Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon yapacağına inanıyorum, lakin geldiğinden beri yaptığı hatalardan sezonluk program olur.

Umut'u oynatmasa, Burak oynamak isteyince ilk onbire koymasa bu sefer Selcuk topu yanindakine verip yine kayiplara karismaya, yerliler yine ozellikle deplasmanlarda oynamamaya baslayacaklar.

Diger yandan Lucescu'nun Bulent Akin'i, Mancini'nin Ceyhun'u Hamza'nin da Umut'u var. Teknik direktorler genelde boyleler. Taraftarin begenmedigi bir oyuncuya takip her firsatta forma veriyorlar. Seneye de pahali yabanci oyuncular alabilecegimizi zannetmiyorum. Gekas, Niasse gibi oyunculardan verim alabilen, hem yildiz yabanci hem de Turk oyuncularla arasi iyi olacak bir teknik direktor bulmamiz cok zor. Eksileri artilarinin cok onune gecerse zaten sonuclara yansir dun oldugu gibi o zaman da yollar ayrilir. Sanki yeni gelen hocanin basari garantisi varmis gibi yorumlar Lucescu'nun calistigi donemden beri. Ilginc olan taraftarin cogunlugunun uzerinde anlastigi isim de Lucescu su an.

Hamza hoca gelmese büyük ihtimal şuan ibb'yle bursayla 3.lük yarışı yapıyoduk.Bence hoca bu kısıtlı kadroyla çok iyi iş çıkardı,elbette hataları vardır olacaktır da ama her seyi ben bilirimi bi kenara birakip biraz da takdir etmesini bilelim lutfen!

Süper ligde oynuyoruz. Bu lig için iyi kadro ne saçmaliyorsunuz siz ya. Sadece Prandelli dingilinin yapamadigi basit işleri yapti. Hayir 1 taneside siz hangi topçuyu fenerde oynatirsiniz diyor. Bu ligde fener bizim gerimizde duruyor. Böyle tezat yorumlar yapip güldürmeyin kendinizi. Her türlü şampiyonluga oynar ve olurda bu leş ligde. Önemli olan avrupada ve derbilerde ne yaptigi önemlidir benim için.

Ben firsat verilmesini isterim ama Hocamizin yerli sevdasi var. Seneye rotasyonda oynayabilirler ama net 11 oyuncusu olamazlar. Bu hocamiz seneye yine Selçugu ve Buragi 11 oynatir diye düşünüyorum. Hamit ve Umutda göndermez.

Terim'in gec oyuncu degistirme huyunu birakirsa gelecek 10 yil takimda kalabilir

Süper ligde oynuyoruz. Bu lig için iyi kadro ne saçmaliyorsunuz siz ya. Sadece Prandelli dingilinin yapamadigi basit işleri yapti. Hayir 1 taneside siz hangi topçuyu fenerde oynatirsiniz diyor. Bu ligde fener bizim gerimizde duruyor. Böyle tezat yorumlar yapip güldürmeyin kendinizi. Her türlü şampiyonluga oynar ve olurda bu leş ligde. Önemli olan avrupada ve derbilerde ne yaptigi önemlidir benim için.

Ben firsat verilmesini isterim ama Hocamizin yerli sevdasi var. Seneye rotasyonda oynayabilirler ama net 11 oyuncusu olamazlar. Bu hocamiz seneye yine Selçugu ve Buragi 11 oynatir diye düşünüyorum. Hamit ve Umutda göndermez.

Burda insanlar fikrini soyleyince sacmalamis oluyosa bana gore de sen sacmaliyosun o zaman.bu kadroyu da yeterli buluyosan bu tur derbilerde takimin pek varlik gosterememesini de dogal karsilamak gerek bence cunku vasat bi kadro var elimizde kabul edelim.

Burda insanlar fikrini soyleyince sacmalamis oluyosa bana gore de sen sacmaliyosun o zaman.bu kadroyu da yeterli buluyosan bu tur derbilerde takimin pek varlik gosterememesini de dogal karsilamak gerek bence cunku vasat bi kadro var elimizde kabul edelim.

Bu lige göre iyidir. Genel olarak vasat evet. Bunu lig için söyleyemeyiz. En fazla fener bizden iyidir bu ligde o da tecrübeli oyuncusu fazla diye. Her türlü şampiyonluga oynarsin bu ligde. Bu derbide sivadi. Ben demiyorum defolsun. Bu yerli sevdasi seneye sürerse durmasini istemem. Bu yerliler en fazla rotasyon oyuncusu olur. avrupaya göre söylüyorum. Şans verilmesini istiyorum Hamza Hocaya. Sadece yerli sevdasi beni düşündürüyor.

Bu lige göre iyidir. Genel olarak vasat evet. Bunu lig için söyleyemeyiz. En fazla fener bizden iyidir bu ligde o da tecrübeli oyuncusu fazla diye. Her türlü şampiyonluga oynarsin bu ligde. Bu derbide sivadi. Ben demiyorum defolsun. Bu yerli sevdasi seneye sürerse durmasini istemem. Bu yerliler en fazla rotasyon oyuncusu olur. avrupaya göre söylüyorum. Şans verilmesini istiyorum Hamza Hocaya. Sadece yerli sevdasi beni düşündürüyor.

Ben hocanın yerli sevdalisi oldugunu sanmiyorum ama su ortamda yerlilere degerli olduklarini hissettirmeye calisiyoki dogru olanda bu eger sampiyon olmak istiyorsak bu yil bu yerlilerle olacaz ama seneye farkli olacak diye dusunuyorum umarim yanilmiyorumdur :)

Oyuncularin yerleriyle bu kadar cok oynayan hocalardan tiksiniyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben güveniyorum hocamıza tek maçla adam asma dönemi bitsin artık

Tek bir şartla affedilir yaptığı hata: Şampiyon olup. Kupa finalini şikeciler koyupta kazanarak.

Tek bir şartla affedilir yaptığı hata: Şampiyon olup. Kupa finalini şikeciler koyupta kazanarak.

o günde de istifasini vermesi. Kusura bakmasin da hic isik vermedi bana, ne kadar mancini ye sövsek filan takimda taktik dizilis filan vardi, takim olarak markaj yaptigimizi görmüstük, ki bunu hayatim boyumca bizde görmedim, ancak takim olarak pres denenen bisey vardi ona benzer. ama bu takim hic dogru düzgün futbol oynamadi, hep sansla bi kazandik, üc gol attik, nasil attigimiz da belli degil.

bursaspor maçı için pek bişey diyemem.melo yoktu galiba o maçta ve emre çolak ortasaha oynamıştı hatırladığım kadarıyla.emre de her zamanki gibi yine ona güvenirken bizi yanılttı.bursa iyi takım.fener de puan kaybedecek bursaya.

ama gençlerbirliği maçı ve fenerbahçe maçındaki puan kaybının sorumlusu sensin hocam.hatalarını görmene rağmen öylece maçı izlemen,hiçbişey yapmaman bizi 5 puandan etti.

lütfen her hafta aynı şeyleri söylettirme bizlere.brumayı,yasini oynat.kadroyu bozma.bi fantazi deneyeceksen de sinan gümüşü forvete koy başakşehir maçında.

oyuncu değişikliklerini zamanında ve doğru yap.:hat: seviyoruz seni:hat:

Hocam nolur Sabri ve Umutu birdaha hicbir macda oynatma
Bizi sac bas yollmaktan koru...

iyi gaz veriyor bu bir gercek. ama cok zaaflari var (taktiksel, oyuna müdahale, oyunculari psikolojik ve taktiksel olarak maca hazirlama vs). bunlari gelistirebilir mi bilmiyorum.

sabriyi oynatma diyolarlar :D :D he sabri oynamasın tarık oynasın

yine başakşehir maçı 2 gol sağdan 2 gol soldan gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt