Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye gitmesi gereken hamza hoca degil abdürrahim ve onun gibi futboldan zerre anlamayan yöneticiler gitmeli

vizyonu olan futboldan anlayan bir ekiple hamza hoca gözümüze mourinho bile görünebilir

amrabatı danyi öven bir yönetici ptt ligindeki takımda bile yöneticilik yapamaz.

Sow'u da Emenike'yi de Kuyt'ı da beğenmiyorum o yüzden onları boşuna saymayın. Mevcut halleri ile Burak kadar değerleri yok gözümde. Bahsettiklerinizden sadece Demba Ba'yı beğeniyorum o da dünkü maçta doğal olarak sahada değildi. Hamza Hoca'yı savunacağım diye element uydurmayın.

Senin begenmedigin oyunculari yazdim diye element mi uyduruyorum? :red: :red:

Geçmişteki Galatasaray maçlarını izledim elbet sizden daha fazla Galatasaray maçı izlemişimdir merak etmeyin. Prandelli gibi ahmaklar dışında bu lige gelen yabancı hocaların en büyük sıkıntısı ligi çözememek değil. Kadroların yerli oyuncu ağırlıklı profili ve dolayısı ile bu hocaların o yerli oyuncuları profesyonel zannederek hareket etmeleridir. Ki burada hocayı suçlamanın bir anlamı yok. Senin yerli oyuncuların yavşaksa kaypaksa, ancak ve ancak hadi oğlum hadi koçum hadi aslanımlarla oynuyorlarsa yabancı hocaların yapabileceği birşey yok. Senin ligin o gelen yabancı hocaların önemli bir kısmının seviyesinin altında ve bu yüzden başarılı olmaları pek mümkün değil. Edebiyat kasarak haklı çıkmaya çalışmayın nafile :red:

O yabanci teknik direktörlere isçi maasi vermedik, milyonlarca dolar verdik bazen. Neden o kadar para verdik? Iyi takim kursunlar diye, bizi basarili etsinler diye.
Yerliler her zaman böyleydi, her zaman böyle devam eder maalesef. Bu sorun kolay kolay çözülmez, yabanci siniri kalksa da. Kulübün maddi durumunu biliyorsan, öyle 1-2-3 çilekler gelmeyecegini de anlarsin.

Forvet transferi için para olup olmaması beni ilgilendirmez.

Ilgilendirmezse neden Hamza hoca forvet aldirsaydi yav! diye agliyorsunuz?

O yönetim oraya gerekirse para bulmak için gelmedi mi? Sadece tasarruf için mi oraya geldiler? O zaman ben de yönetici veya başkan olsaydım benim ne farkım var? Hadi onu geçtim Serdar Aziz'e 4 milyon avro teklif ederken para yok muydu? Bunlar bahane! Kimse kendisini kandırmasın. :red: Hala aynı kafa :) Sizin başkanınızı ve yönetiminizi de görüyoruz şu anda merak etmeyin. Tam şikecibaşının istediği gibi kadayıf gibi bir başkan kadayıf gibi bir yönetim. Bunda sizin kafanızdaki taraftar grubu ve kongre üyelerinin de payı çok büyüktür. Aferin size :red:

Yapılan hatalı transferler ile geçen yönetime laf sokmaya çalışmazlar mı bir de

Hayal dünyasinda mi yasiyorsun mübarek? Manciniyle yapilan devre arasindaki yapilan transferler dolayi harcadigimiz 19.3m euro, Selçuk ve Burak'in yeni sözlesmeleri, Tarik transferi, Pandev ve Cemaili vs. vs. Kulübü HIÇ mi etkilemedi maddi konusunda? :red: Aysal'i savunmakla kendinizi kandirmayin.

Duygun ve ekibi berbat olduklarini kesinlikle inkar etmiyorum, ama onlar oyuncu almak istemediler diye Hamza hocaya saldirmak neyin kafasi

Yüzde yüz futbolda ihtiyaçtan fazla yabancı almayı düşünmüyorum dedi.İngilizce bilmeyen hiçbir yerli hoca fazla yabancı oyuncu aldırmaz bence.Şampiyon olmamızı çok istiyorum ama şampiyon olursak Hamza Hoca'nın kalması gelecek sene için hayırlı mı olur bilemiyorum çünkü sene sonunda takımda ciddi değişim gerçekleştirmek lazım.

Takım Prandelli dönemine göre çok daha istekli,Hamza Hoca gelmeseydi bugün yarışta olmazdık ama şansımız da çok yaver gitti bu bir gerçek.2.yarı başladığından beri birçok maçta değişiklik hatası yapmasına rağmen kazandık.Fener maçıyla birlikte kendisi hakkındaki düşüncelerim netleşti.Mesela sezona Hamza Hoca ile başlasaydık Şampiyonlar Ligi'nde 3.olabileceğimizi düşünüyordum ama dünkü hamleleriyle birlikte şunu düşünüyorum:

Bence Hamza Hoca ile de akıbetimiz aynı olurdu Avrupa'da

orasi öyle olabilir ama hamza hoca'nin su iyi yani var: hatalarindan ders cikaran birisi. eminim bir dahaki derbi macinda ayni hatayi yapmayacaktir. aynisi CL icin de gecerli. uzun süre kulüp calistirmis olsa da ilk defa büyük bir kulüp, hedefleri olan bir kulüp ve GS gibi bir kulübü calistiriyor.

tamam ben de cok sinirliyim ve üzgünüm ama kendisi henüz "tecrübesiz". ben hamza hoca hakkindaki final görüsümü ts ve bjk maclarindan sonra verecegim. bjk'yi "deplasmanda" yenmis olabilir ama gercek bir deplasman sayilmazdi o mac.

seneye gitmesi gereken hamza hoca degil abdürrahim ve onun gibi futboldan zerre anlamayan yöneticiler gitmeli

vizyonu olan futboldan anlayan bir ekiple hamza hoca gözümüze mourinho bile görünebilir

amrabatı danyi öven bir yönetici ptt ligindeki takımda bile yöneticilik yapamaz.

Hamza dan da is gelmez, Yeri geldi 4 yabanci ile oynatti, ben sanmiyorum bu Selcuk, Buraki filan kesecegine, ki yabanci kurali kalkiyor hala Serdar Aziz pesindeydi...

Duvara konuşsam daha iyi yemin ediyorum :red: Ben ne anlatıyorum karşımdaki ne anlatıyor :) Sabit fikirli insanlara laf anlatmaktan çok önceleri vazgeçmiştim zaten ama bazı durumlarda yine tutamıyorum kendimi :38573: Lakin en azından şunu söyleyebilirim; Para olsa da o çilekleri bir daha zor görürsünüz zaten :)

orasi öyle olabilir ama hamza hoca'nin su iyi yani var: hatalarindan ders cikaran birisi. eminim bir dahaki derbi macinda ayni hatayi yapmayacaktir. aynisi CL icin de gecerli. uzun süre kulüp calistirmis olsa da ilk defa büyük bir kulüp, hedefleri olan bir kulüp ve GS gibi bir kulübü calistiriyor.

tamam ben de cok sinirliyim ve üzgünüm ama kendisi henüz "tecrübesiz". ben hamza hoca hakkindaki final görüsümü ts ve bjk maclarindan sonra verecegim. bjk'yi "deplasmanda" yenmis olabilir ama gercek bir deplasman sayilmazdi o mac.

Hatalarından ders çıkardığını hiç zannetmiyorum.Devre arasındaki kıytırık turnuvanın ilk maçında Burak sakatlandı,ertesi günkü 2.maçta yine as oyuncuları oynattı,bu sefer hem Koray,hem Semih sakatlandı.

Sonra Burak istedi diye Rize maçında sonradan oyuna aldı,Burak sakatlandı.Bundan sonra oyuncularına hayır demeyi öğrenir diye düşünürken geçen haftaki Manisa maçında Sneijder istedi diye o maçta onu oynattığını açıkladı.Fener maçı öncesi Sneijder de sakatlanabilirdi.

Balıkesir maçında Yasin'i çıkarıp Umut'u aldı.Oyunun kontrolü 10 kişilik Balıkesir'e geçtii,sol kanattan gelmeye başladılar.Dünkü Fener maçında da Yasin veya Bruma'yı oynatmayıp Umut'u oynattı.Sağ kanattan golü yedik.

Eldeki oyuncular ile bu kadar. Hocaya yüklenmek manasız. Dünkü 11'de kac topcu fb'de ilk 11 oynar diye bir kıyaslama yapın isterseniz.

İkinci değişiklikte Umut çıkıp Dzemaili veya Emre girmeliydi ben hâlâ oraya takıldım, artık kendi yarı sahamıza gömüldüğümüz ve 30 metrede oynanan oyunda Umut'tan ne bekledi anlamak mümkün değil.

İkinci değişiklikte Umut çıkıp Dzemaili veya Emre girmeliydi ben hâlâ oraya takıldım, artık kendi yarı sahamıza gömüldüğümüz ve 30 metrede oynanan oyunda Umut'tan ne bekledi anlamak mümkün değil.

diyorum ya kendi takigi mantiksiz bastan beri, sen bu agir forvet ikili ile mi top tutcan ve gol atcan ? yada hizli atak oynayip kontra atcan ?
Hadi ilk yariyi 0-0 atlattin, koy iki kanatti ve oyunu hizlandir, fener zaten paniklicekti, ama biz öne cikamadik ki dogru dürüz. Sonra da medeti Emre den umuyor ?

Her hoca korkuyor. Her yeni gelen hocaya vay 13 yıldır yenemiyoz 14 yıldır 15 yıldırvs vs diye diye kötü kalpli cadı kara şövalye efsaneleri anlatıla anlatıla başımoızdaki her hoca oraya gidince korkuyo..Sürekli bi takımı taktiği değiştirme çabası herkesde bi korku sağı umutla kapatıyım solu tellesle kapatıyım ön liberoyu stopere yaslıyım tecrübeli adam oynasın formda da olsa genç adamın maçı değil vs vs birsürü saçma sapan korkakca düşünce.. Sonrası hüsran. Sen 51 puanı Umutu sağda oynatarakmı aldın Sneijderin en iyi anlaşıp rakibi sağını dağıtan Yasini niye çıkarırsın takımdan Bruma nerde Çolak nerde... Yok bu korkutulan hocalarla olmaz olmayacakta.. Keşke geçen haftaki kadroyla çıkığp 3 yeseydin...Korkmasaydın olmadı hoca olmadı..Bruma ya Çolak a Yasine aşıladın zaten biz korkuyoz onlardan ben sizlere güvenmiyom çocuklar fikrini... Belediye maçına hadi yasin hadi Bruma diyeceksin bizde kral Hoca diyecez

Vaktiyle Bruma niye yok, Olcan neden oynamaz, Yasin sevgisi nedir diyenlere iyi cevap veren Hamza Hoca dün maç başlamadan sınavı kaybetti maalesef. Biz önceki maçlarda da baskıya maruz kaldık ama Umut'un herhangi bir vasfının olmadığını görmeliydi kendisi. Golden sonra bile reaksiyon vermekte gecikti. Geldiğinden beri bu 3. oldu oyunu okumakta, hamle yapmakta zorlanıp geciktiği. Her şeye rağmen Yasin golünü atsa başka şeyler konuşabilirdi. Şampiyonluk yarışında lig yeniden başlıyor ve mesafe 3 katı kadar kısa. Artık benzer hataları yapmaz umarım.

Ellerinle maçı verdin hocam.

5.lig antrenörü bile olsa o baskılardan sonra Umut çıkarıp orta sahayı üçler Sneijder kanata falan çeker bir şeyler yapardı ama sen izledin. İnanılmaz bir hayal kırıklığına uğrattın beni. Bu teknik/taktik oyun görüşü ile bize nasıl hedeflediğimiz başarıları getireceksin şuan çok büyük soru işaretleri var kafamda.

Umut ile savunma yapmanın mantığı neydi ? Bana sadece bu açıkla susuyum ya. Bize beraberlik yeterdi be Umut denen yetenek fakiri herifi çıkarıp Jemal'i almak çok mu zordu

------------Muslera------------
Sabri--Ched----Koray---Olcan
---Hamit--Selçuk--Dzemaili---
---Yasin--Burak-----Sneijder

Zaten doğru dürüst atak yapamıyoruz. Sneijder ayağına maç boyu 4 defa top geldi,ortasaha yorgunluktan yerlerde sürünüyor ama sen hala Umut'la devam ediyorsun. Yazıklar olsun ya diyecek bir şey bulamıyorum.

Eğer birkaç haftadır çıkardığı takımla bu maça çıksaydı ve yenilseydik sesimi çıkarmaz,canımız sağolsun derdik ama hoca resmen bu maçta maceraya girerek,iyi giden takım kurgusunu bozarak maalesef maçı elleriyle verdi.Tamam Karıköy de yenilen tek teknik direktör değil ama bu maçta çıkardığı ilk 11 ve maçı kenardan bizim gibi izlemesiyle kendisine olan umudumu azaltttı.
Ayrıca hadi Umut Bulut u ilk 11 oynatarak hata yaptın.Peki Umut tan beklentin neydi ki de adamı 90 dakika sahada tutuyorsun.Gerçekten inanılır gibi değil.

Hoca Umut u CR7 gibi görüyor herhalde bu kadar oynattığına göre.Bu kadar çok seviyorsa Umut u kendi velayetine geçirip evlat edinsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt