- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: # Hamit Altıntop
ben sana birşey demedim sadece millet hamit febe de diyince senin duyduğun birşey varmı diye sordum sen hamit ile haber yapılacakmış dedin doğru ama..Galatasarayla haber yapılacak dedin hatta semihamit demiştin ama bizim yönetimin beceriksizliği hakkındada söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın..seni suçlamıyorum ama sevincim kursağımda kaldı sende bunu anla
Milletimizin beyin yapısının gelişmediğinin en büyük örneği.Kendi ağzınla yazmışsın havada kaldı diye.
Arkadaş,be diyenekadar Hamit tr ye gelmez diyordu herkes.Ben yakında Hamit ile ilgili haber yapılcakmış diye duyum aldım.Hemen buraya yazdım o heyecanla.Ve nitekim Saim Altunterim çok yakında hamitle ilgili haber yapcaz dedi bugün Tsn'de.
Adamın bonservisi elinde.Fenerde alır,bizde alırız,çorumsporda alır.
Yönetim elini erken tutmadıysa benim günahım ne.Fener geçen sene de hamitle anlaşmıştı diyorum.
B.k atacaksanız,adam gibi düşünüp b.k atın.
Veya bana değil,hamiti elinden kaçırdan yönetime atın.
ben sana birşey demedim sadece millet hamit febe de diyince senin duyduğun birşey varmı diye sordum sen hamit ile haber yapılacakmış dedin doğru ama..Galatasarayla haber yapılacak dedin hatta semihamit demiştin ama bizim yönetimin beceriksizliği hakkındada söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın..seni suçlamıyorum ama sevincim kursağımda kaldı sende bunu anla