- 4 Ağustos 2009
- 90.212
- 71.163
- 5.188
Idman yapsın diye oyuncu aldiriyor. Şu aciklmaya bak. Böyle rezillik var mı ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamaseti bırak ,
gerçek Galatasaraylı ,
BİATÇI DEĞİLDİR ,
KİŞİLERE TAPMAZ ,
KERAMETİ KENDİNDEN MENKUL TEPEDEN İNMELERE PRİM VERMEZ ,
NE OLURSA OLSUN ELEŞTİRMESİNİ BİLİR ,
HEDEFİ YEREL LİGDEKİ SİKİMSONİK KUPA DEĞİLDİR ,
HEDEFİ AVRUPADIR ,
HEDEFİ AVRUPADA ARMASINI VE AY YILDIZI LAYIKIYLA TEMSİL ETMEKTİR YENSEDE YENİLSEDE , FARK BİLE YESE MÜCADELE ETMEKTİR BAŞI DİK YÜRÜMEKTİR ,
Bak renktaşım!!!!! benim adım sanım tüm herşeyim açık ve seçik bana kimse gelip Galatasaraylılığı öğretmesin !
Artık fenerlileşmeyi bırakın ve var ise Galatasaraylı özünüze dönün !
Gerçek Galatasaray taraftarı armaya zerre kadar katkısı olan şahısları yad etmiştir. Lafım zaten gerçek Galatasaraylılara.
Sürekli bir aforizma peşindesiniz. Aslolan Galatasaray . Bu kulübü yücelten efsaneleri dir.
Gerçek Galatasaray taraftarı armaya zerre kadar katkısı olan şahısları yad etmiştir. Lafım zaten gerçek Galatasaraylılara.
Bu klübü yüceltenlerin kim olduğunu bildiğinden açıkcası emin değilim ,,Sürekli bir aforizma peşindesiniz. Aslolan Galatasaray . Bu kulübü yücelten efsaneleri dir.
Boş hamaset ve şark kurnazlığı seninki Kimin kime menfaatsiz faydası olmuş yahu bu tam türk tipi düşünce geçiniz kardeşim futbolda dün diye bir şey yoktur ahpab çavuş ilişkisinin zihinlerinize yaptığı etkilerin ürünüsünüz Şahıslara göre görev aranmaz görevlere göre şahıslar alınır bu türk tipi torpilci düşünceyi bırakın bir tarafa...
Dünyada sadece türklerin efsaneleri var doğru. Yorum kasmak için yazma
Bravo Hocam. Yani şimdiye kadar seni savunduğum cümlelere, kelimelere, harflere yazık. Bu mudur yani Galatasaray'ın transfer politikası. Dengeli olacağız diyorsunuz gereksiz gereksiz adamlara tonla para yatırıyorsunuz. Bırakın kardeşi madem öyle transfer yapmayın. Sonra para yok. Yani keşke transfer yasağı gelseydi.
Hiç kredin kalmadı hocam bilesin. İlk arena maçında tüm takımla beraber yuhlanacaksın.Takımdaki verimli adamlara da yazık olacak senin yüzünden ona yanıyorum...
Hamza Hamzaoğlu "Jem Karacan İdman tempomuzu arttırabilecek bir oyuncu, rotasyonda düşünüp eski gücüne döndürmeye çalışacağız." (FA)
![]()
Başka sorum yok hakim bey....
Hamza Hamzaoğlu "Jem Karacan İdman tempomuzu arttırabilecek bir oyuncu, rotasyonda düşünüp eski gücüne döndürmeye çalışacağız." (FA)
![]()
Başka sorum yok hakim bey....