Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadrolar geldiğinde bin tane laf edip kara türküler tutturan, semih e ve diğerlerine laf eden ortalık karıştırıcılar bu galibiyet size de armağan olsun;)

Yine yanıltmadın bizi. Tebrikler Hamza Hoca' m.

GT-I9300 Tapatalk

Tebrikler hocam, güzel bir galibiyet oldu. Yeter ki oyuncu seçiminde eyyam işine son ver, antrenörlük kariyerinde de level atlamış olacaksın. İnşallah 2.yarıda şampiyonluğa yürüyeceğiz.

''ama biliç çok iyi taktisyen xdxd''
''ama biliç çok iyi lider''
''hamzaoğlu çapsız,bliç çaplı''

:D Hadi kaybolun.

hala aynı düşüncedeyim.yolu açık ama formayı hakedene vermeli.

Tebrikler hocam, güzel bir galibiyet oldu. Yeter ki oyuncu seçiminde eyyam işine son ver, antrenörlük kariyerinde de level atlamış olacaksın. İnşallah 2.yarıda şampiyonluğa yürüyeceğiz.

Eyyam diyorsunuz da kimi oynatacak hocam ?
Forvette Burak'ı kesip kimi oynatacak ? Selçuk'u kesip Yekta'mı oynasın ? Bruma'nın halini görüyorsunuz.

Şu kadroda eyyam yapmak zor.

Helal hocam:hat:

4.yıldızı da takacağız inşallah birlikte.

kadro olarak iyi gözüksekte performans olarak vasatız. bunun en büyük nedenide artık oyuncuların büyük kısmının bizim seviyemizin altına düsmesi..

hamza hoca elinden geleni yapıyor, herkesede şans veriyor. hocalık bir durum yok artık, biz mevcut 11 ile şampiyon falan olamayız. su takımı kadıköy deplasmanında hayal ediyorum da büyük hüsran yasarız.

Bu maçta yaptığı hamleler zamanında ve doğruydu. Gecen hafta geç yaptığı hamle hatasını bu hafta düşmedi. Tebrik etmek lazım umarim böyle devam eder.

★★★》☆

Hamza geçen haftadan ders almış. 70 de Bruma yı soktu, maçı aldık... Yani geçen hafta saçmalamasa liderdik şu an.

Hamzayı kötüleyen haindir adidir

Hamza diye değil, Hamza Hoca diye yazılır.

GT-I9300 Tapatalk

Devre arasında belkide transfer yapamayacağız mi dedi ben mi yanliş anladim.

Eyyam diyorsunuz da kimi oynatacak hocam ?
Forvette Burak'ı kesip kimi oynatacak ? Selçuk'u kesip Yekta'mı oynasın ? Bruma'nın halini görüyorsunuz.

Şu kadroda eyyam yapmak zor.

Selçuk'un yerinde Emre'nin oynaması gerektiğini görmedik mi zaten kaç maçtır? Emre'yi kanada attın mı adam ölüyor. Ortada oynadığında her maç iyiydi neredeyse.

Yekta'lar, Hamit'ler bu kadroda olmamalı artık, ama ya hep 18'deler, ya da sonradan oyuna alınıyorlar. Bruma zaten feci durumda, onu bende söylüyorum. Oynatmaması normal. Ama Pandev, Sinan gibi isimler daha çok şans bulmalıydı. Şu ana kadar zorunluluktan kullanmadıysa da, devre arası kampından sonra bir şekilde monte edilmeli artık. Burak-Umut ile bu iş yürümez. Orayı takviye etmeli bir şekilde.

Semih bugün çok iyiydi, ama normal şartlarda o da berbattı sezon boyu. Buna rağmen bugün oynaması adaletsiz bir durum. Hocanın yetenekleri ortada, ama biraz daha adalet lazım. Kendisine güvenim her geçen gün arttı, inşallah bunu daha da pekiştirir, yapacağı uygulamalarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt