Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Burak bugün iyiydi kutluyorum. Ancak orta sahaya daha çok gelmesi lazım yoksa onu bu mevkide kullanamayabilirim. Hatta belki de hiç kullanmayabilirim"

Buna benzer bir şeyler dedi az önce..

Burak'ın uzun zamandır en iyi oynadığı maç ve hoca bunları söylüyor. Artık herkes önyargısını bir kenara bırakmıştır sanırım.

Bunu dediyse reislik mertebesine ulaşmıştır. Bunun için başlık açılır doğruysa. Hocam duyduysan varsa video ile beraber başlık aç dursun bir kenarda.

Haoydaaaaaaaaaaa

@AslanStatistic Hamza Hamzaoğlu: "Fatih Terim'den öğrendik biz keyifli futbol oynamayı. Çırak ustasından öğrenirmiş"

Son düzenleme:
hoca biraz daha adaletli olup furkan/sinan gibi gencleri .. Yasin/yekta kazmalarinin yerine denesen .

Hamza Hamzaoğlu: "Fatih Terim'den öğrendik biz keyifli futbol oynamayı. Çırak ustasından öğrenirmiş"

Hoca vurdu gol oldu Aysalcılar kudurun.

ıkı macta 11lerını cok begendım ama oyuna mudahalelerını begenmedım acıkcası..60dan sonra ayagımızda top tutamamaya baslarken ve atak yerken emre-yekta degısıklıgını beklerdım 82de yaptı.ılk macta da melo resmen atılacam ben dıye bagırırken ılk devre degıstırebılırdı.

Taktik bilen terim efsane ol hojammm

Hamza Hamzaoğlu: "Fatih Terim'den öğrendik biz keyifli futbol oynamayı. Çırak ustasından öğrenirmiş"

Hamza Hoca'nın artık şu Terim muhabbetini geride bırakması lazım. Terim bize vereceğini verdi, Hamza'ya ne verdiyse verdi bitti. Artık Galatasaray TD'si ve temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp Terim'i getirmesin.

Boşversin, işine baksın.

Terim'in de çoğunlukla keyifli futbol oynattığı doğru. Ancak onun oynattığı oyunda da ne yapmaya çalıştığı pek belli olmuyordu ne kadar keyifli de olsa. Hamza hocanın sahaya ne yansıtmak istediği belli. Taktiksel olarak Terim'den daha ufku geniş gördüm ben şahsen. Basit bi örnek verecek olursak Burak-Umut ikilisinin Milli Takım'daki/Terim'li Galatasaray'daki performans ve oyun tarzları ile bu akşam seyrettiğimiz Burak-Umut ikilisini kıyaslayabiliriz. Hamzaoğlu bazı şeyleri daha çok kurcalayan bi hoca gibi.

İnşallah kendini ve takımı daha ileriye taşır ve uzun yıllar bizimle olur.

Melo yokken iki sıradan, basit İtalyan Hoca'nın yaptığı gibi Yekta'yı koymayı değil de Emre gibi yetenekli ve öne oynayan adamı koyması bile takdire şayan bence. O bile önemli hamle.

Cikardigi kadro dogruydu,oyuncu degisiklikleri dogruydu.
Insallah boyle devam eder.

şans bulamayanlara da şans vercem dedi.koray,sinan gümüş,furkan elbet şans bulacak.belki umut gündoğan bile.

ve şunu da dedi.''yaşlı oyuncu da gönderebilirim''

yekta falan gidebilir yani.ki gitsin.furkan,umut gündoğan şans bulsun yerine.daha ibrahim coşkun ve birhan var.

şans bulamayanlara da şans vercem dedi.koray,sinan gümüş,furkan elbet şans bulacak.belki umut gündoğan bile.

ve şunu da dedi.''yaşlı oyuncu da gönderebilirim''

yekta falan gidebilir yani.ki gitsin.furkan,umut gündoğan şans bulsun yerine.daha ibrahim coşkun ve birhan var.

Dogruysa bu adami her gün daha çok begeniyorum.

Hocam Sneijder'i yerinde oynat devre arasi 1 forvet al efsane olursun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"Burak bugün iyiydi kutluyorum. Ancak orta sahaya daha çok gelmesi lazım yoksa onu bu mevkide kullanamayabilirim. Hatta belki de hiç kullanmayabilirim"

Buna benzer bir şeyler dedi az önce..

Burak'ın uzun zamandır en iyi oynadığı maç ve hoca bunları söylüyor. Artık herkes önyargısını bir kenara bırakmıştır sanırım.

Sonunda Adam gibi Hoca geldi be...:) Türkiyenin Kloppu...

Bosuna Terim jr. demiyoruz ya? :asd22:

Terimin genç, modern ve dinamik versiyonu Hamza hocadir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt