Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sirf Selcuk oynasin diye ortada müthis oynayan Emre'yi kanada atiyor. Bu adaletsizlik degil mi? Melo-Emre yap iste orta sahayi bak keyfine.
Sinan Gümüs süre aldigi zaman olumlu isler yapip A2'de cosarken neden kadroya giremiyor?
Semih konusuna deginmiyorum bile, Zan ,Koray veya Balta onun kadar kötü olamaz.

Sadece Hamza Hoca icin gecerli degil, Mancini ve Prandelli de öylelerdi. Cesaret yok iste, kesemiyorlar.

melonun bu sezon iyi oynadığı maç selçuktan daha az
belki 2 maç iyi oynamıştır melo bu sezon

Geçen hafta sınıfta kaldı. Bu hafta da kalırsa, gitsin doktordan rapor alsın. uzun süre evinde dinlensin.

Sinan bu maçta oynayacak adam mı ki? Daha normal lig maçında oynamamış.. Emre melo orta sahasını delik deşek ederler bu maçta denenmez bu dediğin taktik, öyle kolay değil... Koray ne yapmış ne oynamış bütün maçlarını seyrettik heleki bu maçlar sıradan anadolu maçlarıydı... Bu yüzden çoğu gemç kardeşim FM sanıyor gerçek futbolu, bizde yıllarca oynadık lakin bu kadar uçmadık... Normal maçta bile 11 oynamayan futbolcuyu 11 e yazıp duruyor herkes inanın komik

Semih in ilk maçı fb maçı idi hatirlatirim.
SinanG oynasaydı cok iyi oynardı kanımca...biraz risk gerekir.

Semih in ilk maçı fb maçı idi hatirlatirim.
SinanG oynasaydı cok iyi oynardı kanımca...biraz risk gerekir.

semih mecburiyetten oynadı lakim sinan g için bugün bir mecburiyet yok..aynı hatayı zamanında gerets yaptı(fb maçı) sağda uğur solda ferhat oynadı 4 luk olduk, bu kardeşlerimizinde futbol gelecekleri bitti gitti...

hakanın muhteşem performansına rağmen yedek oturup yenilen her golde hatası olan semihin ne yaparsa yapsın her hafta 11 başlaması o hocanında takıntılı ve adil olmadıgını gösterir.
Hamzaya şans verilmesinden yanayım ama oda gözlertini biraz açmalı..

Bu semihin yedek oturmaz die bir kuralımı var anlamıyorum..

İnanın savunmada semihi görünce hevesim kaçıyor izleyesim gidiyor maçı..

en az 10 yıl daha semih bu takımda kalır bu giişle ve benide en az 10 yıl GS maçlarından sogutur bu adam.

Allah icin skora yatırma takımı. Şu emreyi de degistir artık.

Emreyi görmüyor musun hoca???????

hayati_1.jpg

HAMZAOĞLU ULAN

Tebrikler hocam her maçtan önce parazitler toplanıyor da birşey yiyemeden gidiyorlar.

Terimden bi farkı yok tam terim adamı.o da 1-0a yatmaya çalışırdı 2 senede en az 3-4 kere 85ten sonra gol yiyip berabere kalmıştık.hamzada da bi fark yok.gençlerde yedik burda bjk 10 kişi kaldığı için yemedik.

italyanlar olsa +10 farkla geride kapatılcak yarıyı belkide lider kapatıcaz,helal be hoca batıkken şu lesh kadroyla anca bu kadar başarılı olunur.

Çatlayınlan türk hoca düşmanları hadi kış kış prandellinin kucağına

Sent from my iPhone using Tapatalk

bi de kendi oluşturacağı kadro ile izlemek var umarım istediğin transferler yapılır hocam ve sneijder'i de akıllıca kullanırsın.

Terimden bi farkı yok tam terim adamı.o da 1-0a yatmaya çalışırdı 2 senede en az 3-4 kere 85ten sonra gol yiyip berabere kalmıştık.hamzada da bi fark yok.gençlerde yedik burda bjk 10 kişi kaldığı için yemedik.

Ben katılmıyorum maçta düzgün pozisyon bile vermedik. 11'e 11'ken de öyleydi. Gayet iyi analiz etmiş maçı. Bi de girecek adam yok Bruma diyoruz bak 10 kişiyken girdi bi ton boş alan var daha nerede oynayacaksın yani:red: Sadece Hamit konusunda anlayamıyorum hocayı. Vallahi kanserojen madde adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt