Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
Umut aski bitirdi seni hoca
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper ligde oynuyoruz. Bu lig için iyi kadro ne saçmaliyorsunuz siz ya. Sadece Prandelli dingilinin yapamadigi basit işleri yapti. Hayir 1 taneside siz hangi topçuyu fenerde oynatirsiniz diyor. Bu ligde fener bizim gerimizde duruyor. Böyle tezat yorumlar yapip güldürmeyin kendinizi. Her türlü şampiyonluga oynar ve olurda bu leş ligde. Önemli olan avrupada ve derbilerde ne yaptigi önemlidir benim için.
Ben firsat verilmesini isterim ama Hocamizin yerli sevdasi var. Seneye rotasyonda oynayabilirler ama net 11 oyuncusu olamazlar. Bu hocamiz seneye yine Selçugu ve Buragi 11 oynatir diye düşünüyorum. Hamit ve Umutda göndermez.
Burda insanlar fikrini soyleyince sacmalamis oluyosa bana gore de sen sacmaliyosun o zaman.bu kadroyu da yeterli buluyosan bu tur derbilerde takimin pek varlik gosterememesini de dogal karsilamak gerek bence cunku vasat bi kadro var elimizde kabul edelim.
Bu lige göre iyidir. Genel olarak vasat evet. Bunu lig için söyleyemeyiz. En fazla fener bizden iyidir bu ligde o da tecrübeli oyuncusu fazla diye. Her türlü şampiyonluga oynarsin bu ligde. Bu derbide sivadi. Ben demiyorum defolsun. Bu yerli sevdasi seneye sürerse durmasini istemem. Bu yerliler en fazla rotasyon oyuncusu olur. avrupaya göre söylüyorum. Şans verilmesini istiyorum Hamza Hocaya. Sadece yerli sevdasi beni düşündürüyor.
Tek bir şartla affedilir yaptığı hata: Şampiyon olup. Kupa finalini şikeciler koyupta kazanarak.
Hangi maçı bu formasyon ile başlamışızda şikecilere karşı fantazi yapıyorsun. Kaç maçtır tek forvet oynuyoruz.Oyuncularin yerleriyle bu kadar cok oynayan hocalardan tiksiniyorum.
seviyoruz seni
Valla şimdiden kendinizi hazırlayın, cumartesi günü ikisi de oynayacakHocam nolur Sabri ve Umutu birdaha hicbir macda oynatma
Bizi sac bas yollmaktan koru...
Hocam nolur Sabri ve Umutu birdaha hicbir macda oynatma
Bizi sac bas yollmaktan koru...