Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın zaten Lig'te 5 golü var. O da bu videoda paylaşılmış. O olsaydı, bu olsaydı diyorsun. Olabilirdi. Ama yok; olmadı. Vakit kaybıydı. Hamza'yla geldi, Hamza'yla gitti. Şahsi görüşüm dediğin kalibrede oyuncular olsaydı da Bilal Bilal'dir. Daha fazlası olmazdı.

Hepsi klas goller, adamda kalite var. Hamza faktörü ile geldi tabi, ama adam iyi ve underrated topcuydu.

Melo´nun gitmesi, ön liberonun gelmemesi ile, Podolski´nin alinmasi takimin direncini düsürdü o sezon. Bir Medel transferi bile o sezonu cok farkli noktaya getirebilirdi. Yada en azindan farkli bir sistem denenseydi.

Ikidir cok zayif rakiplere karsi sampiyonluk veriyoruz. Hadi gecen sene verdik, bu sene gögüslemeliydik o ipi.

ca4bc0fb479f6d448930c3e67e941203.jpg

Adem kardeşim,

Zaten senin, benim ve burada herkesin hem fikir olduğu konudur, başımızda bulunan yönetim değişmediği sürece zaten belimiz doğrulmayacak bu konuda her dediğinin altına imzamı atarım.

Hamza bey içinde kesin düşüncem bir çok arkadaşında düşündüğü gibi sezon başı yi çalışmış bir takımı alırsa kısa vadeli başarı yakalayabiliyor, ama sürdürülebilir başarı için uygun bir hoca değil.

Başta da dediğimiz gibi bu yönetim gitmediği sürece bu takımda çalışacak hocanın şapkadan tavşan çıkartması gerekir ki ancak bir şeyler olsun.

Hürmetler

Mancini bir cok futbolcu gönderebilirdi, ne sözler verildiyse kendisine, Galatasaray´in transfer bütcesinden memnun kalmadi. Mancini´de cok defansif oynatiyordu, bana göre 11 yabanci da kullansa, o oyun stili ile sampiyon olamazdi...

Ve ben Hamza´nin hatalarinin cok oldugunun farkindayim. Ama key point hamza degil. JPK, ve Bilal disinda transfer yapmadi. Bu iki ftubolcunun maaliyetinde sarimsak niyetine 4-5 futbolcu aliyoruz zaten her sene, ama isimlerini bile tanimayan olmuyor genelde...

Bu Özbek familyasi kafasina göre oyuncu alip, oyuncu atiyor. Koskocaman Denizli bile istedigi bir tane futbolcu aldiramadi, sonra israrla karsi cikmasina ragmen Burak´i sattilar...

Benim argumanim sudur. Hamza "Galatasaray´a" tanrinin lütfü degil. Eger Hamza takimin basinda kalsaydi, bu sezon ve bu kadro ile yeniden sampiyon olabilirdi bu takim. Dursun bu kurulan kadroyu en iyi oynatabilecek hocalardan bir tanesini kovdu. Tüm rakiplerimizin döküldügü bir sezonda su an daha fazla dökülüyoruz... Ve 14/15´de baskasi gelseydi, o sezon da olamazdik sampiyon. Parametreler bunu gösteriyor.

Hamza´dan sonra Ersun Yanal´i getirecek capi da yoktu dursunun. Önce kadayif olmus denizli, sonra beden egitimcisi ile devam ettik. Hamza ile üst üste maclar kazandigimiz o son 6 haftadaki kötü futbola bile muhtac hale geldik son 2 senede...

Ben rasyonel kararlardan yanayim. Bu yönetimin yapabilecegi en iyi is Hamza ile devam etmek olurdu. Teknik Direktör ve transfer fantezileri ile anasini bellediler kulübün. Hamza transfer yapamiyor, ama takimi oynatmasini biliyor.

1. Akhisar Belediyespor

pre-Hamza:

14ed119fc30aa1f0c278683d1de92251.png

Hamza:

4ec81320dc8550a3262886638f1fbf53.png
944155a5e03e7e86d5300db20c1adb0a.png

2. Galatasaray

pre-Hamza:

bf720e87bd95b971807587ffbea414d8.png

Hamza:

cb0e9f6cc5d45a25c022fa4a3a9a9f54.png

97a10bb3f4a0aa9de38ad0b50ba97c91.png

c9b8ad0a1a1922507cd853d674177417.png

3. Bursaspor

pre-Hamza:

c527320a3ed45eb7a0bc655b7468f958.png

Hamza:

b86fc4fc0860a1ee2b76076290a94227.png

f726c393dd1a2d4395df6811368217bb.png

hamza2.jpg

Son düzenleme:
Adam tek basina basladigi sezonda rezillikler yasatti. Neyin iyi hocasi? Bursasporun baskani bile sunu dedi : Tek hatam, Hamzayi daha erken kovmamakti

Adam tek basina basladigi sezonda rezillikler yasatti. Neyin iyi hocasi? Bursasporun baskani bile sunu dedi : Tek hatam, Hamzayi daha erken kovmamakti

Yerine getirdiği de gitti ama!:)...TD ü gönderdikten sonra daha iyi duruma gelmeden böyle laf edilmez. Bursa başkanı da bu sözüyle sıvamış oldu yani...

Hamza' yı savunmak gayesiyle söylemiyorum, Bursaspor açısından tespitimdir...

Eline hazır biçimde iyi kadro verilirse, iş yapııyor. Ama ertesi sezon, kadroyu kendi kurmaya çalıştığı an rezillik yaşatıyor.

Böylesini bir tek kendisinde gördüm.

Hamza Hamzaoğlu, cezasının ardından kulübeye geçmesiyle birlikte Osmanlıspor oynadığı 3 maçta da gol atamadı. (2M, 1B)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt