Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Sinan Gümüş diye ağlayanlar Bruma Bruma diye ağlayanlarla aynı kişiler. 1-2 ay önce de Furkan diye ağladılar falan. Bazı şeyleri kendi dünyaları gibi basit sanıyorlar.

Hocayı herkesin tebrik etmesi lazım. Beğenilmeyen şeyler olabilir ama Mancini devre arası o kadar transfere rağmen bu takımı ben kurmadım demişti. Prandelli'yi zaten ortaya katmaya hiç gerek yok. Hamza Hoca hiçbir bahaneye sığınmadan her konuşmasında Galatasaray'ın büyüklüğünden bahsedip başarı geldikçe de mütevazi bir şekilde uyarılarda bulunarak hep doğru işleri yaptı. İlk bölümü en iyiye yakın senaryoyla tamamladı. Gençlerbirliği maçı öne geçtikten sonra lehimize bitmeliydi. Umuyoruz ikinci bölümü de en iyi veya en yakın şekilde bitirir hocamız ki bitiremese bile canı sağ olsun. Her şeyin en güzelini hak ediyor.

mancini fanboyları kayboldu şimdide biliç fanboyları çıktı piyasaya. yahu bu adam ligde maç bile kaybettirmedi 1 beraberlik için eleştiriyorsanız gidin münihi filan tutun.

Yanlıştan doğru her zaman çıkmaz ,
oyuncu değişiklikleri konusunda haka daha soru işareti mevcut ,
çıkan kadro içinde maç evveli yapılan eleştiriler için maç sonrası kapak muhabbeti yapmakta saçma ,
kazansakta eleştiriyorum ben ,
hiçbir şekilde 2 haftadır yaptığı işleri beğenmiyorum skordan tamamen bağımsız yazıyorum , maç evveli neysem şimdide aynısıyım .

Adam ligin ortasında enkaz aldı bana göre en az kayıpla taşıdı takımı ne diye bu sitem..
Kendi takımı değil ki bu..
Elinden geldiğince oynatmaya çalışıyor Hamza hocaya gerçekten yakışıyor bu koltuk..
2.yarı başlar o zaman eleştirebilirsiniz oynanan futbolu ama ben bu aranın bize çok iyi geleceğini ve 2 maçı içerde oynayarak 6 puanla iyice gaza geleceğimizi düşünüyorum..
Bu zeminde bu kadar oynanır arkadaş..
Rezalet bir saha..

Allah bu Football Manager belasını milletin başına salanları bildiği gibi yapsın(Feto style) herkes hoca Memlekette.

Kondisyon en büyük problem ve bu arada takımın biraz daha toparlanacağını düşünüyorum..
Hamza hocaya güvenin İsmail Kartaldan on kat iyi hocadır..
Bir tane bile derbi kazanamayan Bilictende öyle..
Adam ne yapsın gelenden geçenden 4 yiyen takımı aldı..

mancini fanboyları kayboldu şimdide biliç fanboyları çıktı piyasaya. yahu bu adam ligde maç bile kaybettirmedi 1 beraberlik için eleştiriyorsanız gidin münihi filan tutun.

Oynanan oyuna göre eleştiriyor insanlar. Adamlar sene başından beri çok iyi top oynuyorlar gayet tempolu dirençliler, transferleri isabetli güçlü takım yani niye övülmesin ki Bilic? Bu maçı kaybetmeleri bişey ifade etmez iyiler yani ne var bunda. Geçen hafta ben eleştirdim mesela Hamza hocayı çünkü hamle yapmadı. 93-94-95'li adamın oynadığı gençlerbirliği galatasarayı yarı sahadan çıkartmadı eleştirmeyelim mi:red: Kadro kötü de bu mudur yani bu kadar mı. Bugün iyi iş çıkardı ben süre verirdim Hamza hocaya çok iyi gidiyor gerçi de kötü de gitse sene sonu istediği adamları aldırsın sonra bakarız. Kadro harbiden bitik çünkü 60'tan sonra kimse yürüyemiyor sahada.

Şuan başımızda o hıyar prandelli olsaydı farklı bi mağlubiyetmize kucak açmış ağlıyor olucakken 2-0 tertemiz yenmişiz ve hala şu adama sırf adı hamza diye yk şöyle olsaydı yok böyle yapsaydı diyenler var ya size prandelli müstehak kardeşim.
Adam çatır çatır gelen gidene yapıştırıyor ve kendi kurmadığı saçma bir kadroya rağmen bunu başarabiliyor.Helal olsun Hamza Hocamıza ve oyuncularımıza böyle devam ederiz inşallah.

Hocanın arkasında durmak lazım en son ne zaman böyle topa sahip olduğumuzu hatırlamıyorum

Bence Hoca'yı gerçekten yapıcı eleştirenler var. Onlara haksızlık etmemek lazım. Bu eleştiriler olmalı her zaman. Yapıcı eleştiriden zarar gelmez. Hoca'nın başarılı olmasını herkes çok ister emin olun.

Bence bizim iyiliğimizden kötülüğümüzden ziyade Bjk çok kötüydü,Atiba olmayınca çok zayıf kaldı orta sahaları bu gerçek.Yürüyerek geçtik resmen.

Bence bizim iyiliğimizden kötülüğümüzden ziyade Bjk çok kötüydü,Atiba olmayınca çok zayıf kaldı orta sahaları bu gerçek.Yürüyerek geçtik resmen.
bizde selçukla oynadık.üstelik ilerde burak ve umut gibi top tutamayan 2 adam vardı.biz daha dezavantajlıydık yani.:o

Bence Hoca'yı gerçekten yapıcı eleştirenler var. Onlara haksızlık etmemek lazım. Bu eleştiriler olmalı her zaman. Yapıcı eleştiriden zarar gelmez. Hoca'nın başarılı olmasını herkes çok ister emin olun.
benim kızmamın sebebi koray,bruma ve sinan gümüştür.3 üde 18de olmalı.ilk 11e koyulmalı ikisi şimdiden.ayrıca sneijder ve emre çolakta yerinde oynamalı.bu kadar..yoksa seviyoruz hamza hocayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt