Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Kadrosundan ziyade,yerlileri motive ederek başarıya ulaşmaya çalışıyor bence.Yerli oyuncu ısrarının da bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Şampiyonun her sene 80 puanı gördüğü devirler bence geride kaldı.75 puan yeter de artar bile ki,bu sene sadece 1 takımın 70 barajını geçebileceğini düşünüyorum.O da şampiyon olur işte.
Bu klisee ler olayi batiriyor zaten. Türk teknik direktörler durup, hafta boyunca motive ediyor futbolculari, sonra onlarda futbol oynuyor. Ayni dili konustugu, saha icinde ne istedigini anlatabildigi oyunculari, her teknik adam tercih eder. Futbolcularin saha ici ve saha disi kominikasyonu da cok rahatlar. Futbolda bukadar dogal olaylar, nedense bizde cok ilginc bulunuyor. Daha yeni kitabinda dil sorunu ile ilgili yazdi Ortega, onu bir oku.
Galatasaray isterse 11 türk ile, isterse 11 senji ile, isterse 11 cinli ile basarili olsun. Benim icin önemli degil. Sonuca bakarim.
Gecen sezon Besiktas 79 puan aldi, 80 puan gerekiyordu sampiyonluk icin. Ondan bahsediyorum orada. Besiktas Sosa, Töre, Gomez gibi oyunculari kaybetmese, yine oralara yaklasabilirdi. Ama bu sene max 75 puan toplarlar.
Son düzenleme: