Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Bruma´nin daha afzla oynamasini istiyorum, ama oda daha iyi performans ortaya koymasi lazim kritik dönemlerde oynamasi icin. Hamit disinda ben hocamin yaptigi isleri oldukca olumlu buluyorum, iki italyanin yapamadigini 5-6 haftada yapti adam. 7 Galibiyet bir beraberlik, ve bir maglubiyet... Bukadar iyi gittigimiz bir dönem en son Terim zamaninda vardi.

Bende Bruma´nin daha afzla oynamasini istiyorum, ama oda daha iyi performans ortaya koymasi lazim kritik dönemlerde oynamasi icin. Hamit disinda ben hocamin yaptigi isleri oldukca olumlu buluyorum, iki italyanin yapamadigini 5-6 haftada yapti adam. 7 Galibiyet bir beraberlik, ve bir maglubiyet... Bukadar iyi gittigimiz bir dönem en son Terim zamaninda vardi.
Aynen Hamit in ilişiği kesilmeli, Kewel ve Keita bu takımda kanat olacaktı ki heeey hey

Sony Xperia

Hamza hoca tam aradığımız kan, hep söylüyorum sonuç ne olursa olsun söylemeye de devam edeceğim, en az 5 yıl sözleşme imzalanmalı, kendisine sabır gösterilmeli, işte belki o zaman dortmund gibi bir takım haline gelebiliriz..

Nasıl begendin mi Bilic i kardeşim? :)

Evet. Sorun Bilicten kaynaklı değil. Oyuncuların tecrübesizlikleri ve düşüşte olmaları. Beşiktaşın sorunu bu. bir de kalite eksikliği. Salt mücadeleden ibaret bir takım. Ben Bilicin notunu Avrupa maçlarında verdim. Hamza hoca Beşiktaşın, Bilic Galatasarayın başında olsa bugün çok daha farklı bir skor çıkardı ortaya :)

Bu arada Hamza hoca bugün de skora yatmaya başlamıştı ki, Bjk kırmızı gördü.

Giresunlu kardeş, kimse babamızın oğlu değil. İyiyse iyi denilir, kötüyse kötü.
Kötümü şuan siz yüZsüzce adice Galatasaray'ın 6 maçta 5 galibiyet alan hocasını kötülemeye çalışıyosunuz ama ft nin oğlu hamza her fırsatta yamultucak sizi

Kötümü şuan siz yüZsüzce adice Galatasaray'ın 6 maçta 5 galibiyet alan hocasını kötülemeye çalışıyosunuz ama ft nin oğlu hamza her fırsatta yamultucak sizi
Daha ne yapacakti ne bekleniyor anlamıyorum.. Ama senin gibi nadir akıllı taraftarda var aramızda...

Ne saçmalıyosun? Terim in oğluymuş.:) Yok eniştesinin kayınçosu. Ayrıca kimsenin kötülediği yok.

Evet. Sorun Bilicten kaynaklı değil. Oyuncuların tecrübesizlikleri ve düşüşte olmaları. Beşiktaşın sorunu bu. bir de kalite eksikliği. Salt mücadeleden ibaret bir takım. Ben Bilicin notunu Avrupa maçlarında verdim. Hamza hoca Beşiktaşın, Bilic Galatasarayın başında olsa bugün çok daha farklı bir skor çıkardı ortaya :)

Bu arada Hamza hoca bugün de skora yatmaya başlamıştı ki, Bjk kırmızı gördü.
ne zaman ki dambabayı çıkarttı bjklı oyuncular kafa olarak çöktüler bittiler.
dembaba çıkartılır mı ? en azından penaltı olsa penaltı atacak adamları dahi kalmadı.
bilic'in ne kadar yetersiz ve beceriksiz bir teknik adam olduğun bir kez daha hemde kendisi ispatladı...

5 maç 4 galibiyet 1 beraberlik.

Atılan lig golü

2+5+3+1+2=13

Öncesinde 11 hafta da atılan gol 13

Yenilen gol 4

Prandelli ile 10 haftada yediğimiz ise 14

Boşverin Terim'i ya. Hamza Hoca eleştirilebilir ama iyi götürdü genelde bizi. Ben senelerce başimizda dursun isterim.

Ilk yari oynadigimiz futbol dogruydu ama 2. Yari degisiklikler yanlisti.

iki değil 3 italyan :D

sinan gümüş yüzünden eleştiriliyor.adam demek ki yararlı olabileceğini düşünmüyor, yahut zamanını bekliyor.ben güveniyorum hocaya.

gelmeden önce de sneijder'i keseceğini düşünenler vardı.herkesi memnun etmek mümkün değil tabi.

Hamza hoca tam aradığımız kan, hep söylüyorum sonuç ne olursa olsun söylemeye de devam edeceğim, en az 5 yıl sözleşme imzalanmalı, kendisine sabır gösterilmeli, işte belki o zaman dortmund gibi bir takım haline gelebiliriz..

Olur da Kadıköy'de kazanırsak buradaki yorumları tahmin edemiyorum. :D

Beğenmeyenlere kucak dolusu Prandelli hediye ediyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Melo ve Sneijder sakatlanmasa değişikliğe gidermiydi?

Ben bunu merak ediyorum, çünkü hamleleri ayarlayamıyor. Bunu geçen hafta Ankara da gördük.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt