Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para harcatmadın da ne oldu Itoğlu it. Tarihimizin en berbat sezonlarından birini geçirdik.

Bir de utanmadan övünüp duruyor, senin yaptırmadığın transferler yüzünden sürünüyorduk resmen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dediğine katılsam da it oğlu it demeyelim,neticede bize 4. yıldızı kazandırmış,3 kupa almış bir teknik direktörümüz.Emeği var.

Son düzenleme:
Can renktasa katiliyor ve arttiriyorum

Terbiyesiz It oglu itin teki

Kendini Galatasarayin üzerinde görüp taraftara atarlanan birine saygi duymam

Kazandirdigi kupalari babasinin hayrina kazandirmadi

Hem para aldi hem Galatasarayin teknik direktörlügünü yapma imkanini yasadi

Galatasaray takiminin basinda olan her insan kupa kazanmak zorundadir bu övünülecek bisey degil

Bu terbiyesiz üc kupa kazandim diye uctuda uctu

Kazanilmis kupalarla teknik direktörler baskanlar degil sadece taraftarlar övünür

Son düzenleme:
bu hamza konustukca kendini daha fazla itibarsızlaştırıyor.

Umut yürüyene kadar oynar
Burak gelince yıldız forvet geldi
Gomeze 9 milyon istediler.
Rafael sabri bizim evladımız
Biz evlatlarımıza sahip çıkmazsak kim çıkacak?

Vizyonsuz herif 2 maç yenilsin bursadanda kovacaklar.

Can renktasa katiliyor ve arttiriyorum

Terbiyesiz It oglu itin teki

Kendini Galatasarayin üzerinde görüp taraftara atarlanan birine saygi duymam

Kazandirdigi kupalari babasinin hayrina kazandirmadi

Hem para aldi hem Galatasarayin teknik direktörlügünü yapma imkanini yasadi

Galatasaray takiminin basinda olan her insan kupa kazanmak zorundadir bu övünülecek bisey degil

Renktaş öyle bakacak olursak hiçbir futbolcu,antrenör babasını hayrına oynamıyor.Neticede bu adam bize 4. yıldızı kazandıran antrenör olarak tarihe geçti,değil mi?

Aslında böyle diyorum ama,aklıma 15 gün önceki Fener maçından sonra yaptığı Galatasaray'dan cemaat yüzünden ayrıldım açıklaması geliyor,sana hak veresim geliyor.Galatasaraylı olduğundan ciddi şüphelendiğim bir şahsiyet.Kendini kurtarmak için resmen bizi kullandı.Bizim başımızdayken yaptığı saçma sapan açıklamalar da cabası zaten.

Irkci bir herife it oglu it az bile acikcasi. Insan olsun bir kere.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

küfreden ettiği ile kalsın... Galatasaray taraftarının içinde azımsanmayacak bir kitle Hamza Hamzaoğlu'na bize yaşattığı başarılardan dolayı minnettardır...

Hamza'ya bu kadar minnettarsan git Bursa da bol bol izle hocani.

Basarilar mi? Bu ligte rakiplerinin vasat oldugu dönemde 3 kupa almis diye mi basarili oluyor.

Kurdugu vasat kadro ile Riekerink bile 8 macta 2 kupa kazandi.

Ligin durumu bu işte.

Bu adam degil mi irkciligi yüzünden vasat bir kadro planlamasi yapan, Konoplyanka ve Kalinic'i istemeyen vsvsvs..

Bu adam yüzünden 6. olduk bir kere. Allah kurtarmis bizi iyi ki kovuldu capsiz herif.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hamza Hamzaoğlu kötü bir insandır. Bu nettir. Hala konuşuyor ukala.

Hamzaoglu takimin basinda kalsa Galatasaray o sezonu ilk üc icinde bitirirdi yine. Denizli iki mac üst üste kazanamadi, Riekerink yaklasik ilk 7 lig maci boyunca bir galibiyet aldi. Bu tip teknik direktörlük degisiklikleri cogu zaman kaosa sürükler takimi. Galatasaray normal sartlar altinda ne 14/15, nede 15/16 sezonunda sampiyon olabilirdi. Prandelli döneminde kimse 8-9 mac üst üste kazanabilecegimizi tahmin edemezdi. 80 Puan alacak gücümüz, kadronun baya bir dinamiklistirip, opsiyonlarin ciddi derecede arttirildigi bu dönemde bile yok. 15/16´da BJK olurdu her türlü. Ancak 75 puan, belki bir asaga, iki yukari, bu sezon yeterlidir.

Hamzaoglu ile ilgili hersey denilebilir. Transfer yapamiyor, evlatci, medyayi, taraftari yönetemiyor fasa fiso. Ama kadrosundan hep cok iyi verim cikariyor. Bursaspor´un bu kadrosu ile standart bir TD, ister hangi milleten, dinden önemli degil, ligin son siralarinda yer alir.

Son düzenleme:
Hamzaoglu takimin basinda kalsa Galatasaray o sezonu ilk üc icinde bitirirdi yine. Denizli iki mac üst üste kazanamadi, Riekerink yaklasik ilk 7 lig maci boyunca bir galibiyet aldi. Bu tip teknik direktörlük degisiklikleri cogu zaman kaosa sürükler takimi. Galatasaray normal sartlar altinda ne 14/15, nede 15/16 sezonunda sampiyon olabilirdi. 80 Puan alacak gücümüz, kadronun baya bir dinamiklistirip, opsiyonlarin ciddi derecede arttirildigi dönemde bile yok. Ancak 75 bir asaga, iki yukari, bu sezon yeterlidir.

Hamzaoglu ile ilgili hersey denilebilir. Transfer yapamiyor, evlatci, medyayi, taraftari yönetemiyor fasa fiso. Ama kadrosundan hep cok iyi verim cikariyor. Bursaspor´un bu kadrosu ile standart bir TD, ister hangi milleten, dinden önemli degil, ligin son siralarinda yer alir.

Kadrosundan ziyade,yerlileri motive ederek başarıya ulaşmaya çalışıyor bence.Yerli oyuncu ısrarının da bundan kaynaklandığını düşünüyorum.

Şampiyonun her sene 80 puanı gördüğü devirler bence geride kaldı.75 puan yeter de artar bile ki,bu sene sadece 1 takımın 70 barajını geçebileceğini düşünüyorum.O da şampiyon olur işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt