Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamit-Sinan degisikligi bana Prandelliyi hatirlatti. Maç bitmis, adam daha yeni görüyor Hamitin rezilligini. Olcan-Hamit yerine Sinan-Yasin baslasaydik maçi alirdik, hiç süphem yok.
Semih stoper oynayamiyor. Tonla puan kaybettik sayesinde. Elimizde daha iyi stoperler varken Semihi koymayacaksin. Bir kere olsun 1-0 öne geçip rahatça skorun üstüne yatamiyoruz. Dany bile fark yaratir buna göre.
Pandev kadroda olsa son 10 dakika sokarsin. Belki maçin kaderini degistirirdi. Elinde bir tane maçi alacak adam yok. Hamza hocadan ben sahsen sampiyonluk beklemiyorum böyle bir düzende. Ama oynattigin kadro ve maçta yaptigin müdahaleler senin kaliteni belirler.

bu takıma forvet lazım.sene basında dedık şımdıde dıyoruz.umut yerıne saglam bır forvetımız olsa bu takım şampıyon olur.hamıt yarım saatlık adam bunu bız taraftar anladık teknık adamlar anlamadı.hamıt yorgun rakıp karsısında sadece son 30 dakıka oynar.olcan zaten tam fıyasko.ne guzel bruma oynayacak dedık.brumayı kurtarıcı dıye oyuna sokmaya basladı.bu takımın stoperlerı h.balta ve ched.

Olcan'in ilk 11 oynamasi hata

Hamit'in bu kadar sure oyunda kalmasi daha da buyuk bir hata

Yasin degisikligi de yanlisti bana gore

Oyun görüşü yok hocanın, oysaki Hamit oynadığı futbol ile bas bas bağırıyordu çıkar beni artık ulan diye.

I am the one who knocks!

Chedjou, Melo ve Sneijder büyük eksik arkadaşlar. Hamit konusuna gelince haklısınız ama bence hoca kulübeye güvenemedi

Tecrübesinden faydalanmak istedi. Düşünce bu. Ceza sahasındaki saçmalamasından sonra fark etti pilinin bittiğini. Bu zihniyette hocalar ligimizde mevcut. Kritik maçlarda tecrübeden faydalanmak diye tanımlıyoruz biz bunu. ikinci bir ihtimalde Yedek kulübesine güvenmemesi :)

Hamit'i aldığımızdan beri tecrübe diyoruz ama tecrübelerinden rakipler faydalanıyor biz değil.

Bi berabere kalındı diye şurdaki eski yorumları okudumda burdaki bazılarının kesinlikle skor taraftarı olduğuna kanaat getirdim

En önemli 2 oyuncun yok
Zemin patates tarlası gibi

Ergenuslar hoca değil falan demeye başlamıs, bu çocuklar olmamış

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Hoca iyidir kötüdür o ayrı konu ama herkesin şu anki skorlara ve mücadeleye aldandığını düşünüyorum.Kesin yorumu 4-5 hafta sonra yapmak daha mantıklı olur bence.Yeni Teknik Direktör etkisi halen takımın üstünde,şu anki skorlar da mücadele de bundan kaynaklanıyor bence.Neticede Hamza Hoca'nın elinde sihirli değnek yok.

Sonradan tekleyince gelip defol falan yazmak hoş olmuyor çünkü.Dengeyi iyi ayarlamak lazım.

Demiştik ilk puan kaybında asıp kesiliyor sonra diye.

aç köpek gibi saldırmamız, hücum oynamamız lazım saldırmadan galibiyet alamazsın
ilk maçlardaki gibi istenilince yapılabiliyor

Demiştik ilk puan kaybında asıp kesiliyor sonra diye.

Valla maalesef öyle oluyor, acı ama gerçek. İlla ki bir yerlerde hatalar yapacaktı, veya önceki maçta ki hataları tekrar edecekti bu kaçınılmaz bir durum. Kimse hatasız değildir.

Ben özellikle ilk maçından bu yana hem olumlu hem olumsuz yanları belirtmeye çalışıyorum. Ki ilk günden bu yana söylediğim şey, bu yerlilere güvenilmez, bunlara yüz vermemesi lazım. Hali hazırdaki ilk 11'den de istikrar beklenmez. 2-3 maç iyi oynuyor gözükseler bile ileride adamın kuyusunu kazar bunlar. Yani maalesef hocada da şu arabesk mevcut, evlatlarımız yavrularımız diye onlara ayrıcalık tanıyor gibi gözüküyor. Ama bu hafta puan kaybı ve berbat futbol iyi oldu, bundan sonrasında ders alıp almadığını, zor dönemlerde işleri nasıl idare ettiğini görebileceğiz bu sayede.

Açıkçası ben Hamza hocanın yetenekli bir antrenör olduğunu düşünüyorum ama işte o mentalite denen şey var ya, bir anda tüm yetenekleri sıfırlayabilir de. İnşallah geleneksel kafa yapısında değil de, akılcı ve gerçekçi bir duruş sergiler.

Valla maalesef öyle oluyor, acı ama gerçek. İlla ki bir yerlerde hatalar yapacaktı, veya önceki maçta ki hataları tekrar edecekti bu kaçınılmaz bir durum. Kimse hatasız değildir.

Ben özellikle ilk maçından bu yana hem olumlu hem olumsuz yanları belirtmeye çalışıyorum. Ki ilk günden bu yana söylediğim şey, bu yerlilere güvenilmez, bunlara yüz vermemesi lazım. Hali hazırdaki ilk 11'den de istikrar beklenmez. 2-3 maç iyi oynuyor gözükseler bile ileride adamın kuyusunu kazar bunlar. Yani maalesef hocada da şu arabesk mevcut, evlatlarımız yavrularımız diye onlara ayrıcalık tanıyor gibi gözüküyor. Ama bu hafta puan kaybı ve berbat futbol iyi oldu, bundan sonrasında ders alıp almadığını, zor dönemlerde işleri nasıl idare ettiğini görebileceğiz bu sayede.

Açıkçası ben Hamza hocanın yetenekli bir antrenör olduğunu düşünüyorum ama işte o mentalite denen şey var ya, bir anda tüm yetenekleri sıfırlayabilir de. İnşallah geleneksel kafa yapısında değil de, akılcı ve gerçekçi bir duruş sergiler.

Harfi harfine katılıyorum,diyecek bir şey yok.

Hoca'nın derbi performansını çok merak ediyorum ama.

hocam sende bir garipsin oldu olacak 11ide söyle eksik taraflarımızı da söyle de nasıl yeneceklerini anlasınlar

Bjk ya karşı Olcay ve töreyi durdurursak bi halt edemezler net o yüzden kanatlar önemli

ben forma dağıtımında adaletli davranan bi hamza hoca görmek istiyorum artık.brumayla ,korayla ,sinanla,emre çolakla yenilsen de bişey demem.sonuna kadar destek olurum.

ama güvenim geçen maç kırıldı bil hoca.

ben forma dağıtımında adaletli davranan bi hamza hoca görmek istiyorum artık.brumayla ,korayla ,sinanla,emre çolakla yenilsen de bişey demem.sonuna kadar destek olurum.

Forma adaletinden bahsediyorsak Bruma'nın yedek kalması doğal ama diğerlerinin 11 olması gerek.

Galatasaray taraftarı olarak sonuç odaklıyız, bunu kabul edelim. Gençler oynasın, yenilsekte farketmez gibi bir bakış açısı düşünemiyorum. İkinci yenilgide istifa sesleri yükselir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt