Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa hamza kardeş çok rahat denge kuruyordun

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Köylü kafası hiçbir zaman değişmez.
Koyunlarınıda al Köyüne geri dön
İrkçı herif

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...

küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...küfür..küfür...küfür...

yol yakınken defol git çapın bu kadarmıs boşuna küfür bela yeme

Gelen giden saçmalıyor arkadaş ben böyle bir şey görmedim. Bu nasıl bir ülke futbol ortamı, lanet gelsin. Yahu çıldıracağım, orada UMUT dururken Allah'ını seviyorsan Burak mı çıkar ya, dalga mı geçiyorsunuz abi bizimle. Amacınız ne ya.

Umut'u 90 dakika oyunda tutani aslinda düz sövmemiz gerekiyor.... !!!! ALLAH BELANI VERSIN HAMZAN !!! NEDIR BU UMUT ASKI !!???

Kanser ettin bizi kanser umarım acılar içerisinde yapayalnız ölürsün ve kimse de seni hatırlamaz

t★p★t★p★

Galibiyetlerden sonra eleştiriyoruz diye aklı sıra bizimle dalga geçen tipler yine yoklar ortalarda.

Tapatalk

Küfür düsünüyorum.

Şöyle bi kafamda toparlayim burada paylasacagim.

Min 1 ay olacak cezasi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kurulu düzeni neden bozarsın? Yasin yedek başlar,geçen hafta burak yedek başlar. Sol taraf poldi sağ tarafta yasin ortalarında burak hemen arkasında sino.. Bu kadar mı zor?

Ulan hic mi utanma yok sende sahanin en iyisi jose'yi cikardin resmen.

Fenerli oldugunu belli etme bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt