- 6 Aralık 2009
- 14.445
- 818
- 1.738
Bu Sinan Gümüş diye ağlayanlar Bruma Bruma diye ağlayanlarla aynı kişiler. 1-2 ay önce de Furkan diye ağladılar falan. Bazı şeyleri kendi dünyaları gibi basit sanıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötümü şuan siz yüZsüzce adice Galatasaray'ın 6 maçta 5 galibiyet alan hocasını kötülemeye çalışıyosunuz ama ft nin oğlu hamza her fırsatta yamultucak sizi
Melo ve Sneijder sakatlanmasa değişikliğe gidermiydi?
Ben bunu merak ediyorum, çünkü hamleleri ayarlayamıyor. Bunu geçen hafta Ankara da gördük.
I am the one who knocks!
Bilemedin. 2 buçuk.iki değil 3 italyan![]()
mancini fanboyları kayboldu şimdide biliç fanboyları çıktı piyasaya. yahu bu adam ligde maç bile kaybettirmedi 1 beraberlik için eleştiriyorsanız gidin münihi filan tutun.
Kadro kötü de bu mudur yani bu kadar mı. Bugün iyi iş çıkardı ben süre verirdim Hamza hocaya çok iyi gidiyor gerçi de kötü de gitse sene sonu istediği adamları aldırsın sonra bakarız. Kadro harbiden bitik çünkü 60'tan sonra kimse yürüyemiyor sahada.Bence bizim iyiliğimizden kötülüğümüzden ziyade Bjk çok kötüydü,Atiba olmayınca çok zayıf kaldı orta sahaları bu gerçek.Yürüyerek geçtik resmen.
bizde selçukla oynadık.üstelik ilerde burak ve umut gibi top tutamayan 2 adam vardı.biz daha dezavantajlıydık yani.Bence bizim iyiliğimizden kötülüğümüzden ziyade Bjk çok kötüydü,Atiba olmayınca çok zayıf kaldı orta sahaları bu gerçek.Yürüyerek geçtik resmen.
benim kızmamın sebebi koray,bruma ve sinan gümüştür.3 üde 18de olmalı.ilk 11e koyulmalı ikisi şimdiden.ayrıca sneijder ve emre çolakta yerinde oynamalı.bu kadar..yoksa seviyoruz hamza hocayı.Bence Hoca'yı gerçekten yapıcı eleştirenler var. Onlara haksızlık etmemek lazım. Bu eleştiriler olmalı her zaman. Yapıcı eleştiriden zarar gelmez. Hoca'nın başarılı olmasını herkes çok ister emin olun.