Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.735
- 24.180
- 3.198
kopek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın zaten Lig'te 5 golü var. O da bu videoda paylaşılmış. O olsaydı, bu olsaydı diyorsun. Olabilirdi. Ama yok; olmadı. Vakit kaybıydı. Hamza'yla geldi, Hamza'yla gitti. Şahsi görüşüm dediğin kalibrede oyuncular olsaydı da Bilal Bilal'dir. Daha fazlası olmazdı.
Mancini bir cok futbolcu gönderebilirdi, ne sözler verildiyse kendisine, Galatasaray´in transfer bütcesinden memnun kalmadi. Mancini´de cok defansif oynatiyordu, bana göre 11 yabanci da kullansa, o oyun stili ile sampiyon olamazdi...
Ve ben Hamza´nin hatalarinin cok oldugunun farkindayim. Ama key point hamza degil. JPK, ve Bilal disinda transfer yapmadi. Bu iki ftubolcunun maaliyetinde sarimsak niyetine 4-5 futbolcu aliyoruz zaten her sene, ama isimlerini bile tanimayan olmuyor genelde...
Bu Özbek familyasi kafasina göre oyuncu alip, oyuncu atiyor. Koskocaman Denizli bile istedigi bir tane futbolcu aldiramadi, sonra israrla karsi cikmasina ragmen Burak´i sattilar...
Benim argumanim sudur. Hamza "Galatasaray´a" tanrinin lütfü degil. Eger Hamza takimin basinda kalsaydi, bu sezon ve bu kadro ile yeniden sampiyon olabilirdi bu takim. Dursun bu kurulan kadroyu en iyi oynatabilecek hocalardan bir tanesini kovdu. Tüm rakiplerimizin döküldügü bir sezonda su an daha fazla dökülüyoruz... Ve 14/15´de baskasi gelseydi, o sezon da olamazdik sampiyon. Parametreler bunu gösteriyor.
Hamza´dan sonra Ersun Yanal´i getirecek capi da yoktu dursunun. Önce kadayif olmus denizli, sonra beden egitimcisi ile devam ettik. Hamza ile üst üste maclar kazandigimiz o son 6 haftadaki kötü futbola bile muhtac hale geldik son 2 senede...
Ben rasyonel kararlardan yanayim. Bu yönetimin yapabilecegi en iyi is Hamza ile devam etmek olurdu. Teknik Direktör ve transfer fantezileri ile anasini bellediler kulübün. Hamza transfer yapamiyor, ama takimi oynatmasini biliyor.
Gördükçe bu adamı delirmemek elde değil ne vardı oyuncu havuzun biraz daha geniş olsaydı
1. Akhisar Belediyespor
pre-Hamza:
![]()
Hamza:
![]()
![]()
2. Galatasaray
pre-Hamza:
![]()
Hamza:
![]()
![]()
![]()
3. Bursaspor
pre-Hamza:
![]()
Hamza:
![]()
![]()
![]()
Adam tek basina basladigi sezonda rezillikler yasatti. Neyin iyi hocasi? Bursasporun baskani bile sunu dedi : Tek hatam, Hamzayi daha erken kovmamakti
Osmanlı'ya gitmesine sevindim