Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melo ve hakan disinda defans yapma özelligi olmayan bir kadroyla arsenala karsi oynuyoruz
saka gibi valla ama iste biraz gazla yürür saniyor herkes bunu

5li ortasaha ile oynasak ne olur lan?hamzanın avrupada tecrübesi yok.sabredeceksiniz.

forumda ciddi piskolojisi bozuk insanlar var.biraz gidin,nefes alın abi.

Bu sıradan basit bir maç mı ? Maç 0-1 falan değil yahu , çok çok şanslı olduğumuz halde 0-3 , neredeyse ilk yarıda 0-7 olacak Hamza hala maçı izliyor , müdahale et bir şeyler yap...

Beşiktaş'ın rekorunu kıracağız hala adamı savunuyorsunuz...Çok büyük hata yaptı de geç...
Oyun icinde yapmadigi mudahaleler icin elestirilmeli tabii ki ama bu takimin sorunu bir dizilis ile aciklayacak kadar basit degil bence.

Iyi hocaysa simdi Tarik ve Umut çikartip full defans yapar.

Zaten rezil oldun, bu saatten sonra gol arama pesine gidersen en az 7 gol atarlar ve durmazlarda.

Neyse büyük bir ders olur Hamzaya .
2 maçla takım çehresi değişti sandı.

Şamp. ligi ile türkiye ligini bir tuttu.

Akıllanmışdır.

Dua etsin Arsenal full kadro gelmedi.

Şam. ligi farklıdır. bunu öğrenecek..

Ama bir teknik direktörün bruma + sneijder li kanatlarla çıkılmayacağını bilmesi gerekirdi böyle bir maça.

tarık telles kötü diyoruz da kardeşim adamlara destek yokki sıfır.

avrupanın önde gleen hızlı atletik oyuncuları ile birebir kalıyorlşar paso

Hoca tarıkı kesin çıkarması lazım yedekte kim var bilmiyorum ama
umut 10-15 dk sağbek oynadı böyle bişey yok

hoca gönder şu çöp türkleri olmuyo işte anca bizim ligde oynarsın bunlarla onuda zar zor yapıolar

Oyun icinde yapmadigi mudahaleler icin elestirilmeli tabii ki ama bu takimin sorunu bir dizilis ile aciklayacak kadar basit degil bence.

Hocam haklısın ben yenilgiyi bekliyordum , hatta Tarık'ı görünce dağılmayı da bekliyordum ama Hamza müdahale etmeliydi...Ciddi ciddi 7 yiyebilirdik...

Direkten dönen top...
Podolski karşı karşıya kaçırdı...
Semih'in yaptığı penaltı...
Campell karşı karşıya kaçırdı...

Olmaz 10 gol yeriz bu maç böyle devam ederse...

ozil sansiz falan olsa bjknin rekorunu ilk yaridan kirardik
allahtan kazma saonugu falan oynuyor
bu arada adama kazma diyorum da bizim forvetleri 10 kere cebinden cikarir

Önder özen çok güzel söyledi. Gsaray en kötü yerlileri alıyor son yıllarda diye, iyilerini bjkye aldırdı tabi adam

Degisiklik için 80i beklemiyor bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt