# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Bu sene Tottenham a gitsin. Seneye biz şl katılınca parayı basar alırız. Yeni stadımıza geçmiş olacağız nasılsa.

Berkin'i de versek diyorum? Verilecek ucretten %2 falan keseriz belki.

Hamit Galatasaray'a gelse çok faydalı olur,ama ingiltere ve ispanyadan ciddi teklifler var ve hamit'in önceliği avrupa.. Gelse iyi olur ama zor gözüküyor..

Bayern Munich'le sözleşmesi 1 yıl uzatılmış. Kendisine hayırlı olsun. Türk takımlarının taraftarları da hayallerini sneeye ertelesin. Yöneticiler ve basın da transfer edecek başka oyuncu aramaya başlasın :)

Gitti Hamit ! 1 yıllık imzalaması çok saçma sanki 33 yaşında.

Seneye bize gelmek üzere anlaştı, aslında bu sene gelecekti de Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik diye gelmiyor, seneye bizde :D

Yok arkadaş yok bu adam 30-32'den önce Türkiye'ye gelmez Almanya'dan alıcısı çıkarsa ki çıkar hiç gelmez. Yani bunlar boş ümitler spor gazetelerimiz yine yazmaya devam ederler çünkü onlar için zaman, mekan, şartlar, sözleşme vs. gibi kavramlar yok!

1 yıl uzatmış sözleşmesini bayern'le, hayırlı olsun kendisi için..

Daha kaç yüz kere gelmez demek lazım diyordum ki...

Yok arkadaş yok bu adam 30-32'den önce Türkiye'ye gelmez Almanya'dan alıcısı çıkarsa ki çıkar hiç gelmez. Yani bunlar boş ümitler spor gazetelerimiz yine yazmaya devam ederler çünkü onlar için zaman, mekan, şartlar, sözleşme vs. gibi kavramlar yok!

Kesin konuşmamak lazım ama gelmesi zor elbette belli yaşlara kadar, ben yukarıda ironi yapmaya çalışmıştım ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt