Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısında Hamza hoca hiç ağzına forvet transferini aldı mı? Burak-Umut'a güvenirsek bu şekilde kalırsın. Pandev'i kovup yabancı bir forvet kiralamak isteyebilirdi. Mali şartları düşünüyor desek onun da stoper transferinde düşünülmediğini gördük.

Bende bu duruma sinirlendim lakin suanki yönetim onu bunu dedirttigini düsünüyorum, her akli basinda olan hoca kadrodaki forvetleri istemez.

Pandev'e güveniyorum dedi göz göre göre forvet transferi yaptırmadi.Simdi'de güresci Umut ile süründürüp duruyor.Madem güveniyordun Pandev'e neden adami attin bir köşeye?Pandev'in ölüsü Umut'un en iyi halinden 2 gömlek öndedir Hamza bey.Maalesef dün aksamdan sonra bittin benim icin.

Ayrica FT gibi son derece adaletsizsin.

Sene sonu yollanmaz bence, yeni yönetim devam eder. Yabancı gelirse sadece Lucescu'yu ikna etmeye çalışırlar gelirse Luce'nin yardımcısı olur ama gelmezse aynı tas aynı hamam.

Forvet transferi yaptırsaydı o zaman :) Bu mudur Hamza Hoca'yı savunma şekliniz? Hamza Hoca'yı savunacağım derken saçmalıyorsunuz kendinizi rezil ediyorsunuz farkında değilsiniz. Onların elinde Demba Ba var Sow var Kuyt var diyorsunuz da Hamza Hoca'da da onlarda olmayan birşey var; Wesley Sneijder :) Sen kadronu bu ligde oynayan tek dünya yıldızına göre kurmayıp şikebahçeye göre kurarsan böyle bir sonuç alırsın normaldir :red: Açık oyuncusu olarak Umut ve Telles'i takıma koyarsan sonuç bu olur normaldir. Kazanan takımı ve oyun anlayışını bozarsan sonuç bu olur normaldir. Hoca olarak kendini inkar edersen sonuç bu olur normaldir. Daha sayayım mı?

Bu takım şampiyon olamaz demiyorum. Duygun'a rağmen Hamza'ya rağmen bu takım şampiyon olabilir. Lakin olsa dahi ben şu maçtan sonra Hamza Hoca'ya güvenemem. Eğer gelecek sene kadromuz yabancı oyuncu ağırlıklı olacaksa kesinlikle yerli hoca istemiyorum.

Forvet transferi yaptırsaydı o zaman :) Bu mudur Hamza Hoca'yı savunma şekliniz? Hamza Hoca'yı savunacağım derken saçmalıyorsunuz kendinizi rezil ediyorsunuz farkında değilsiniz. Onların elinde Demba Ba var Sow var Kuyt var diyorsunuz da Hamza Hoca'da da onlarda olmayan birşey var; Wesley Sneijder :) Sen kadronu bu ligde oynayan tek dünya yıldızına göre kurmayıp şikebahçeye göre kurarsan böyle bir sonuç alırsın normaldir :red: Açık oyuncusu olarak Umut ve Telles'i takıma koyarsan sonuç bu olur normaldir. Kazanan takımı ve oyun anlayışını bozarsan sonuç bu olur normaldir. Hoca olarak kendini inkar edersen sonuç bu olur normaldir. Daha sayayım mı?

Bu takım şampiyon olamaz demiyorum. Duygun'a rağmen Hamza'ya rağmen bu takım şampiyon olabilir. Lakin olsa dahi ben şu maçtan sonra Hamza Hoca'ya güvenemem. Eğer gelecek sene kadromuz yabancı oyuncu ağırlıklı olacaksa kesinlikle yerli hoca istemiyorum.

Yüzde yüz futbolda ihtiyaçtan fazla yabancı almayı düşünmüyorum dedi.İngilizce bilmeyen hiçbir yerli hoca fazla yabancı oyuncu aldırmaz bence.Şampiyon olmamızı çok istiyorum ama şampiyon olursak Hamza Hoca'nın kalması gelecek sene için hayırlı mı olur bilemiyorum çünkü sene sonunda takımda ciddi değişim gerçekleştirmek lazım.

Takım Prandelli dönemine göre çok daha istekli,Hamza Hoca gelmeseydi bugün yarışta olmazdık ama şansımız da çok yaver gitti bu bir gerçek.2.yarı başladığından beri birçok maçta değişiklik hatası yapmasına rağmen kazandık.Fener maçıyla birlikte kendisi hakkındaki düşüncelerim netleşti.Mesela sezona Hamza Hoca ile başlasaydık Şampiyonlar Ligi'nde 3.olabileceğimizi düşünüyordum ama dünkü hamleleriyle birlikte şunu düşünüyorum:

Bence Hamza Hoca ile de akıbetimiz aynı olurdu Avrupa'da

Son düzenleme:

Forvet transferi yaptirmak için para mi var? :red: Ontivero Burdisso Hajrovic gibilere para vererek geçenki yönetim sayesinde transfer yapmak için para kalmadi. Olamayacak seyi Hamza'ya suçlamak cidden saçmadir.

Yasin-Bruma oynamaliydi, katiliyorum, lakin takimda dogru dürüst forvet (Ba ve Sow/Emenike/Kuyt'i onun için söyledim) yoksa gol atmak çok zor.

Yabanci siniri kalkabilir, ama Türkiye Ligi her zaman Türkiye Ligi kalir.

Ve geçmiste G.Saray maçlarini izlediysen, yabanci hocalarimizin çogu Ligi çözemedigini anlayabilirsin. Tek kriter yabanci hoca olmamali. Prandelli ve Mancini 'de yabanci hocalardi. Ne kadar iyi olduklarini gördük.

Ya siz ne anlatiyorsunuz, sunu koycaktim ama karsima burak cikti diye oyuna sokan, ve bunu bide söyleyen adam dan ne sabir ne hocasi olunur ki ? Burak ve Oyunculari mi TD yada Hamza Efendi mi ?
Yabanci Hocalarin sucu, büyük oranla Türk oyuncular ile calismak mecuburu oldukarindan, yoksa bu ligte herkes sampion olur, dandik bir lig, zor mor da degil, zor yapan tek sey onlar da oyuncularin yüzde 95i profesyonel olmayisi, yabancilarin da cogu tembel olduklari icin buraya geliyor. Yoksa bosu bosuna yatti ve gitti denen listeler cikmiyor.

Ya umutun babasina sorsan umutu oynatmaz, bu herif de umut ile burak ile bizi kanser degil, ruh hastasi yapmak istiyor, birisi cekilir gibi degil, ikisi insani deli ediyor

Forvet transferi yaptirmak için para mi var? :red: Ontivero Burdisso Hajrovic gibilere para vererek geçenki yönetim sayesinde transfer yapmak için para kalmadi. Olamayacak seyi Hamza'ya suçlamak cidden saçmadir.

Yasin-Bruma oynamaliydi, katiliyorum, lakin takimda dogru dürüst forvet (Ba ve Sow/Emenike/Kuyt'i onun için söyledim) yoksa gol atmak çok zor.

Yabanci siniri kalkabilir, ama Türkiye Ligi her zaman Türkiye Ligi kalir.

Ve geçmiste G.Saray maçlarini izlediysen, yabanci hocalarimizin çogu Ligi çözemedigini anlayabilirsin. Tek kriter yabanci hoca olmamali. Prandelli ve Mancini 'de yabanci hocalardi. Ne kadar iyi olduklarini gördük.

Ontivero, Hajrovic, Burdisso transferlerinin maliyeti 5 milyon falan.Bu transferler hatalı, doğru ama 3 tane hatalı transfer yüzünden kulüp battı, transfer yapacak para kalmadı demek saçmalık.Devre arası bildiğim kadarıyla Serdar Aziz'e 4 milyon teklif edildi demek ki kulüp o kadar batmamış.Her fırsatta topu eski yönetime atmak kolay.O yönetim de göreve geldiğinde topu eski yönetime atabilirdi.

Forvet transferi için para olup olmaması beni ilgilendirmez. O yönetim oraya gerekirse para bulmak için gelmedi mi? Sadece tasarruf için mi oraya geldiler? O zaman ben de yönetici veya başkan olsaydım benim ne farkım var? Hadi onu geçtim Serdar Aziz'e 4 milyon avro teklif ederken para yok muydu? Bunlar bahane! Kimse kendisini kandırmasın. Yapılan hatalı transferler ile geçen yönetime laf sokmaya çalışmazlar mı bir de :red: Hala aynı kafa :) Sizin başkanınızı ve yönetiminizi de görüyoruz şu anda merak etmeyin. Tam şikecibaşının istediği gibi kadayıf gibi bir başkan kadayıf gibi bir yönetim. Bunda sizin kafanızdaki taraftar grubu ve kongre üyelerinin de payı çok büyüktür. Aferin size :red:

Sow'u da Emenike'yi de Kuyt'ı da beğenmiyorum o yüzden onları boşuna saymayın. Mevcut halleri ile Burak kadar değerleri yok gözümde. Bahsettiklerinizden sadece Demba Ba'yı beğeniyorum o da dünkü maçta doğal olarak sahada değildi. Hamza Hoca'yı savunacağım diye element uydurmayın.

Geçmişteki Galatasaray maçlarını izledim elbet sizden daha fazla Galatasaray maçı izlemişimdir merak etmeyin. Prandelli gibi ahmaklar dışında bu lige gelen yabancı hocaların en büyük sıkıntısı ligi çözememek değil. Kadroların yerli oyuncu ağırlıklı profili ve dolayısı ile bu hocaların o yerli oyuncuları profesyonel zannederek hareket etmeleridir. Ki burada hocayı suçlamanın bir anlamı yok. Senin yerli oyuncuların yavşaksa kaypaksa, ancak ve ancak hadi oğlum hadi koçum hadi aslanımlarla oynuyorlarsa yabancı hocaların yapabileceği birşey yok. Senin ligin o gelen yabancı hocaların önemli bir kısmının seviyesinin altında ve bu yüzden başarılı olmaları pek mümkün değil. Edebiyat kasarak haklı çıkmaya çalışmayın nafile :red:

Serdar Aziz çöpüne bursa kabul etseydi eğer kaç milyon bayılacaktılar ?
Hamza hocanın ağzından santrfor kelimesi dahi geçmedi devre arası varsa yoksa stoper aşağı stoper yukarı alabilseydi akhisar'ın çöpü alınacaktı yada sedar malı ,,
bu arada Pandev'e güvendiğini belirttiği halde sahaya 4 yabancıyla çıkıp onu 18 'e bile almaması ve hala hazırlayamamış olmasıda ayrı bir tezat ,
birde elinde Cemaili varken hala daha oyuna sürmemesi üstüne son dk da çolak denen fakirden medet ummasınında izahı yok !

Ontivero, Hajrovic, Burdisso transferlerinin maliyeti 5 milyon falan.Bu transferler hatalı, doğru ama 3 tane hatalı transfer yüzünden kulüp battı, transfer yapacak para kalmadı demek saçmalık.Devre arası bildiğim kadarıyla Serdar Aziz'e 4 milyon teklif edildi demek ki kulüp o kadar batmamış.Her fırsatta topu eski yönetime atmak kolay.O yönetim de göreve geldiğinde topu eski yönetime atabilirdi.

Daha Selçuk, Burak gibilerin maas yükselmesi, Tarik transferi, Pandev ve Cemaili de var.

Kulübün battigini demedim, maddi durumumuz daha da kötü oldugunu söyledim. Ona ragmen Hamza hocadan birseyler bekleyemezsin çünkü transferi onaylayan yönetim.

Yüzde yüz futbolda ihtiyaçtan fazla yabancı almayı düşünmüyorum dedi.İngilizce bilmeyen hiçbir yerli hoca fazla yabancı oyuncu aldırmaz bence.Şampiyon olmamızı çok istiyorum ama şampiyon olursak Hamza Hoca'nın kalması gelecek sene için hayırlı mı olur bilemiyorum çünkü sene sonunda takımda ciddi değişim gerçekleştirmek lazım.

Takım Prandelli dönemine göre çok daha istekli,Hamza Hoca gelmeseydi bugün yarışta olmazdık ama şansımız da çok yaver gitti bu bir gerçek.2.yarı başladığından beri birçok maçta değişiklik hatası yapmasına rağmen kazandık.Fener maçıyla birlikte kendisi hakkındaki düşüncelerim netleşti.Mesela sezona Hamza Hoca ile başlasaydık Şampiyonlar Ligi'nde 3.olabileceğimizi düşünüyordum ama dünkü hamleleriyle birlikte şunu düşünüyorum:

Bence Hamza Hoca ile de akıbetimiz aynı olurdu Avrupa'da
Dün oynanan maçtan sonra ben de benzer görüşteyim Uğur :red:

Kendisinin açıklamalarını düşününce forvette Pandev-Burak-Umut'a güvendiğini görebiliyoruz.
"Pandev'de bir şeyler görüyorum. Ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Gol vuruşları çok iyi, asist yapmayı biliyor. Ancak, fizik gücü çok düşük. Şu an eski gücünde değil, o gücünde olsa onu kullanacağım, değerlendireceğim. Çok özel bir oyuncu bence. Salı günü transfer olmaz ama belki transferin son gününe kadar gelenler olabilir. Transferi stopere düşünüyoruz. Bulabilirsek, ekstra bir oyuncu çıkarsa her mevki olabilir."

Bu kadroyla bile muazzam işler başarıyor. Stopersiz, ortasahasız daha iyi olamazdı.

evet sansla birinci, rakip ler de hic iyi degil, ama biz iyi olmayip ki bence en kötü futbolu biz oynuyoruz, ama okadar puan kaybetmedik, ama böyle devam etmesi bize daha kötü vuruyor, diyelim böyle sampion olduk, gül gülistanlik yine sonra seneye herkes yabanci doldurur biz yine burak ve selcuk ve umutlara güveniriz sonra da fena tokadi yeriz, ki bu td zaten türkleri kesemez

Daha Selçuk, Burak gibilerin maas yükselmesi, Tarik transferi, Pandev ve Cemaili de var.

Kulübün battigini demedim, maddi durumumuz daha da kötü oldugunu söyledim. Ona ragmen Hamza hocadan birseyler bekleyemezsin çünkü transferi onaylayan yönetim.
Pandev ve Dzemaili gayet makul transferler.Burak ve Selçuk'un maaşlarının yükseltilmesi Ünal Aysal'ın yanlış stratejisinden dolayı.Transfer hataları var yok demiyorum zaten.Ama her fırsatta eski yönetimi suçlamak kolaya kaçmak.Hamza hocadan bir şey beklemiyorum bu yönetimi ve bu yönetimin sürekli eski yönetim üzerinden savunulmasını eleştiriyorum.Prandelli'nin doğru düzgün gönderilememesi, basketbol şubesindeki sorunlar ve devre arası transfer yapılmaması falan tamamen bu yönetimin beceriksizliği.

Pandev ve Dzemaili gayet makul transferler.Burak ve Selçuk'un maaşlarının yükseltilmesi Ünal Aysal'ın yanlış stratejisinden dolayı.Transfer hataları var yok demiyorum zaten.Ama her fırsatta eski yönetimi suçlamak kolaya kaçmak.Hamza hocadan bir şey beklemiyorum bu yönetimi ve bu yönetimin sürekli eski yönetim üzerinden savunulmasını eleştiriyorum.Prandelli'nin doğru düzgün gönderilememesi, basketbol şubesindeki sorunlar ve devre arası transfer yapılmaması falan tamamen bu yönetimin beceriksizliği.

Yani sanki Adnan Polat cok mu saglam bir Kulüb birakti ? Ünal Aysal geldi bütün Futbol takimi yeniledi, basketbol voleybol hepsi, cilekler filan cl yari final, juventus lar, tabi yanlis lar da vardi ama her kötü seyde eski yönetimin yaptigi seyler ile mi agladi ?

Yabancı sınırı kalktığında bile Selçuk-Umut-Olcan-Hamit falan yerlileri oynatacaksa hemen gitsin sezon sonu. Seneye kadro full yabancı olmalı.

Kadro gibi yetersiz ve en önemlisi çok duygusal ve milli futbolcu sevdalısı. Kendini geliştirir diye umuyorum ama şampiyonluk giderse geç olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt