Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger Clde gruptan cikmayi hedefliyorsan, bu takima en az 250 milyon avro harcamak lazim. Sadece Muslera kalir. Selcuk, Sneijder, Yasin ve Burak en fazla rotasyonda oynarlar. Kondogbia, Verratti, Gundogan, Hummels, Di Maria gibi adamlar sart.

Siz yerlileri yerin dibine sokup, yabancilari sisirdiginiz icin Selcuk ve Buraki gönderip yerlerine bitik adamlar almak istiyorsunuz. Boateng nedir Allah askina? :asd22: Hoca da bunu istemedigi icin adama vizyonsuz diyorsunuz. :asd22:

Benim kadar futbolu bilen, futboldan anlayan birini cok zor bulursunuz. 1 önceki mesajimda sizin takimdaki sorunlari yazdim. O sorunlari cözmek icin bile saglam yatirima ihtiyac var. Takim FFP incelemesinde, kar yapmak zorundasin, yoksa zaten transfer yapman zor.

Gecen gün burada İnter forumu linki paylastim. Adamlarin Gsden istedikleri tek adam Burak. Onu da elestiriyorlar da, Sneijderi bitik olarak görüyorlar. Muslerayi da begenmiyorlar. Oyunu okumada zayif, savunmayi organize edemiyor diyorlar. Zaten bu konularda iyi olsa, Turkiyede kalmaz diyorlar. Futbolu bilen adamin hali farkli oluyor abi ya.
Lan

Adam 2.45 puan ortalamasi yakaladi. Cok dar bir rotasyonla, o kadar sakata ragmen. Prandellinin bitirdigi takimla. İsmi Hamzaelli olsaydi, Avrupada iyi bir takimdan gelseydi, buradaki cogu kisi, süper TD falan derdi.

Tabiki bizim en az 120 milyon euro bütcemiz var dersen, Emery iyi tercih olur.
Şunu yapmayın artık yıl 2015 be :D

10351016_959753307416698_7269406640474475030_n.jpg

Hamza Hocanın bu zamana kadar hep destekçisi oldum ama transfer dönemindeki performansını çok merak ediyorum beni endişelendiriyorda inşallah edirnenin ilerisindeki piyasadan haberi vardır.

250 milyon avro da harcasan, Clde gruptan cikma sansin az. City örnegini biliyoruz. Turkiye Ligine kaliteli yabanciyi getirmekte zorlaniyorsun. Muslera size gelmeden önce, İtalyada en kötü kalecilerden biriydi. Sizde seviye atladi. Melo bidon secilmisti. Sneijder fizik olarak bitikti.

Sizin hoca futbolu biliyor. Vizyonlu adam. Aciklamalarini okudum biraz. Alirsam seviye atlatacak yabanci alirim dedi. Sizin foruma bakiyorum, nerede bitik adam varsa, onlari istiyorsunuz. Boatengler Podolskiler isteniyor. Boateng iyi bir adam olsa, burada konusuldugu kadar iyi adam olsa, tüm Avrupa pesinden kosar. Adamin tek isteyeni MLS takimi.

Gs Avrupada gördügüm en kötü pres yapan adam. Savunmayi cekip cevirecek, yönetecek defans eksikligi var. Haksiz miyim? Gsnin hucumda 1 kanadi bu sene hic calismadi. Bruma bal yapamayan ari. Dün sizin Hoca Bruma hakkinda müthis tespit yapti. Eger o sorunu cözerse, Bruma bal yapamayan ari olmaktan cikar.

Gs, transfer yapamasa bile kimsenin sikayet etme hakki yok. FFPden ceza alirsaniz, transfer yapamazsiniz. İtalyan tdler döneminde bütceyi o kadar berbat kullanmasaniz, en azindan Naniyi vs alabilseniz, bugün ligde en az 6-7 puan fazlaniz vardi.

Gs, önde basamiyor. Ortasahaya 2 yönlü bir adam al, Cok iyi pres yapan sirti dönük oynayan bir forvet al. Sneijderi solda oynat. (Prese katilacak, takimda arkadaslarini oynatacak, dar acilardan pozisyonlari harcamayacak) Yoksa Avrupada 2 ortasahayla 3lü ortasahalara karsi ortasahayi verirsin. Savunmayi cekip cevirecek bir lider al. En önemli sorun. Böyle bir adam bulabilir misin? Cok zor. Vlaar vs demeyin. Vlaarla oynarsan, defans arkasini otoban yaparlar. Lider de degil o adam. Hollandanin lideri De Vrijdi.

Yoksa burada paylasilan Boatengli Ozanli Gignacli kadrolarda Gs, Avrupada averaj takimi olur.

Futbolu bilen adam.. hani son iki haftada 4 puan kaybedecektik? Engin(!) bilginle açıklasana bize... :hat:

1-2 transfer ne demek ? Sağ bek yok, sol bek yok, stoper yok, Selçuk yerine biri yok, kanat yok, forvet yok..
Elinde bir Wesley bir Nando var adam gibi. Neyin kafasındasın? GALATASARAY burası ve Şampiyonlar Liginde oynayacaksın!! Bilmem anlatabildim mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
1-2 transfer ne demek? Sağ bek yok, sol bek yok, stoper yok, Selçuk yerine biri yok, kanat yok, forvet yok..
Elinde bir Wesley bir Nando var adam gibi. Neyin kafasındasın? GALATASARAY burası ve Şampiyonlar Liginde oynayacaksın!! Bilmem anlatabildim mi?
Askerlik arkadasin galiba hamzaoglu?
Nerde okudun kim bilir bu aciklamayi

★★★★

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamamen olmasa da gelistirebilecek potansiyeli oldugunu gorebiliyorum sahsen, biraz sans biraz zamanla iyi yerlere gelir iyi yerlere getirir takimi.

★★★★

Evet devrem sana ne oluyor? Açıklamayı da ligtv'de kendi söyledi. 1-2 transfer yapmayı düşünüyoruz belki 1-2 de yedeğe yaparız diye.
Terbiyesizlik yapiyosun o acidan soruyorum.
1 -2 transfer yaparsin sezonu kurtarir, 10 transfer yaparsin bi halta yaramaz.
2 transfer uzeri, hadi yedekleri de sayalim 4 transfer uzeri yaparsak ozur dileyecek misin?

★★★★

Nerden sallayacaginizi sasiriyonuz bazen agir sacmaliyosunuz ve cok belli oluyor etme :)

★★★★

bu vizyon masallarıyla zehirlenen arkadaşları tatmin etmek için 1 milyar euro bütçe lazım.

Terbiyesizlik yapiyosun o acidan soruyorum.
1 -2 transfer yaparsin sezonu kurtarir, 10 transfer yaparsin bi halta yaramaz.
2 transfer uzeri, hadi yedekleri de sayalim 4 transfer uzeri yaparsak ozur dileyecek misin?

★★★★

Sen kendi terbiyenle meşgul ol, haddini bil, önünden ye..

Galatasaray'da ilk amaç Avrupa'da başarılı olmaktır. Daha bunu kavrayamamış beyinlerin ne takımda ne tribünde işi yoktur zaten!

Hamza Hocanın bu zamana kadar hep destekçisi oldum ama transfer dönemindeki performansını çok merak ediyorum beni endişelendiriyorda inşallah edirnenin ilerisindeki piyasadan haberi vardır.

Ama transfer işi sadece Hamza hocaya kalan bir şey değil,parası var iknası var .

Sen kendi terbiyenle meşgul ol, haddini bil, önünden ye..

Galatasaray'da ilk amaç Avrupa'da başarılı olmaktır. Daha bunu kavrayamamış beyinlerin ne takımda ne tribünde işi yoktur zaten!
Az realist ol, sen inaniyomusun bu kadar olumsuz olaylarla karsilasan galatasarayin avrupa da basarili olabilecegini?
Bunu basarabilmek icin deli gibi para dokmen lazim
1.bu sende yok
2.yeteri kadar tecrubeli oyuncun ve yonetimin yok

Kendinin bile inanmadigi seyleri teknik ekibe yukleyip oradan vurabilir miyim diye dusunuyosan yaniliyosun
Yada kendi hayal dunyanda yasamaya devam et

Ben cok iyi biliyorum bahsettigin seyleri ama az gercekci olmakta yarar var komik duruma dusuyonuz cunku

★★★★

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt