Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.530
- 12.539
- 2.868
LanEger Clde gruptan cikmayi hedefliyorsan, bu takima en az 250 milyon avro harcamak lazim. Sadece Muslera kalir. Selcuk, Sneijder, Yasin ve Burak en fazla rotasyonda oynarlar. Kondogbia, Verratti, Gundogan, Hummels, Di Maria gibi adamlar sart.
Siz yerlileri yerin dibine sokup, yabancilari sisirdiginiz icin Selcuk ve Buraki gönderip yerlerine bitik adamlar almak istiyorsunuz. Boateng nedir Allah askina? :asd22: Hoca da bunu istemedigi icin adama vizyonsuz diyorsunuz. :asd22:
Benim kadar futbolu bilen, futboldan anlayan birini cok zor bulursunuz. 1 önceki mesajimda sizin takimdaki sorunlari yazdim. O sorunlari cözmek icin bile saglam yatirima ihtiyac var. Takim FFP incelemesinde, kar yapmak zorundasin, yoksa zaten transfer yapman zor.
Gecen gün burada İnter forumu linki paylastim. Adamlarin Gsden istedikleri tek adam Burak. Onu da elestiriyorlar da, Sneijderi bitik olarak görüyorlar. Muslerayi da begenmiyorlar. Oyunu okumada zayif, savunmayi organize edemiyor diyorlar. Zaten bu konularda iyi olsa, Turkiyede kalmaz diyorlar. Futbolu bilen adamin hali farkli oluyor abi ya.