Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Idman yapsın diye oyuncu aldiriyor. Şu aciklmaya bak. Böyle rezillik var mı ya.

Hamaseti bırak ,
gerçek Galatasaraylı ,
BİATÇI DEĞİLDİR ,
KİŞİLERE TAPMAZ ,
KERAMETİ KENDİNDEN MENKUL TEPEDEN İNMELERE PRİM VERMEZ ,
NE OLURSA OLSUN ELEŞTİRMESİNİ BİLİR ,
HEDEFİ YEREL LİGDEKİ SİKİMSONİK KUPA DEĞİLDİR ,
HEDEFİ AVRUPADIR ,
HEDEFİ AVRUPADA ARMASINI VE AY YILDIZI LAYIKIYLA TEMSİL ETMEKTİR YENSEDE YENİLSEDE , FARK BİLE YESE MÜCADELE ETMEKTİR BAŞI DİK YÜRÜMEKTİR ,

Bak renktaşım!!!!! benim adım sanım tüm herşeyim açık ve seçik bana kimse gelip Galatasaraylılığı öğretmesin !
Artık fenerlileşmeyi bırakın ve var ise Galatasaraylı özünüze dönün !

Sürekli bir aforizma peşindesiniz. Aslolan Galatasaray . Bu kulübü yücelten efsaneleri dir.

Bravo Hocam. Yani şimdiye kadar seni savunduğum cümlelere, kelimelere, harflere yazık. Bu mudur yani Galatasaray'ın transfer politikası. Dengeli olacağız diyorsunuz gereksiz gereksiz adamlara tonla para yatırıyorsunuz. Bırakın kardeşi madem öyle transfer yapmayın. Sonra para yok. Yani keşke transfer yasağı gelseydi.

Hiç kredin kalmadı hocam bilesin. İlk arena maçında tüm takımla beraber yuhlanacaksın.Takımdaki verimli adamlara da yazık olacak senin yüzünden ona yanıyorum...

Gerçek Galatasaray taraftarı armaya zerre kadar katkısı olan şahısları yad etmiştir. Lafım zaten gerçek Galatasaraylılara.

Ne bos bir adamsin yahu. Katkisi varsa da yeterince zarari da var ve olacakta. Illa ucurumdan yuvarlanana kadar beklemenin ne manasi var?

Araba ucuruma dogru ilerliyor su an son süratla, bizim son sansimiz kaldi o arabayi durdurmak adina ama biz onun yerine gaza basmaya devam ederekten ucuruma yaklasiyoruz.

Sen kisilere biat etmeye devam et. Koskoca Terim'e neler dendi ve deniyor. Daha dünün ciragi Hamza mi elestirilmeyecek?

Yazık oldu.

6 ay sonra hatırlatırım

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5 ay sonra yeni bir teknik adam arayacagız.çalışmalar şimdiden başlamalı..gecen sene ki şamipyonlar ligi rezaletini izlemedin mi ey hamzaa.bu sene elindek takım daha deforme olmuş daha yıpranmış bir takım.gecen seneki iğrenç futbol anlayışınla ligde şampiyon tekrar şampiyon olursun sanma.

Prandelli ile Mancini yi ölümüne savunan tipler bana Galatasaraylılık felsefesi yapmasın. Biz uçuruma doğru giden takıma neşteri ilk vuracak kişi oluruz merak etmeyin.

Gerçek Galatasaray taraftarı armaya zerre kadar katkısı olan şahısları yad etmiştir. Lafım zaten gerçek Galatasaraylılara.

Boş hamaset ve şark kurnazlığı seninki Kimin kime menfaatsiz faydası olmuş yahu bu tam türk tipi düşünce geçiniz kardeşim futbolda dün diye bir şey yoktur ahpab çavuş ilişkisinin zihinlerinize yaptığı etkilerin ürünüsünüz Şahıslara göre görev aranmaz görevlere göre şahıslar alınır bu türk tipi torpilci düşünceyi bırakın bir tarafa...

Sürekli bir aforizma peşindesiniz. Aslolan Galatasaray . Bu kulübü yücelten efsaneleri dir.
Bu klübü yüceltenlerin kim olduğunu bildiğinden açıkcası emin değilim ,,
bilen adam şuanki en hafif tabirle "yetersizleri" bu kadar korumazdı !

Boş hamaset ve şark kurnazlığı seninki Kimin kime menfaatsiz faydası olmuş yahu bu tam türk tipi düşünce geçiniz kardeşim futbolda dün diye bir şey yoktur ahpab çavuş ilişkisinin zihinlerinize yaptığı etkilerin ürünüsünüz Şahıslara göre görev aranmaz görevlere göre şahıslar alınır bu türk tipi torpilci düşünceyi bırakın bir tarafa...

Dünyada sadece türklerin efsaneleri var doğru. Yorum kasmak için yazma

Jem'i İdman tempomuzu arttırabilecek oyuncu diye almiş dengeci. Ben böyle cahil bir herif görmedim. Denge denge dedi milletin dengesini bozdu. Nerede çöp var onu aliyor. Hürriyet boşta galiba onuda al.

Bravo Hocam. Yani şimdiye kadar seni savunduğum cümlelere, kelimelere, harflere yazık. Bu mudur yani Galatasaray'ın transfer politikası. Dengeli olacağız diyorsunuz gereksiz gereksiz adamlara tonla para yatırıyorsunuz. Bırakın kardeşi madem öyle transfer yapmayın. Sonra para yok. Yani keşke transfer yasağı gelseydi.

Hiç kredin kalmadı hocam bilesin. İlk arena maçında tüm takımla beraber yuhlanacaksın.Takımdaki verimli adamlara da yazık olacak senin yüzünden ona yanıyorum...

Hocam nasılsın ?

Yazmayı unutmuşum. Bir taraftan da tasarım işiyle uğraşıyorum. kusura bakmayın.

Neyse ;

Eski gücüne kavuşturacağız?

Hocam bahsettiğimiz adam İngiltere altın da altında liglerde top koşturmuş ve 2007 de başlayan pro-futbol hayatında Reading dışında 2 takım o da kiralık görmüş biri.
Hayır sanırsın muhteşem bir kariyere sahip . Hani Jem olduğunu bilmesek diyeceğim ki "Ulan yoksa RVP yi mi alıyoruz"

Ayrıca hocam naçizane tavsiyem; İdman için adam alınmaz. Ha alırsın Akhisara ama Galatasaraya oynatmak hatta daima oynatmak için adam alırsın.

O da senin bu tercihini haklı çıkarmalı. Yani gözün kapalı bu adamı misal bi Fener,BJK hatta ŞL maçında koyabilirmisin.

Ha sen koyarsın. Akhisardan geldiğin için Galatasaray'a da Akhisar muamelesi yaptığın için, o gözle baktığın için senin için aldığın adamların sahada dökülmesinin pek bir anlamı yok.

En kötü sezon sonu tıkır tıkır alırsın tazminatını çeker gidersin değil mi hocam. Sana ne ŞL den sana ne her sezon şampiyonluğa oynayan Galatasaraydan.

Sana ne taraftarın beklentisinden falan. Boşver sen cukkana bak.

Hamza Hamzaoğlu "Jem Karacan İdman tempomuzu arttırabilecek bir oyuncu, rotasyonda düşünüp eski gücüne döndürmeye çalışacağız." (FA)

cvb.jpg

Başka sorum yok hakim bey....

Ankarada süper kupa macina yedek kulubesinin arkasinda ilk siradan bilet alacam! Ve sana ne küfür biliyorsam edecem yüzüne yüzüne!

Jem sakatlanmadan önce premier lig takımları istiyordu onu kastetmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt