Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocaya bi kaç futbolcu önersene renktaş, adamın vizyonu genişlesin biraz.

bir üst düzey şirket ceo'su olarak hiç beğenmiyorum hocanın vizyonunu.
Oyunda aneke diye bi oyuncu buldum afrikanin çorak topraklarinda gorseniz cildirirsiniz. Adam santrafor, buragi 5e boler oyle bisey. Ama ön libero ve stoper meziyetleride muthis. Dahaoylesi denk gelmedi. gerisi hocaya kalmis. Adamsa beni dinler vizyonunu ispatlar

Son düzenleme:
Aneke kim ya hacim..Küfür eder gibi adi varmis..:)

☆$☆

muthıs adam reis anlatamam. oynamak lazım.
burak
olcan
selcuk
telles
melo
muslera

vs
vs

yuksek ucret alan nekaddr oyuncu varsa sattım yerlerıne maç bası ucret kabul eden aneke ayarında afrıkalı reıslerı doldurdum. uefa kupası kral aneke ellerınde yukseldi. bı duygu selı bı duygu selı anlatamam

Az realist ol, sen inaniyomusun bu kadar olumsuz olaylarla karsilasan galatasarayin avrupa da basarili olabilecegini?
Bunu basarabilmek icin deli gibi para dokmen lazim
1.bu sende yok
2.yeteri kadar tecrubeli oyuncun ve yonetimin yok

Kendinin bile inanmadigi seyleri teknik ekibe yukleyip oradan vurabilir miyim diye dusunuyosan yaniliyosun
Yada kendi hayal dunyanda yasamaya devam et

Ben cok iyi biliyorum bahsettigin seyleri ama az gercekci olmakta yarar var komik duruma dusuyonuz cunku

★★★★

Tecrübeli oyuncun yoksa alacaksın o zaman. Ujfa tarzı tecrübeli, nerede duracağını bilen bir stoper almak çok mu zor mesela? Para dökmek lazımmış. Bonservisi elinde olan oyunculardan iki sağlam bek, bir golcü almak çok mu zor? Bir halt beceremeyecekse bu yönetim niye aday oldu o zaman? Galatasaray Avrupa fatihidir! Avrupada başarılı olmak zorundadır!

Asıl komik duruma düşenler sanki Premier Lig'de Chelsea'yi, City'yi, Arsenal'i geride bırakıp şampiyon olmuşuz gibi Mr. Hamza'yı fazla abartıp onun yerli hayranlığına göz yumanlardır! Şampiyonlar Liginde Xelçuk, Umut, Burak, Sabri kurtaramaz seni. Paspas ederler paspas! Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Yoksa Hamza düşmanı falan değilim gayet efendi adam, samimi adam. Şampiyon da yaptı Allah razı olsun ama burası da GALATASARAY! Vizyonunu da oyun içi hamlelerini de geliştirmesi lazım.

muthıs adam reis anlatamam. oynamak lazım.
burak
olcan
selcuk
telles
melo
muslera

vs
vs

yuksek ucret alan nekaddr oyuncu varsa sattım yerlerıne maç bası ucret kabul eden aneke ayarında afrıkalı reıslerı doldurdum. uefa kupası kral aneke ellerınde yukseldi. bı duygu selı bı duygu selı anlatamam

Ben valla Fifa 11 ve 13 olmasina ragmen hala 09 u oynuyorum hacim..:)

☆$☆

Ben valla Fifa 11 ve 13 olmasina ragmen hala 09 u oynuyorum hacim..:)

☆$☆

fm son hacım. dun muhabbetı gecmıstı burda ordan konu acılmıstı hamza hocayı elestıren fm sevicidir dendi olaya müdahil olmak durumunda kaldım :d

Gündüz Kılıç-Brian Birch-Karl Heinz Feldkamp-Fatih Terim-Hamza Hamzaoğlu

bir yolunu bulup kalbini kirmaksizin plaket verilmelidir

skibbe gittiginde bulent k daha beter sicmisti

yazdigini olcu olarak kabul etmek pek mumkun degil

bu arada lucescuyla gerets falan da var allahtan alzheimer degiliz

piyasada soytarı cok. hani kulüp icin degilde para icin takım calıstıracak hocaa..

lucescu-gerets-terim karakterli ve iş ahlakı cok yüksek hocalardı, oyuncuların baba diyebilecegi hocalar. bu tarzda hoca sayısı cok az.

hoca dedigin öncelikle takımı motive etmeli, sonrasında teknik-taktik bilgisi..

sürüyle hoca var elbet biri bulunur demekle olmuyor. oyuncuların daha cok sevecegi, saygı duyacagı ve motive olacagı bir hoca gelecekse hamza gidebilir ama bu hoca kim olacak ?? mesela bir kaç aday söyleyin tartısalım..

skibbe gittiginde bulent k daha beter sicmisti

yazdigini olcu olarak kabul etmek pek mumkun degil

bu arada lucescuyla gerets falan da var allahtan alzheimer degiliz

YA ben anlamıyorum. Son bir haftadır çeşit çeşit futbolcu çıktı şampiyonlukta Aslan payını Hamza Hoca'nın gelişine bağladı, ondan önce takımdaki ruhsuzluktan ve sevgisizlik ortamından bahsetti. Hala teşekkür edilmelidir plaket verilmelidir diye atıyorsunuz, Skibbe gelmeliymiş de Lucescu olmalıymış... Luce Türkiye'ye gelmez aha buraya yazıyorum, Skibbe'nin de nasıl bıraktığını alzheimer olmayan hatırlar... Bülent hoca daha beter sıçtı diye tüm Türk antrenörleri, hele ilk yarım sezonda başarılı olmuş ve Takımı ciddi derecede toparlamış bir teknik direktörü, safdışı bırakmak da ayrı bir kafanın ürünü... O zaman Skibbe de başarısız oldu ne demeye Gerets diyorsunuz? Mantığa bak...

biri bulunur elbet

dunyada 7 milyar insan var

Aynı kafa aziz yıldırımda var o yüzden fenerin burnu boktan kurtulmuyor haberin olsun...

Neyse ben size teşekkür ediyor ve taşıdığınız kafaya yarışır bir plaketle sizleri onurlandırıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt