# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Milletimizin beyin yapısının gelişmediğinin en büyük örneği.Kendi ağzınla yazmışsın havada kaldı diye.

Arkadaş,be diyenekadar Hamit tr ye gelmez diyordu herkes.Ben yakında Hamit ile ilgili haber yapılcakmış diye duyum aldım.Hemen buraya yazdım o heyecanla.Ve nitekim Saim Altunterim çok yakında hamitle ilgili haber yapcaz dedi bugün Tsn'de.

Adamın bonservisi elinde.Fenerde alır,bizde alırız,çorumsporda alır.

Yönetim elini erken tutmadıysa benim günahım ne.Fener geçen sene de hamitle anlaşmıştı diyorum.

B.k atacaksanız,adam gibi düşünüp b.k atın.

Veya bana değil,hamiti elinden kaçırdan yönetime atın.

ben sana birşey demedim sadece millet hamit febe de diyince senin duyduğun birşey varmı diye sordum sen hamit ile haber yapılacakmış dedin doğru ama..Galatasarayla haber yapılacak dedin hatta semihamit demiştin ama bizim yönetimin beceriksizliği hakkındada söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın..seni suçlamıyorum ama sevincim kursağımda kaldı sende bunu anla :D

ben sana birşey demedim sadece millet hamit febe de diyince senin duyduğun birşey varmı diye sordum sen hamit ile haber yapılacakmış dedin doğru ama..Galatasarayla haber yapılacak dedin hatta semihamit demiştin ama bizim yönetimin beceriksizliği hakkındada söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın..seni suçlamıyorum ama sevincim kursağımda kaldı sende bunu anla :D

Ya tabi anlıyorum da,tsn de ki adminin bana dediği oydu.Gelip direk sizlerle paylaştım.Ama paylaşmaz olaydım.Biraz beyin fırtınası yapın.Adnan sezgin 1 haftadır Almanya da dedim.O ara duyumu aldım ben.Demek ki fenerin teklifi daha cazipti.Son anda fener kaptı.Tsn hamitin fenerle ilgili haber yapacağını yazdı bugün.Yıkıldım yeminle.Beceriksizleşti bizim yönetim.

uğur doğan konuşmaya hakkın yok.sen hamit fenerbahçede demedin.hamit GALATASARAY da dedin.bugün en geç yarın haber yapıcaklarmış dedin.hani nerde haber.sonra milletin beynini laf ediosn.ya burda böyle kesin konuşmıcaksın ya da sonuçlarına katlanıcaksın hayret bişey hem suçlu hem güçlü

Ya tabi anlıyorum da,tsn de ki adminin bana dediği oydu.Gelip direk sizlerle paylaştım.Ama paylaşmaz olaydım.Biraz beyin fırtınası yapın.Adnan sezgin 1 haftadır Almanya da dedim.O ara duyumu aldım ben.Demek ki fenerin teklifi daha cazipti.Son anda fener kaptı.Tsn hamitin fenerle ilgili haber yapacağını yazdı bugün.Yıkıldım yeminle.Beceriksizleşti bizim yönetim.

Sonuçlarına katlanamıyorsan duyum felan verme :animation:

fenerbahçe koşan adamları almaya devam etsin, biz de duralım. ... türkiyede bu yüzden iş yapıyorlar zaten. baskılı futbol tam daumun tarzı. halil, hamit ikilisi umarım fenere gelmez...

inşallah fener almaz yoksa kahrolurum.. sen duyumlarınıda paylaşmaya devam et bu arada

Sonuçlarına katlanamıyorsan duyum felan verme :animation:

Katlanmama gibi bir durumum mu var.Milletin aklı yerinde olsa,adam gibi anlayış gösterir.Benmi yapıyorum arkadaş transferi.Fener kaptıysa elimizden ben ne yapabilirim.Ama bazıları bunu düşünemez.

Ortada bitmiş transfer filan yok,hemen yönetime sallamayın arkadaşlar :o

fener kaptıysa nedemek arkadaşım ya ozaman kesinleşmeden buraya gelip şu Galatasaray da demiceksin

uğur doğan konuşmaya hakkın yok.sen hamit fenerbahçede demedin.hamit GALATASARAY da dedin.bugün en geç yarın haber yapıcaklarmış dedin.hani nerde haber.sonra milletin beynini laf ediosn.ya burda böyle kesin konuşmıcaksın ya da sonuçlarına katlanıcaksın hayret bişey hem suçlu hem güçlü

Arkadaş anlamıyormusun,anlamakmı istemiyorsun.Senin gibi nankörler için haber vermişiz burda.Adnan Sezgin beceriksizse ben ne yapayım ulan.Canımı sıkma.Adam gibi düşün adam gibi yorum yap.Adnan sezgin 1 haftadır almanyada dedim duyumu verirken.Son anda pürüz çıkıp alamadıysak benim suçum ne.

Katlanmama gibi bir durumum mu var.Milletin aklı yerinde olsa,adam gibi anlayış gösterir.Ben mi yapıyorum arkadaş transferi.Fener kaptıysa elimizden ben ne yapabilirim.Ama bazıları bunu düşünemez.

Az önce hakaret vardı ;)

Ve her duyumcu şunla anlaştık bunla anlaştık derse milletin de sabrı taşar çok normal

fenerle anlastığını nereden ckardınız arkadaslar hiç bir sitede bisey yok

son anda kaçırmışmış,kesinleşsin öyle söyle ozaman bilmiomsn bu forumda yalan haber veren o kadar kişiyi.milletin sabrı tabi taşcak..bana söylesene sen saim abi neden senin için bizim onla alakamız yok dedi peki?

son anda kaçırmışmış,kesinleşsin öyle söyle ozaman bilmiomsn bu forumda yalan haber veren o kadar kişiyi.milletin sabrı tabi taşcak..bana söylesene sen saim abi neden senin için bizim onla alakamız yok dedi peki?

Senin gibileri varya.Hani sazan medyası diyolar TSN de.İlgisi var diyip haberimi kaptırsın.Bugün neden haber yapcaz dedi o zaman.Hadi yürü git.Provakatör.

Saim abi sever o isleri cunku

saim fb ye gelecek diye haber yapacaksa tmm hamit bizde o zaman hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt