Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.408
- 7.660
- 1.233
geçen sezon avrupaya katılamayacak kulüpler var derken keyifliydi,şimdi Galatasaray başarılı diye belli ediyor ne kadar karaktersiz olduğunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe 74 puanla 2. oldu.En kötü 74 puan alacaktık yani kalsaydı,o kadro ile?Bence biraz iddialı bir söylem.
Geçen sene ki sorun kadro sorunu değildi belli bir yere kadar.
Sen öyle veya böyle kağıt üzerinde en golcü santraforunu satıp tek forvet Umut'a kalırsan sonu bu olur.
Takım olamadık. Sneijder bu sene her maç 11 koşuyor nerede ise geçen sene 9 km, hoş bu sene de efektif değil ama istek var. Yine Yasin Sinan Gümüş'ün bu sene ki hali gibi oldum havasına girip eli belinde dolaştı ilk haftalar hariç.
Muslera da kariyerinin (bizde ki) en kötü sezonunu geçirince 60-65 puanı rahat alacak kadro battı. Galatasaray'ın olduğu yarışta öyle 77 74 'ler kolay olmaz. Psikolojik üstünlük diye bir şeyimiz var bizim ikisine de.
60-65'i rahat rahat değil de,alabilirdik Hamza kalsaydı.Ama o da ancak 3. olmaya yeterdi.2014-2015'te 77 puanla şampiyon olduk,Fener yine 74 almıştı örneğin.Psikolojik üstünlüğümüz son haftalarda ortaya çıkıyor.
Ben de onu diyorum. Kalsa son 6-7 haftaya kadar götürürdük zaten o işi. Oradan da en kötü 2. lik çıkarırdık.
Of bu alıntıyı ararken içim daraldı resmen ne kadar roman yazmışsınız öyleİbrenin olumsuz tarafındaki 50 neyden kaynaklanıyordu peki?
Of bu alıntıyı ararken içim daraldı resmen ne kadar roman yazmışsınız öyle
Ilk geldiğinde ümitliydim kendisinden ta ki yavaş yavaş kendisini belli edene kadar. Şampiyonluğa rağmen kendisinin burası için yetersiz olduğunu belli etmesi uzun sürmedi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Kadıköy.Tam olarak hangi maçtan sonra umudu kestin peki?
Kadıköy.
Sorun iyi oynamak kötü oynamak değil.Abi 17 senedir Kadıköy'de sadece 2 defa iyiye yakın futbol oynadık.
2011-2012 2-2, 2007-2008 0-0
Sorun iyi oynamak kötü oynamak değil.
Iyi kötü bir düzen oturtmuştuk dolu dizgin geliyorduk o maça kadar. Sen Galatasaray teknik direktörü olarak Fener den korkup kadronu değiştiremezin. Hele hele karşında berbat olan bir Fener varken ve başında Ismail gibi bir herif varken.
Yasini Bruma'yı kesip, ki ikiside gayet olumlu isler yapıyorlardı iyi kötü, Umut'u kanata koyarsan ben de senin teknik direktörlüğünden şüphe duyarım.
Bruma'yı geçtim o zamanlar bir Yasin gerçeği vardı, adam hayatının formundaydı. Gidip Kadıköy'de onu kesmek akıl kârı iş değil kanka.hamzayı sildiğim maçtı brumaya yanlış yaptı umutu alsın montelesin kendine.
Allahın belası herif aldırmadığın maxi pereira yüzünden hala sağ bek tartışıyoruz Allahsız kitapsız.
Adam geçen sene portoda 42 maça çıkmış 13 asist yapmış hemde bedavaydı lan.
Yapma yav kimleri veto etti meselaKimleri kimleri veto etmedi ki çapsız.2015-2016 sezonunu yedi,Allah'tan 2016-2017'yi de yiyemeden kovuldu.