Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu "Jem Karacan İdman tempomuzu arttırabilecek bir oyuncu, rotasyonda düşünüp eski gücüne döndürmeye çalışacağız." (FA)

cvb.jpg

Başka sorum yok hakim bey....

Senin tablo yanlış.Piyasa değeri burada abi.1 milyondan 750 bine düşmüş.Hocanın kast ettiği sakatlanmadan önceki formu.

Jem Karacan - Piyasa değer akışı - Transfermarkt

Teşekkür ederim şu transfer politikası olmasa daha iyi olacağım . Sen nasılsın?
İyidir , geçen gün az daha kuşadası yolunda uçuyordum o gündür bir rahatlık geldi üstüme :oley::asd22: ,,
şimdi transfer falan pek koymuyor beni asıl düşündürende zaten transfer değildi Ocak ayından beridirde olmadı ben zihniyetteydim halada oradayım !

Bi şu adama Şl statüsünün değiştiğini ve büyük ihtimalle iki top class takımla eşleşeceğimizi söylemeli çok geç olmadan.

Abi naber ,,
şubat-martta neler konuşuyorduk kapalı forumda hatırlıyorsun demi , müneccimde değildik halbuki ,

İyilik kardeşim sağol, senden ne haber? Galatasaray Teknik Direktörlük koltuğunu işgal eden bu zatın bu naneleri yiyeceğini tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yoktu zaten.

Vallahi Hamza hocayı belki de en çok destekleyenlerden biri olarak ben bile bıktım şu saçmalıklarından, hadi Bilal i anlarım sonuçta milli takım oyuncusu falan da Jem ne yav ? Gidin bulun Afrika dan Latin amerika dan 18- 19 yaşında topçu bulun tutmazsa parayı çöpe attık deyin. Ama 26 yaşında adam almanın ne mantığı var ????

ŞL falan düşündüğünü sanmıyorum.Fatih Terim'le beraber milli takım için Türk futbolcuları hazır tutma yeri olarak kullanırlar burayı.

kasım-aralık hamza kovulma.. dursunun son çırpınışları ve ligin son haftaları kaçan şampiyonluk sonrası olağanüstü genel kurul..

Jem Paul'u aldır Bilal'i aldır Sabri'yi takımda tut.Ulan takımda yedek kaleci yok yedek kaleci.Sağ bek yok stoperler bok gibi oynuyo.Ön libero ve orta saha Allah'a emanet.Burak-Umut gibi iki vasfısız adamın önüne 1 forvet almayı düşünme sakın.Telles gibi ne yapacağı belli olmayan bi adamla yola çıkalım.Ulan ne diyim ki ya.Söylenecek bişey bulamıyorum.Biri bizle çok büyük dalga geçiyo Hamza aracılığıyla ama bakalım.

Serdar aziz ve doriayi istiyormus. Ahahaha...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt