# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Kim dedi Hamit Fener'de diye nerede yazıyor beyler? Kim yapmış haberi ona bakar iş.

Yahu nereye giderse gitsin! Niye sinir stres yapıyorsunuz Allah aşkına!

Yahu Fanatik bir taş attı, milyon tane deli çekti.

Hamit kaç senedir Türkiye'ye geliyor? CL'de finale ilk 11 başlamış bir adam, kısaca kariyerinin zirvesinde olan bir adam niye Türkiye'ye gelsin?

Ya kulübünde kalır, ya Avrupa'da.

Hee Fanatik mi yazdı :o Hamit bizde diye yazsalardı herkes yalan derdi.

Vizyon için başarı gerekmiyor. Sen bir hedef koyarsın, o maksat için çabalarsın. Biz 20 sene şampiyon olmasak bile önceliğimiz her zaman Avrupa'dır, Dünya futboludur.

Ayrıca Fenerbahçe'nin de kendine has bir hedefi, bir vizyonu vardır ama her zaman Türkiye sınırları içerisindedir ki Daum gibi bir adamın getirilmesi bile nasıl bir vizyona sahip olduklarını net olarak yansıtıyor zaten.

İyi bir hocaya iyi transferlere bakar bu işler dediğim gibi.Zico geldi adamlara,sorsan ne başarısı varki dersin,adamlara rüyasında göremeyeciği başarı kazandırdı.Aragones'i aldılar,Avrupa Şampiyonu olmuş adamı.O da bir vizyondur.

Ayrıca şuan Daum gitti,kimi getirecekleri de meçhul.

Bencede doğru.Hamit gelirse fenere gelir.Geçen sene zaten anlaşmışlardı fenerle.Çok kötü olcak bizim açımızdan.Bizimde ilgilendiğimiz doğruydu.3-4 gün önce yazdım buraya.Hatta Adnan Sezgin 1 hafta almanyada kaldı.Tr^'ye geri döndümü bilmiyorum.Demek ki anlaşma sağlayamadık.

:coffee::sopa:

Hamit kaç senedir Türkiye'ye geliyor? CL'de finale ilk 11 başlamış bir adam, kısaca kariyerinin zirvesinde olan bir adam niye Türkiye'ye gelsin?

Hamit tr'ye gelmeyecek diye bir kaide yok.Geçen sene fenerle anlaşmış olan bir adam,bu sene neden gelmesin.Hemde bonservisi yokken.TSN de ki admin arkadaşım demişti bana.Bende büyük heyecanla geldim burda söyledim hamitin geleceğini.Ama bazı dengesiz arkadaşlar deyim yerindeyse ağzıma s.çtı.

Tsn yakında haber yapacak dedim,hani nerde haber diye hergün burnumdan getirdiler.Bugün Saim altunterim açıkladı Tsn'de.Yakında hamitin transferiyle ilgili haber yapacağız diye.

Ama fenere geleceği için yapacaklarmış.Bizim yönetim alamadı demek ki.Fenerin teklifi daha caziptir.

Gelmesi o kadar da imkansız değil bence.Gelebilir.

BU ülkeye Baros,Hagi,Anelka,Kewell,Quaresma,Appiah'larda geldi,gelecekte.

İyi bir hocaya iyi transferlere bakar bu işler dediğim gibi.Zico geldi adamlara,sorsan ne başarısı varki dersin,adamlara rüyasında göremeyeciği başarı kazandırdı.Aragones'i aldılar,Avrupa Şampiyonu olmuş adamı.O da bir vizyondur.

Ayrıca şuan Daum gitti,kimi getirecekleri de meçhul.

Peki Zico'yu neden kovdular? Biz şampiyon olduğumuz için değil mi? Vizyon kadroya değil, kafa yapısına bakar. İsterse 500 milyon euroluk transfer bütçen olsun, o parayla vizyonun ve gücün yettiği yere kadar başarılı olursun.

Ayriyeten bu sene için de tek gayeleri Türkiye şampiyonluğu olacaktır, buna eminim. Kimi getirirlerse getirsinler, bu sene de Türkiye'de başarı gelmezse kovulur.

Gelmesi o kadar da imkansız değil bence.Gelebilir.

BU ülkeye Baros,Hagi,Anelka,Kewell,Quaresma,Appiah'larda geldi,gelecekte.

Elbette ki gelebilir. Yıllık dayarsın milyon €'ları ikna olursa gelir. Fakat Hamit hem ailesine çok bağlı bir adam, hem iyi bir oyuncu, hem de kariyer zirvesine ulaşalı 1 hafta olmadı daha.

Saydığın adamların hiçbiri kariyerinin zirvesinde gelmedi.

Hamit şu anda Türkiye kampında mı yoksa Almanya'da mı? Haberlerde Türkiye kampında anlaşıldığı söyleniyor. Umarım Emre gibi olmaz.

Peki Zico'yu neden kovdular? Biz şampiyon olduğumuz için değil mi? Vizyon kadroya değil, kafa yapısına bakar. İsterse 500 milyon euroluk transfer bütçen olsun, o parayla vizyonun ve gücün yettiği yere kadar başarılı olursun.

Ayriyeten bu sene için de tek gayeleri Türkiye şampiyonluğu olacaktır, buna eminim. Kimi getirirlerse getirsinler, bu sene de Türkiye'de başarı gelmezse kovulur.

Zico,şampiyon yapamadığı için kovulmadı ki.Daha başka sebepleri de vardı.Vizyon dediğinde herşeyin temeli paraya bakar.Getirirsin iyi bir hoca yaparsın iyi transferler.Başarı gelir.Kaldi ki Aragones'te geldi buraya,Del Bosque'de geldi.Hangisinin vizyonu yoktu ki.

Diğer taraftada Getirirsin Rijkaard'ı.Eline Barış,Sarp,Servet'i verirsin.Ne o vizyonumuz var.Geçiniz.

Ayrıca madem Hamit vizyon için geliyor neden Fener'e gelirse çok kötü olur diyoruz.Hani Hamit vizyona gelirdi.

İlerde konuşalım geleceği.Şuan sende bende kanıtlayamayız.

ne hamitmis arkadas birakin giderse gitsin eziklere

kendi bilir futbol hayatini yakmak istiyorsa tutmiyalim

Elbette ki gelebilir. Yıllık dayarsın milyon €'ları ikna olursa gelir. Fakat Hamit hem ailesine çok bağlı bir adam, hem iyi bir oyuncu, hem de kariyer zirvesine ulaşalı 1 hafta olmadı daha.

Saydığın adamların hiçbiri kariyerinin zirvesinde gelmedi.

Hamit'te Bayern'den sonra bir Barcelona bir Manchester seferi yapamazki ama.Gideceği takımlar Galatasaray düzeyinde olacaktır.

Ve ben Hamit'i getirmenin Baros'u Appiah'ı getirmekten daha zor olduğunu düşünmüyorum.

Hamit'te Bayern'den sonra bir Barcelona bir Manchester seferi yapamazki ama.Gideceği takımlar Galatasaray düzeyinde olacaktır.

Ve ben Hamit'i getirmenin Baros'u Appiah'ı getirmekten daha zor olduğunu düşünmüyorum.

Sonuna kadar katılmıyorum..

A.Madrid Milli Takım kampına kadar gelmiş Hamit'le görüşmek için.. Bence o ayarda takımlarda oynar..

Önemli olan takım değil ki lig.

TSL'de oynayacağına La Liga'da, Ligue 1'de, Premiership'te oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt