Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Olur da Kadıköy'de kazanırsak buradaki yorumları tahmin edemiyorum.![]()
Heykelini dikeriz kadıköye..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur da Kadıköy'de kazanırsak buradaki yorumları tahmin edemiyorum.![]()
Maalesef adil değil.
Ne boş insansın. He biz hainiz siz en birinci Galatasaraylisiniz tebrik ederim. Ne eleştiri kültürünüz var ne de fikirlere sayginiz. Tek işiniz skorlara bakıp konuşmak. Neyse.Hainlere bu galibiyet
Ne boş insansın. He boz hainiz siz en birinci Galatasaraylisiniz tebrik ederim. Ne eleştiri kültürünüz var ne de fikirlere sayginiz. Tek işiniz skorlara bakıp konuşmak. Neyse.
Ne skoru iglum..terim ddöneminden beri biliyorum seni,aysal yalakalari..
sizin yuzunuzden İtalyan soytarilarina,borç batagina girdi klüp..burada marjinal olucaz diye herkesin ak dediğine kara deme meraklisi bir tenekesin sen..
.adam gibi aslan hocamizin arkasında duracaksiniz,adil değilmiş diye senin yaptigin yorum bos aslında,kadro istikrarimiz sayesinde seri galibiyetler gördük çok şükür
Hamza hocaya rahat rahat bos eleştiri yapmayin,gercek bir taraftar gibi arkasinda durun.
Ne skoru iglum..terim ddöneminden beri biliyorum seni,aysal yalakalari..
sizin yuzunuzden İtalyan soytarilarina,borç batagina girdi klüp..burada marjinal olucaz diye herkesin ak dediğine kara deme meraklisi bir tenekesin sen..
.adam gibi aslan hocamizin arkasında duracaksiniz,adil değilmiş diye senin yaptigin yorum bos aslında,kadro istikrarimiz sayesinde seri galibiyetler gördük çok şükür
Hamza hocaya rahat rahat bos eleştiri yapmayin,gercek bir taraftar gibi arkasinda durun.