamak isteyeceğini söyledi.

Hamit, Galatasaray'ın Avrupa'da ve ligde hedefleri olan bir takım olduğu için sarı kırmızılı takımda oynamak isteyeceğini belirterek, 'Schalke'de mutlu ve huzurluyum. Ailem ve arkadaşlarım da burada. Ayrıca Schalke de gerçekleştirmek istediğim hedeflerim var. Ancak her oyuncu gibi ben de Galatasaray'da oynamak isterim' dedi.

Galatasaray'la oynadıkları maça da değinen milli futbolcu, 'Galatasaray'da arkadaşlarım olduğu için onlara karşı oynamak güzeldi. Bu karşılaşma hazırlık maçı olduğu için fazla bir önem taşımıyordu ancak insan arkadaşlarına karşı oynayınca kazanmak istiyor 'diye

Yıllar Önce Çıkmış Bir haber. Bu adam Galatasaray'lı Zamanında Galatasaray'a sempatisi olduğunu söylemişti. Şu adamı Kaptırmayın Fenere.

Bu adamı alırsak orta saha mükemmel olur.Yanına birde kaliteli yabancıyla guti tarzı önümüzde kimse duramaz.

Futbol bu arkadaşlar.Bu işin GS si fb si yok.Hamit çok koyu GS li de olsa fenere gelebilir ki geçen sene anlaşmışlardı zaten.Yazık olacak.Bizim yönetim uyuyo bu sene galiba.Beleş Hamiti kaptırmamak gerek.

Demek istedigim buydu iste. Rakiplerimiz Hamit´in Volkan Sen´in pesindeyken biz Caglar´in pesinde kosuyoruz. Kim ne derse desin biz rakiplerimizle transfer konusunda rekabet edemiyoruz. Istedigimiz herhangi bir futbolcuya Fenerbahce yada BEsiktas talipse aradan cekiliyoruz. Sonra kimsenin pesinde kosmadigi, rahatca transfer edebilecegimiz adamlari alip, süper yerli transfer diye yutturuyoruz. Gercekten yazik Hamit´i Fener´e kaptirirsak.

Geçmiş olsun Hamti fbye imza atmış.Milli takım kampından sonra açıklanacak

Uğur, Hamit işi ne oldu kardeş ?

Valla size dediğim gibi.Yalan yok.TSN nin admini Hamit gelecek dedi bana.Ki herkes burda Hamit imkansız gelmez dedi.Sanki adam Messi de gelmicek.

Geçen sene fenerle zaten anlaşmışlardı.Arkadaşımın bana söylediği;bonservisi yok.Çok yakında TSN haber gircek dedi.Nitekim Saim abi de yakında haber yapcaz demiş ama fener için:(

Yönetimin suçu.Demekki fener erken davrandı.

hamit eziklere giderse geçmiş olsun beyler...

gerekirse yıllık 5milyon euro ver ama hamiti al!!!

bedava ulan adam!!

hamit bir Galatasaray bir fener diye diye gene anlaşır alman kulüplerindne birisiyle.Hamit türk takımlarını kullanarak prim yapıyor bence.Fener alırsa yönetimin suçu ama ben ihtimal vermiyorum bu olaya.

Fener'in orta sahası çok sağlam oldu şimdi. Özer, Topuz, Emre, Hamit, Selçuk. 4-3-3 oynucak takım Fenerbahçe aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt