Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam şampiyon yapmış takımı çok bilmiş FM ergenlerinin lakırdısına ihtiyacı yok , ne diyorsa o. En büyük aslan o söz onda.

adam dünya kupasını yerinde izliyor, dünyanın her yerinde her istediği maça gidebilme, adam gönderebilme imkânı var ama fizim fm ci tayfa "acaba hoca edirne'den sonrasını biliyor mu?" diyor.

fazla özgüven hiç iyi değil.

Evet sayin bozkurt vizyonu 4 transfere yukleyen siz 5 transfer ve uzerinde hamzaoglu'ndan ozrunuzu dileyecek misiniz? Sorumun cevabimi carptirip avrupadaki basariya yoneltmissiniz cunku?

★★★★

Transfermarkt fm vs olmasa 2 oyuncu öneremeyecek adamların, elinde onlarca imkan bulunan, yıllardır bu işin içinde olan bir ŞAMPİYON hocayı oyuncu tanımamakla itham etmesi komik.

Sen google'dan iki tıkla istatistik kasıyorsun da hoca bakamıyor.... Aferin iyi düşünmüşsün.

Yeni nesil futbol tutkunlarında Transfer=Başarı kriteri var çevrelerinde bunun böyle olmadığını gösteren onlarca delil olmasına rağmen. Mütevazi kadrolardan kurulan takımlar CL'de üst turlara çıkarken, milyon dolarlık yıldızların olduğu takımlar 1 puanla, 3 puanla ayrıldığını gördük. Oturmuş takımlar hariç her şey transfer değildir. Olmayacaktır. Podolski'yi de alsan İbra'yı da alsan, mükemmel kadroda kursan takım olamadığın sürece bir halt olmaz.

Son düzenleme:
beyler bende fm oynuyorum ayıp oluyor.

beyler bende fm oynuyorum ayıp oluyor.

Abi ben de oynuyorum mesele o değil. FM oynayanlara da bir şey demedim zaten.

Mesele FM oynayıp kendini futbol profesörü ilan edip hocayı bile kendinden küçük görenlerin olması.

Bu saçmalık değil de nedir.

Bizim oturduğumuz yerde kısıtlı imkanlarla ulaştığımız oyuncu seçeneklerini bir zahmet bu işin profesyonellerinin de bildiğini kabul edelim yani.

Nerde oldugunun farkina var Hamzaaa!

Amatör kulübü degil burasi öyle Bilal, Güray, Yasin fln..

CL oynuyoruz biz.

Tipki Besiktas'a döndük. Adamlar cöpleri topladiktan sonra taraftar rezil olmamak icin savunurdu.

Abi ben de oynuyorum mesele o değil. FM oynayanlara da bir şey demedim zaten.

Mesele FM oynayıp kendini futbol profesörü ilan edip hocayı bile kendinden küçük görenlerin olması.

Bu saçmalık değil de nedir.

Bizim oturduğumuz yerde kısıtlı imkanlarla ulaştığımız oyuncu seçeneklerini bir zahmet bu işin profesyonellerinin de bildiğini kabul edelim yani.
yok yav takılıyorum bakma sen bana :asd:
genel itibariyle haklısın tabi söylediklerinde.

Fm oynayanları o kadar hor görmeyin yahu. Şu an klupte idari veya teknik alanda fm oynayıp söz hakkı olan biri olsa senede min 40-50 milyon tl daha az zarar ederdik oyuncu sözleşmeleri pazarlıklarıyla. :)

Bilal, Fernandao, Niasse gibi isimler yeterli görmesin şu kulübede umarım bir gözü avrupa piyasasındadır

Sonuçta seneye de uzun bir sezon olacak lig,ŞL,kupa... Bahsettiğin futbolcular Türkiye ve rotasyon için az maliyetle alındıkları taktirde normal transferler.
Flaş transfer için erkenden bir şeyler söylemek istememiştir,sonuçta yeni bir yönetim geldi.Belki kendi bile kalmayacak bu işler belli olmaz.

Chappie yi izledin mi osman?Baya bi methediyorlar..Bana biraz short circuit'in cakmasi gibi geldi ama birazdan izlemeyi düsünüyorum..

☆$☆

yok ızlemedım hacım yenı fılmlere bayadır bakamıyorum cok bırıktı düşmesını beklediğim bı ıkı fılm daha var onlarla beraber eritirim.
izleyen bı kac kısıye denk geldım baya övüyorlardı. oyuncu kadrosunda hugh jackman ve sigourney weaver var nekadar kötü olabilirki.

Mevcut durumu göz önüne alırsak Hamza hoca ile devam edecegimiz kesin. Bana göre şampiyonlukta cok etkisi olmasa da şampiyon takimin teknikt direktörünu göndermeyi hic bi baskan göze alamaz. Bu cesareti gösterse hem kendi koltugu saglamlasir hemde şampiyonluk adina büyük bir adim atmış olur ama bu başkan da oyle bir vizyon yok gibi.

Her ne kadar gitsin desemde gitmeyecegi icin bari en azindan transfer işini Hamza hocaya birakmasinlar. Az bi futbol ve oyuncu bilgisi olan birisine yaptirsinlar su işi. Yoksa Hamza hoca ligdeki çöpleri toplayıp takimi doldurur.

★★★★

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt