Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sezon avrupaya katılamayacak kulüpler var derken keyifliydi,şimdi Galatasaray başarılı diye belli ediyor ne kadar karaktersiz olduğunu

Fenerbahçe 74 puanla 2. oldu.En kötü 74 puan alacaktık yani kalsaydı,o kadro ile?Bence biraz iddialı bir söylem.

Geçen sene ki sorun kadro sorunu değildi belli bir yere kadar.

Sen öyle veya böyle kağıt üzerinde en golcü santraforunu satıp tek forvet Umut'a kalırsan sonu bu olur.

Takım olamadık. Sneijder bu sene her maç 11 koşuyor nerede ise geçen sene 9 km, hoş bu sene de efektif değil ama istek var. Yine Yasin Sinan Gümüş'ün bu sene ki hali gibi oldum havasına girip eli belinde dolaştı ilk haftalar hariç.

Muslera da kariyerinin (bizde ki) en kötü sezonunu geçirince 60-65 puanı rahat alacak kadro battı. Galatasaray'ın olduğu yarışta öyle 77 74 'ler kolay olmaz. Psikolojik üstünlük diye bir şeyimiz var bizim ikisine de.

Geçen sene ki sorun kadro sorunu değildi belli bir yere kadar.

Sen öyle veya böyle kağıt üzerinde en golcü santraforunu satıp tek forvet Umut'a kalırsan sonu bu olur.

Takım olamadık. Sneijder bu sene her maç 11 koşuyor nerede ise geçen sene 9 km, hoş bu sene de efektif değil ama istek var. Yine Yasin Sinan Gümüş'ün bu sene ki hali gibi oldum havasına girip eli belinde dolaştı ilk haftalar hariç.

Muslera da kariyerinin (bizde ki) en kötü sezonunu geçirince 60-65 puanı rahat alacak kadro battı. Galatasaray'ın olduğu yarışta öyle 77 74 'ler kolay olmaz. Psikolojik üstünlük diye bir şeyimiz var bizim ikisine de.

Haklısın da,takımda tek ön libero yoktu,orta saha rezaletti.O yüzden 60-65'i rahat rahat değil de,alabilirdik Hamza kalsaydı.Ama o da ancak 3. olmaya yeterdi.2014-2015'te 77 puanla şampiyon olduk,Fener yine 74 almıştı örneğin.Psikolojik üstünlüğümüz son haftalarda ortaya çıkıyor.

60-65'i rahat rahat değil de,alabilirdik Hamza kalsaydı.Ama o da ancak 3. olmaya yeterdi.2014-2015'te 77 puanla şampiyon olduk,Fener yine 74 almıştı örneğin.Psikolojik üstünlüğümüz son haftalarda ortaya çıkıyor.

Ben de onu diyorum. Kalsa son 6-7 haftaya kadar götürürdük zaten o işi. Oradan da en kötü 2. lik çıkarırdık.

Ben de onu diyorum. Kalsa son 6-7 haftaya kadar götürürdük zaten o işi. Oradan da en kötü 2. lik çıkarırdık.

Senin görüşündür,saygı duyarım.Belli ki anlaşamayacağız.Evet elimizdeki kadro 6. olmazdı ama 2. lik de iddialı.Bjk çok iyiydi,Fener de her zamanki ortalamasındaydı,biz kötüydük.Hamza kalsa 60-65 arası bir puan toplardık,onla da 3. olurduk bence.

İbrenin olumsuz tarafındaki 50 neyden kaynaklanıyordu peki?
Of bu alıntıyı ararken içim daraldı resmen ne kadar roman yazmışsınız öyle :D

Ilk geldiğinde ümitliydim kendisinden ta ki yavaş yavaş kendisini belli edene kadar. Şampiyonluğa rağmen kendisinin burası için yetersiz olduğunu belli etmesi uzun sürmedi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Of bu alıntıyı ararken içim daraldı resmen ne kadar roman yazmışsınız öyle :D

Ilk geldiğinde ümitliydim kendisinden ta ki yavaş yavaş kendisini belli edene kadar. Şampiyonluğa rağmen kendisinin burası için yetersiz olduğunu belli etmesi uzun sürmedi.

Tam olarak hangi maçtan sonra umudu kestin peki?

Abi 17 senedir Kadıköy'de sadece 2 defa iyiye yakın futbol oynadık.

2011-2012 2-2, 2007-2008 0-0
Sorun iyi oynamak kötü oynamak değil.

Iyi kötü bir düzen oturtmuştuk dolu dizgin geliyorduk o maça kadar. Sen Galatasaray teknik direktörü olarak Fener den korkup kadronu değiştiremezin. Hele hele karşında berbat olan bir Fener varken ve başında Ismail gibi bir herif varken.

Yasini Bruma'yı kesip, ki ikiside gayet olumlu isler yapıyorlardı iyi kötü, Umut'u kanata koyarsan ben de senin teknik direktörlüğünden şüphe duyarım.

Sorun iyi oynamak kötü oynamak değil.

Iyi kötü bir düzen oturtmuştuk dolu dizgin geliyorduk o maça kadar. Sen Galatasaray teknik direktörü olarak Fener den korkup kadronu değiştiremezin. Hele hele karşında berbat olan bir Fener varken ve başında Ismail gibi bir herif varken.

Yasini Bruma'yı kesip, ki ikiside gayet olumlu isler yapıyorlardı iyi kötü, Umut'u kanata koyarsan ben de senin teknik direktörlüğünden şüphe duyarım.

hamzayı sildiğim maçtı brumaya yanlış yaptı umutu alsın montelesin kendine.

hamzayı sildiğim maçtı brumaya yanlış yaptı umutu alsın montelesin kendine.
Bruma'yı geçtim o zamanlar bir Yasin gerçeği vardı, adam hayatının formundaydı. Gidip Kadıköy'de onu kesmek akıl kârı iş değil kanka.

Salak ya aklıma geldi yine sinirim bozuldu, adam gitti Umut'u kanata koydu resmen. Aynı sezon Trabzon maçıydı sanırım Umut çizgide topu sürecekti ama out'a koştu gerizekalı. Işte böyle bir mal herif ile insan kanatta ne türlü bir beklentileye girer ki.

Tartismaya gerek yok artik

Ligin basindan kovulana kadar 2 Mac ust ustte ayni ilk 11'le cikmadi her Mac farkli seyler denedi,ustune birde sacma sapan aciklamalar yapti ve kendi sonunu hazirladi

oğlun ergenliğe girince premiumu benden
özel mesaj ile ulaş hamza
{foruma üyesin hamza, bilmiom sanma}

Allahın belası herif aldırmadığın maxi pereira yüzünden hala sağ bek tartışıyoruz Allahsız kitapsız.

Adam geçen sene portoda 42 maça çıkmış 13 asist yapmış hemde bedavaydı lan.

Allahın belası herif aldırmadığın maxi pereira yüzünden hala sağ bek tartışıyoruz Allahsız kitapsız.

Adam geçen sene portoda 42 maça çıkmış 13 asist yapmış hemde bedavaydı lan.

Kimleri kimleri veto etmedi ki çapsız.2015-2016 sezonunu yedi,Allah'tan 2016-2017'yi de yiyemeden kovuldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt