Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aptalca maçi hediye etti !!! Dengesiz herif !!

Nedir bu dizilis ??

Umut 11'de ??

KüfüR küfür

Gene sakinliğimi koruyup sana kötü birsey demicem hocam ama yazık gercekten olmuyor ya umutu cıkar yasin i al yada zaten geridesin yada riske gir Hakan Baltayı yada sneijderi cıkar yasini al bu kadarmı görmüyosunuz şimdi gene susuyorum ama patlarsam cok büyük ceza alıcam.

2-2lik başakşehir maçında notunu verdim 3 kupa aldın e biraz saygı dedim destek dedim bu hala saçmalıyor.. aralık ayını göremez kovulur. mayısta özbek gider

Ben geçen sezon ki şikecilere olan maçtan sonra verdim notunu

Bu gereksizden bize teknik direktör olmaz NET...

Sent from my iPad using Tapatalk

Hamza nin aciklamalarini bi zahmet birisi koysun ozel bir konu acarak belki guzelce sovecem ona..

Bu skorlara seviniyorum aslında sonun yakın. Umutunla birlikte rezil bir şekilde gideceksiniz. Dengeni de al defol

İyi oynayan oyuncuyu oyundan alma ve sonraki maç oynatmama huyunu anlayabilirsen büyük gizemi çözme yolunda bir adım atabiliriz.

Neden maçın en iyisini oyundan aldın, birisi sorsun şu adama gerçekten merak içerisindeyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kötü ya da iyi hoca bu tartışılır bence kötü hocasın.ama daha kötüsü hamza sen kötü bir insansın, ırkçı ve egoist bir insansın. Bence sen bu takımda olmamalısın.

lan şanssız gol yiyon tamam eyvallahta bu oyuncu değişiklikleri bu sistem sneijder sol podolski sağ bunlar ne lan onun açıklamasını yapsana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt