# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Yok hocam;

"Bayern-Spieler Hamit Altintop soll nach einem Bericht der türkischen Zeitung "Bugün" in der nächsten Saison zu Galatasaray Istanbul wechseln. "

Bizim medyadan almislar haberi.

bu adami alalim beee kardesimmm artik.hamit transferi hem 3 lu orta sahamizi cok iyi duruma getirir hemde ayhani bu takimda bir daha 18 de bile goremeyiz

--------topal--------

hamit--------arda(elano)

Hamit Cimbom'a doğru!..

altintop-hamit.jpg

İngiltere’de her ay çıkan The League Dergisi’nde, Galatasaray’ın milli oyuncumuz Hamit Altıntop için Bayern Munich’in kapısını çalacağı haberi yayınlandı.

Dergide yer alan haberin tamamı şöyle;

“Türkiye’den gelen bazı raporlara göre Türkiye’nin güçlü ekibi Galatasaray, Bayern Munich’in başarılı orta saha oyuncusu Hamit Altıntop’u yakından incelemeye aldı ve doğru zamanı kolluyor”.

“Söylenenlere bakılırsa Galatasaray, Hamit için 5 Milyon Avro’yu gözden çıkarmış durumda. Bayern Munich büyük ölçüde Ocak ayında gerçekleşecek bu transfere olumlu bakıyor”.

“26 yaşındaki Türk oyuncu için düzenli olarak oynadığı ilk takımından Bayern Munich’e gelmek zor oldu fakat gidişinin sebebi sadece forma şansı bulamaması değil. Hamit daha önceleri Fenerbahçe tarafından da istenmişti”.

“ Hamit Altıntop Schalke 04’ten geldiği 2007’den itibaren Bayern Munich’le toplam 62 lig karşılaşmasına çıktı”.

MARATON.COM.TR

OĞUL BAYER

HAMİT CİMBOM'A DOĞRU!.. | Maraton.com.tr

Cevap: Hamit Cimbom'a doğru!..

bence hamiti gercekten istiyoruz

sezon basindada istedik ama olmadi

olabilir bence...

Hamit yada Nuri'den biri mutlaka alınmalı.

Inshallah gelir Hamit. Ayhanin pili bitmis Topalin yaninda Hamit gibi futbolcu lazim!

Sezon sonunda kontratı bitecek olan bir oyuncu için 5 milyon euro çok yüksek bir miktar.bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum.devre arasında bu transfer gerçekleşebilir belki ona bişey diyemem ancak 5 milyon euro vereceğimiz sanmıyorum.

5 miyon mu :S hamitin maaşından kurtulsalar yeter zaten 3 ay sonra serbest adama 5 milyon verilirmi

saglikli ve formda bir Hamit, Galatasaraya cok ama cok yararli olur.

Pas trafiginde olsun, serbest vuruslarinda olsun, ve oyuncularin sahada dagilimina cok buyuk katkilarda bulunur, insallah olur! en onemli transferlerden biri olur.

Hamit gelsin hem orta saha toparlanır,hem de kesin şampiyon oluruz ligde.Çünkü tek eksiğimiz böyle joker bir oyuncu.MR,MC,AMC,WBR her mevkide oynuyor adam.

Hamit için beni endişelendiren tek şey alacağı ücrettir. Sanırım Fenerbahçe ona yıllık 4 milyon Euro ya da üstü bir ücret teklif etmişti geçen transfer döneminde. Ortada böyle bir durum varsa alacağı maaş hayli yüksek olacaktır ve bu durum Türk futbolcularımız arasında bir huzursuzluk çıkarabilir diye düşünmekteyim...

Hamit yerine ben Nuri'nin alınmasını isterim. Nuri bence Türk Xavi olabilecek tek futbolcu.

hamit eskisi gibi değil bonservis ücreti verilmeyecekse ya da az olacaksa alınsın aksi takdirde parayı çöpe atmış oluruz. Babanın parası mı diyenler olacaktır haklıdır aslında babamın parası değil ama benim de az çok param gidiyor klübe aslında şimdi düşündümde lisanslı ürün alanlar için her ürün de bir şifre falan olsa ve bu şifreyle biz de transferler için fikir beyanatında bulunabilsek klübe resmi sitede bir bölüm açılır oylama yapılır güzel olur aslında. transferde gizlilik önemli vs vs demeyin olsa güzel olurdu diyorum bir fikrimizi sorsalar

Hamit yerine ben Nuri'nin alınmasını isterim. Nuri bence Türk Xavi olabilecek tek futbolcu.

tercihini katilmiyacak nadir kisi vardir, o kesin, ama aradaki fark su.

Hamit en kotu sartlarda (kontrati bitmek uzere) 2 milyon verip alirsin arti yillik soyle boyle 2,5 milyon euro

Nuri Sahin' i en iyi sartlarda 12 milyon euro bonservis ile anca alma imkanin olur arti yillik ucreti 1 ve 1,5 milyon euro arasi olur.

Hamit için beni endişelendiren tek şey alacağı ücrettir. Sanırım Fenerbahçe ona yıllık 4 milyon Euro ya da üstü bir ücret teklif etmişti geçen transfer döneminde. Ortada böyle bir durum varsa alacağı maaş hayli yüksek olacaktır ve bu durum Türk futbolcularımız arasında bir huzursuzluk çıkarabilir diye düşünmekteyim...

Valla büyük kulüpsen bunlar dert olmamalı. Sorun çıkacağını sanmıyorum ama Hamit'in alacağı paraya takan Türk'ün takımda işi de olmaz. Nedir bu kibir ve çekememezlik yahu?

Lafım sana değil usta, yanlış anlama.

Hamit ve Nuri'yi alsınlar

Arda-------------Keita

------Elano----Hamit

-----------Nuri

şeklinde olsun orta sahamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt