Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu degisiklikleri disinda cok iyi gidiyor.

Sahada oyuncu degismeden sistem degisen bi takim kurdu.

Ah o gençler maçı da olmasaydı her şey 4-4 lük bitecek ara transfere kadar. Canı sağ olsun ama hocamın .

Hainlere bu galibiyet
Ne boş insansın. He biz hainiz siz en birinci Galatasaraylisiniz tebrik ederim. Ne eleştiri kültürünüz var ne de fikirlere sayginiz. Tek işiniz skorlara bakıp konuşmak. Neyse.

Son düzenleme:
Ne boş insansın. He boz hainiz siz en birinci Galatasaraylisiniz tebrik ederim. Ne eleştiri kültürünüz var ne de fikirlere sayginiz. Tek işiniz skorlara bakıp konuşmak. Neyse.

Ne skoru iglum..terim ddöneminden beri biliyorum seni,aysal yalakalari..
sizin yuzunuzden İtalyan soytarilarina,borç batagina girdi klüp..burada marjinal olucaz diye herkesin ak dediğine kara deme meraklisi bir tenekesin sen..
.adam gibi aslan hocamizin arkasında duracaksiniz,adil değilmiş diye senin yaptigin yorum bos aslında,kadro istikrarimiz sayesinde seri galibiyetler gördük çok şükür
Hamza hocaya rahat rahat bos eleştiri yapmayin,gercek bir taraftar gibi arkasinda durun.

Herkes eleştrilebilir tabiki. Kimseninde, ölçüsünde olan bu eleştirilere karşı çıkacağını sanmıyorum. Yalnız Terim' in oğlu, takımı Terim yönetiyor, Sniejder' e düşman, hoca olsan Burağı kesersin gibi abudik gubidik söylemlerle eleştri yaptığını ve bu sebeple kendisinin eleştri hakkının gasp edildiğini düşünmesin.

Eleştrenler, çözümleriyle beraber gelsinler. Hakaret etmek eleştri değil. Önce bunun ayrımını anlayalım.

Hamza Hoca kendini kanıtlamış bir kişiliktir. Zaten çakma ve bir o kadarda kariyerli 2 İtalyan hocadan sonra kendini bu kısa dönemde kanıtlamıştır.

Hamza Hoca' yı körü körüne savunmakta hatadır. En nihayetinde başarısını ya da başarısızlığını uzun dönemde tartacağız. Şimdilik işler iyi gidiyor. O yüzden şu an için iyi bir tercih olduğunu kanıtlamış gözüküyor.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Bjk maçı önemli bir sınavdı ve başarıyla geçti. Tebrik ediyorum. Umarım böyle devam eder ve şampiyonluğu kazandırır...

Saha kenarinda havali durusu var bilic gibi sapka takip sokakta gezen sakalli sarapcilar gibi degil

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

italyan gavatlar ve oynattiklari aciz futboldan sonra kosan mucadele eden, deplasmanlarda ezilmeyen bir takim gormeye basladik yeniden

Sanki hatalarindan ders çikariyor. Pirelli gibi inadina ayni hatada diretmiyor. Bence geçen hafta yaptigi hatalari iyi analiz etmis. Galatasaray Ft gibi bos bir adami imparator yapmis bir kulüp. Hamza hoca yeni imparator olur akilli davranirsa.

Hamza hocanın eline komple bir forvet oyuncusu verseler takımı iyice uçurur. Onun eksikliğini ciddi hissediyoruz şuan. İleride top tutamıyor takım,sneijder gibi oyuncudan tam anlamıyla yararlanamıyoruz.

italyanların enkazını devralıp ilk yarıyı ıyı yerde bıtırdık.ama bu GS ligde şampıyon olamaz.kesınlıkle umut yerıne takıma forvet aldırmalı.sınan gumuş bruma gıbı degerlerı rotasyon ıçıne sokmalı.hamza hoca ya yapılan övguler bence çok erken.tabı ıtalyan facıaları yasayınca hamza hoca hepimize mourınho gıbı gelıyor.devre arası kamp ımdadımıza yetıştı.umarım hamza hoca forvet aldırır ve takımın yerlerde gezen kondısyonunu yukseltır.

Bilic denen sokak serserisi kılıklı adamdan çok daha iyi hocadır ve bence futbolculara çok daha iyi abilik yapıyordur.
Büyüksün hocam ! Aylavyu Hocam ;)

Gecen sezon takim 75-80 puan alabilecek düzeydeyken 60 küsür puan aldi. Bu sene Hamza Hoca gelmeseydi, daha dogrusu Aysal gitmeseydi ve Prandelli kalsaydi muhtemelen yeniden 60 küsür puan alip ikinci yada ücüncü bitirecektik sezonu ve bu takim komple dagilacakti. Mancini ile kiyaslarsak Hamza hocada Eboue gibi bir adam yok, Riera gibi bir adam gitmis, ve en önemlisi buldozer gibi Drogba futboldan sogutularak gönderilmistir. Su an beklerimiz Sabri ve tecrübesiz Telles olmasina ragmen takim olarak cok üstün bir top oynuyoruz ve muhtemelen su an 80 % civari verim aliyoruz takimdan.

Oldukca kaliteli bir takim var bizde süperlig seviyesi icin, ve bunun üzerine Sneijder gibi bir oyuncu, ve bu kadro birde Drogba´yi kaybetti. Toparlanamaz bitmis denilen Burak bile birden havalandi futbulumuzun yönü degisince, maci böyle rakip sahaya yikarken birde Drogba gibi adam olsaydi tadindan yenmezdi.

sizin yuzunuzden İtalyan soytarilarina,borç batagina girdi klüp..burada marjinal olucaz diye herkesin ak dediğine kara deme meraklisi bir tenekesin sen..
.adam gibi aslan hocamizin arkasında duracaksiniz,adil değilmiş diye senin yaptigin yorum bos aslında,kadro istikrarimiz sayesinde seri galibiyetler gördük çok şükür
Hamza hocaya rahat rahat bos eleştiri yapmayin,gercek bir taraftar gibi arkasinda durun.

o soytarı dediğin adam tonla para bırakıp gitti, senin yalandığın parayı görüncee şikecilere koştu boş beleş, ne anlatıyon...Eleştirilecek yönleri varsa ki oluyor gençlerbirliği maçı örnektir buna eleştirilecek bu kadar basit. muratın eleştirisinin yanlış olması önemli değil aysalıda eleştirdik biz burda sizin gibi kayıtsız şartsız tapmıyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Seni yanaklarindan öpüyorum güzel kardesim... Kullandigin kelimeler birazcik fazla agir, ama haklisin.

Son düzenleme:
Terim ve takimin basarisini gidip Aysal´a baglayanlara karsi bir anti tez olusturup, bu sezon gelecek basariyi aceba Duygun Baskan´a mi baglasam... Duygun hocayi bilmem etmem, ama bu yönden seviyorum, adam ortalikta gözükmüyor, gidip konusacak kamera aramiyor... Bu sekilde büyük baskan olamaz belki, ama dogru baskanlik profili bu bana göre... Aysal´da ilk sene buna yakin bir profil cizmisti, sonra civitti nedense.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt