Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
250 milyon avro da harcasan, Clde gruptan cikma sansin az. City örnegini biliyoruz. Turkiye Ligine kaliteli yabanciyi getirmekte zorlaniyorsun. Muslera size gelmeden önce, İtalyada en kötü kalecilerden biriydi. Sizde seviye atladi. Melo bidon secilmisti. Sneijder fizik olarak bitikti.

Sizin hoca futbolu biliyor. Vizyonlu adam. Aciklamalarini okudum biraz. Alirsam seviye atlatacak yabanci alirim dedi. Sizin foruma bakiyorum, nerede bitik adam varsa, onlari istiyorsunuz. Boatengler Podolskiler isteniyor. Boateng iyi bir adam olsa, burada konusuldugu kadar iyi adam olsa, tüm Avrupa pesinden kosar. Adamin tek isteyeni MLS takimi.

Gs Avrupada gördügüm en kötü pres yapan adam. Savunmayi cekip cevirecek, yönetecek defans eksikligi var. Haksiz miyim? Gsnin hucumda 1 kanadi bu sene hic calismadi. Bruma bal yapamayan ari. Dün sizin Hoca Bruma hakkinda müthis tespit yapti. Eger o sorunu cözerse, Bruma bal yapamayan ari olmaktan cikar.

Gs, transfer yapamasa bile kimsenin sikayet etme hakki yok. FFPden ceza alirsaniz, transfer yapamazsiniz. İtalyan tdler döneminde bütceyi o kadar berbat kullanmasaniz, en azindan Naniyi vs alabilseniz, bugün ligde en az 6-7 puan fazlaniz vardi.

Gs, önde basamiyor. Ortasahaya 2 yönlü bir adam al, Cok iyi pres yapan sirti dönük oynayan bir forvet al. Sneijderi solda oynat. (Prese katilacak, takimda arkadaslarini oynatacak, dar acilardan pozisyonlari harcamayacak) Yoksa Avrupada 2 ortasahayla 3lü ortasahalara karsi ortasahayi verirsin. Savunmayi cekip cevirecek bir lider al. En önemli sorun. Böyle bir adam bulabilir misin? Cok zor. Vlaar vs demeyin. Vlaarla oynarsan, defans arkasini otoban yaparlar. Lider de degil o adam. Hollandanin lideri De Vrijdi.

Yoksa burada paylasilan Boatengli Ozanli Gignacli kadrolarda Gs, Avrupada averaj takimi olur.
160 milyon tl cukkaladık , henüz 4.yıldız ürünleri satılmaya başlamadı bile FFP'yi biz değil siz düşünün.

250 milyon avro da harcasan, Clde gruptan cikma sansin az. City örnegini biliyoruz. Turkiye Ligine kaliteli yabanciyi getirmekte zorlaniyorsun. Muslera size gelmeden önce, İtalyada en kötü kalecilerden biriydi. Sizde seviye atladi. Melo bidon secilmisti. Sneijder fizik olarak bitikti.

Sizin hoca futbolu biliyor. Vizyonlu adam. Aciklamalarini okudum biraz. Alirsam seviye atlatacak yabanci alirim dedi. Sizin foruma bakiyorum, nerede bitik adam varsa, onlari istiyorsunuz. Boatengler Podolskiler isteniyor. Boateng iyi bir adam olsa, burada konusuldugu kadar iyi adam olsa, tüm Avrupa pesinden kosar. Adamin tek isteyeni MLS takimi.

Gs Avrupada gördügüm en kötü pres yapan adam. Savunmayi cekip cevirecek, yönetecek defans eksikligi var. Haksiz miyim? Gsnin hucumda 1 kanadi bu sene hic calismadi. Bruma bal yapamayan ari. Dün sizin Hoca Bruma hakkinda müthis tespit yapti. Eger o sorunu cözerse, Bruma bal yapamayan ari olmaktan cikar.

Gs, transfer yapamasa bile kimsenin sikayet etme hakki yok. FFPden ceza alirsaniz, transfer yapamazsiniz. İtalyan tdler döneminde bütceyi o kadar berbat kullanmasaniz, en azindan Naniyi vs alabilseniz, bugün ligde en az 6-7 puan fazlaniz vardi.

Gs, önde basamiyor. Ortasahaya 2 yönlü bir adam al, Cok iyi pres yapan sirti dönük oynayan bir forvet al. Sneijderi solda oynat. (Prese katilacak, takimda arkadaslarini oynatacak, dar acilardan pozisyonlari harcamayacak) Yoksa Avrupada 2 ortasahayla 3lü ortasahalara karsi ortasahayi verirsin. Savunmayi cekip cevirecek bir lider al. En önemli sorun. Böyle bir adam bulabilir misin? Cok zor. Vlaar vs demeyin. Vlaarla oynarsan, defans arkasini otoban yaparlar. Lider de degil o adam. Hollandanin lideri De Vrijdi.

Yoksa burada paylasilan Boatengli Ozanli Gignacli kadrolarda Gs, Avrupada averaj takimi olur.

Çok entelektüel yorumun için tesekkürler.

Simdi antu denilen ahira geri dönebilirsin

Ciao bella

Lütfen küfür etmeyelim , kim olursa olsun.

Bu adam yetersiz diyoruz anlamıyorsunuz.bu kafayla bir b..k olmaz bu adamdan.seneye cl de yine antrenman takımı olup kamyon kamyon gol yeriz ligde de nal toplarız.

Bu kadar dökülen kadroyu 1-2 transferle nasıl ayakta tutacak merak ediyorum.söylediğine göre selçuk ve Burak yine ilk 11 oyuncusu.

Şampiyon oldum diye fazla sevinmesin seneye cl de averaj takımı olup ligde de tepe Taklak giderse onu orada ne minibüsçü abdül nede Otelci dursun tutabilir.

Eger Clde gruptan cikmayi hedefliyorsan, bu takima en az 250 milyon avro harcamak lazim. Sadece Muslera kalir. Selcuk, Sneijder, Yasin ve Burak en fazla rotasyonda oynarlar. Kondogbia, Verratti, Gundogan, Hummels, Di Maria gibi adamlar sart.

Siz yerlileri yerin dibine sokup, yabancilari sisirdiginiz icin Selcuk ve Buraki gönderip yerlerine bitik adamlar almak istiyorsunuz. Boateng nedir Allah askina? :asd22: Hoca da bunu istemedigi icin adama vizyonsuz diyorsunuz. :asd22:

Benim kadar futbolu bilen, futboldan anlayan birini cok zor bulursunuz. 1 önceki mesajimda sizin takimdaki sorunlari yazdim. O sorunlari cözmek icin bile saglam yatirima ihtiyac var. Takim FFP incelemesinde, kar yapmak zorundasin, yoksa zaten transfer yapman zor.

Gecen gün burada İnter forumu linki paylastim. Adamlarin Gsden istedikleri tek adam Burak. Onu da elestiriyorlar da, Sneijderi bitik olarak görüyorlar. Muslerayi da begenmiyorlar. Oyunu okumada zayif, savunmayi organize edemiyor diyorlar. Zaten bu konularda iyi olsa, Turkiyede kalmaz diyorlar. Futbolu bilen adamin hali farkli oluyor abi ya.

İyi insan olmak başka şey,iyi teknik direktör olmak çok başka şey.

Hamza Hoca karakter olarak duruş olarak bize çok yakışıyor ona kimse bir şey diyemez.Ancak iyi teknik direktör mü?Hayır.Peki iyi teknik direktör olacak ışığı veriyor mu,umut vaat ediyor mu?Şu anda hayır.Umarım yanılırım.

Adam 2.45 puan ortalamasi yakaladi. Cok dar bir rotasyonla, o kadar sakata ragmen. Prandellinin bitirdigi takimla. İsmi Hamzaelli olsaydi, Avrupada iyi bir takimdan gelseydi, buradaki cogu kisi, süper TD falan derdi.

Tabiki bizim en az 120 milyon euro bütcemiz var dersen, Emery iyi tercih olur.

Eger Clde gruptan cikmayi hedefliyorsan, bu takima en az 250 milyon avro harcamak lazim. Sadece Muslera kalir. Selcuk, Sneijder, Yasin ve Burak en fazla rotasyonda oynarlar. Kondogbia, Verratti, Gundogan, Hummels, Di Maria gibi adamlar sart.

Siz yerlileri yerin dibine sokup, yabancilari sisirdiginiz icin Selcuk ve Buraki gönderip yerlerine bitik adamlar almak istiyorsunuz. Boateng nedir Allah askina? :asd22: Hoca da bunu istemedigi icin adama vizyonsuz diyorsunuz. :asd22:

Benim kadar futbolu bilen, futboldan anlayan birini cok zor bulursunuz. 1 önceki mesajimda sizin takimdaki sorunlari yazdim. O sorunlari cözmek icin bile saglam yatirima ihtiyac var. Takim FFP incelemesinde, kar yapmak zorundasin, yoksa zaten transfer yapman zor.

Gecen gün burada İnter forumu linki paylastim. Adamlarin Gsden istedikleri tek adam Burak. Onu da elestiriyorlar da, Sneijderi bitik olarak görüyorlar. Muslerayi da begenmiyorlar. Oyunu okumada zayif, savunmayi organize edemiyor diyorlar. Zaten bu konularda iyi olsa, Turkiyede kalmaz diyorlar. Futbolu bilen adamin hali farkli oluyor abi ya.

Atletico Madrid ve BvB CL finala çikmak için kaç milyon euro harcadilar

Adam 2.45 puan ortalamasi yakaladi. Cok dar bir rotasyonla, o kadar sakata ragmen. Prandellinin bitirdigi takimla. İsmi Hamzaelli olsaydi, Avrupada iyi bir takimdan gelseydi, buradaki cogu kisi, süper TD falan derdi.

Loserlar yine kaybetti kardeş.

rQ5Akz.png

O değilde şikeci damgası ile yaşamak nasıl bir duygu gerçi kuş beyinli olunca bunu kavramak zor olur anlıyorum. Akıllı adam yerin dibine girer sokağa çıkmaya utanır. Tescilli şikeci mafya pislik bozuntusu camianıza yakışanı yapıyorsunuz. Türk futbolunu dünyaya rezil edip hala futbol konuşabiliyorsunuz rezil aynasız köpekler sizi. Utanmaz arlanmaz ırkçı bozuntuları. İnkarcı köpekler. Anca kendi taraftarınızı avutuyor yöneticileriniz. Sizlerde akılsız olduğunuz için köle gibi direktifleri uyguluyorsunuz.

Skor odaklı konuşma.Bu takım ona bakarsan 2008'de teknik direktörsüz de şampiyon oldu.Son 6-7 haftadaki galibiyetleri Hamza Hoca olmasa yine alırdık.Motivasyonla alınan bir şampiyonluk tamamen,taktikle teknikle hiçbir alakası yok.

Sizin gibi mal kendi beğenmiş bir camia isterse 500 milyon harcasın gruptan zar zor çıkar. Biz Galatasarayız Avrupa takımıyız sizin gibi yerel başarılar ile övünen diktatör tarafından yönetilen b.k içinde gezen bir camia değiliz.

Sneijder rotasyonda oynarmış puhahahah sizin bitmiş Diego'yu donunda sallar kıskanç köpek. Muslera ve Yasin dışında diğer dediklerine katılmayan zaten futbol filan izlemesin.

CAS davası namusunuz değil miydi? Günlük beyin.

Atletico Madrid ve BvB CL finala çikmak için kaç milyon euro harcadilar

Doğru bir kıyas olmamış, o takımlar bir yılda gelmediler o noktaya...Bu denli dibe vurmuş ve organizasyonu bozuk bir takım sınırsız bütçeyle bile CL düzeyinde hedeflerin favorisi olamayacaktır. Şampiyonluk gelmemiş olsa, gelecek sezon ligde bile favori olamazdık, işbaşına Ferguson-Mourinho yu birlikte getirsek, 3 yıldan önce o tür beklentileri duyunca gülerlerdi emin ol...

Dünkü katıldığı programın tamamını nerden bulabilirim? Var mı yardımcı olabilecek?

Bence 2-3 önemli ilk 11 oyuncusu alınır ve ilk 11 kadrosu korunursa birşeyler olabilir ama bekte Sabri var, Orta saha da Hamit,Selçuk var, Stoper de Hakan,Semih var, Forvette Burak,Umut var diye önem verilmezse işimiz yaş.

Lütfen Hoca lütfen Ozan'ı almıyorsan bir tane ama bir tane bile yerli oyuncu alma Allah aşkına. Kendine de takımımıza da yazık etme.

Her röportajında biraz bu mesleye at gözlüğü ile baktığının ip uçlarını veriyorsun. Güzel insan olarak başımızda senelerce olmanı isterim. sen de istiyorsan bu gözlükle bakma artık dünyaya.

Son düzenleme:

Ahahahahahahahahahahahahahahah :D :D :D :D

'Biz antu degiliz her rakip takim taraftarina kapimiz acik' diyoruz da ben bir tane iyi niyetli bir rakip takim taraftari gormedim burada. Hepsinin icindeki pust er yada gec ortaya cikiyor.

Hatta serefsizin biri Soma faciasi oldugu gun 'fb'nin 28 sampiy0nlughuu vaa alin sisee belghee xD' tarzinda yorumlar atmaya devam ediyordu sonra da benden okkali kufuru de yemisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt