Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza hoca Galatasaray'ın teknik direktörü olacak kapasitede biri değil belki ama günah keçisi ilan edilmesini doğru bulmuyorum.

Dursun Bey, yönetimin tüm günahlarını Hamza Hoca'nın omuzlarına yükleyip sonra Hamza hocayı taraftarın önüne attı.

Benim yakın bir arkadaş Bursa'lı, Hamza hocayla tanışma fırsatı yakalamış.

Melo'nun gitmesini istemiyormuş kesinlikle, Dursun Marifeti.
Mali gerekçeler gösterilerek istediği transferler yapılmamış. (De Jong, Kolbeinn vs)
Umut Bulut'u oyuncusunun psikolojisini korumak istediği için savunmuş.

Cuma günü intikam için geleceğinden şüphe yok.

iab.gif

Hamza hoca Galatasaray'ın teknik direktörü olacak kapasitede biri değil belki ama günah keçisi ilan edilmesini doğru bulmuyorum.

Dursun Bey, yönetimin tüm günahlarını Hamza Hoca'nın omuzlarına yükleyip sonra Hamza hocayı taraftarın önüne attı.

Benim yakın bir arkadaş Bursa'lı, Hamza hocayla tanışma fırsatı yakalamış.

Melo'nun gitmesini istemiyormuş kesinlikle, Dursun Marifeti.
Mali gerekçeler gösterilerek istediği transferler yapılmamış. (De Jong, Kolbeinn vs)
Umut Bulut'u oyuncusunun psikolojisini korumak istediği için savunmuş.

Bırak bu işleri yahu. Adamın yaptıkları ortada.

Tabi Dursun gibi bir başkan bozuntusunun suçu da var ama bu Hamzanın suçlarını ne azaltır ne de yok eder. Hamza gerizekalı takıntılı herifin tekiydi. Salak salak konuşmalarını hareketlerini falan ne çabuk unuttunuz.

Hamzayı babam bile savunsa hadi lan ordan derim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu durumlara düşmemizde baş müsebbip kendisidir.20.şampiyonluktan sonra iyi bir kadro planlaması yapsa ne olurdu.

Ne çabuk unuttunuz ya geçen sene 4.yıldızı taktıktan sonra olanları.

Bırak bu işleri yahu. Adamın yaptıkları ortada.

Tabi Dursun gibi bir başkan bozuntusunun suçu da var ama bu Hamzanın suçlarını ne azaltır ne de yok eder. Hamza gerizekalı takıntılı herifin tekiydi. Salak salak konuşmalarını hareketlerini falan ne çabuk unuttunuz.

Hamzayı babam bile savunsa hadi lan ordan derim.

Ben Hamza'yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.

Kadro planlaması tamamen Hamzaoğlu'nun suçu, ondan bu duruma düştük diyerek suçu tek kişinin omuzlarina yüklememizin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Hamza hocanin istediği gibi melo kalsa ve kolbeinn ile de jong alınsaydı geçen sene garanti ilk ikideydik gene.

Bu sefer de hamza hoca saçma konuşuyor ama takım kazanıyor ya istediğini desin denecekti.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt