Benim 2011/2012 sezonundan baslayan ve 2013/2014 sezonunun Fenerbahce derbisine kadar süren, her maci iki defa izleme gelengim vardir. Daha önce öyle bir imkanim yoktu... O yüzden Fatih Terim zamaninda ne oynadigimizi cok iyi biliyorum, ve forumda Terim ile ilgili olusan ön yargilarida. benim düsüncelerimi, istatistikler herzaman desteklemistir, ver ben istatistiklerin desteklemedigi hic birseyi yazmam. Ama bu konulardan bende yoruldum artik, ve sadece bu forumda sinirli degil. Ben sadece bunu biliyorumki, Hamza hoca tam zamaninda, ve takima uygun bir oyun anlayisi ile geldi. Sen 1-2 haftada taktik olarak takima büyük birsey katamazsin zaten, ama Hamza hoca oyunculari mutlu olduklari yerde, ve keyif aldiklari sekilde oynatiyor. Ben Emre´nin aciklamasini daha demin elestirdim, ama bunun cok daha agirini Sneijder menejerinin üzerinden aylarca Prandelli ile ilgili yapti, hemde daha takimin basindayken.
2014-2015 Torku Konyaspor 0-5 Galatasaray maç özeti Ligtv.com.tr
Sana sadece özet görüntülerinden, bahsettigim pozisyonlari göstereyim...
0:26: - Angelov kafasini calistirip, topu sola biraksa Hasan Kabze bombos...
2:00 - 6´ya 3´lük bir kontra atagi
- Özet´de baska gol pozisyonlari da var Akhisar´in, ama onlar kastettigim bosluklardan meydana gelen pozisyonlar degil.
Bunlar hep dedigim gibi beklerin pozisyon hatalarindan kaynaklaniyor. Ben zaten diyorum, Hamza hoca takimi dogru sekilde oynatiyor, en iyi verimi böyle aliriz. Ama takimda beklerimizin pozisyon bilgileri okadar kötü ki, inanilmaz büyük bosluklar ve pozisyonlar veriyoruz. Arsenal bizi o yüzden iki saniyede madara etti... Zaten bu sistemde herzaman pozisyon verirsin, ama bu sekilde degil... Bu sekilde normal degil...
Mac icinde bir cok böyle pozisyon oldu, özeti cok fazla kirpmis yine LIG TV... 6:3 pozisyonun bir kopyasi birinci yarinin sonuna dogru da var, Emre hatali pas veriyor, sonra Sabri geri kosmuyor. Hamza hoca Sabri´yi nerdeyse sag icinde dövecekti o pozisyon.
Bu benim cok begendigim bir oyun, ama takim oyun dissiplininden kopmamasi lazim bu bir, ve bukadar büyük alanlarin olusmamasi lazim bu iki. Hic degilse 6:3 yada 7:4 yakalanmaman lazim...
Neyse benim icin hava hos, ben oldukca keyif aliyorum. Ve 2013/2014 sezonunun ortalarina dogru sonlandirdigim gelenegi, simdi yeniden baslatiyorum.