Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim ve takimin basarisini gidip Aysal´a baglayanlara karsi bir anti tez olusturup, bu sezon gelecek basariyi aceba Duygun Baskan´a mi baglasam... Duygun hocayi bilmem etmem, ama bu yönden seviyorum, adam ortalikta gözükmüyor, gidip konusacak kamera aramiyor... Bu sekilde büyük baskan olamaz belki, ama dogru baskanlik profili bu bana göre... Aysal´da ilk sene buna yakin bir profil cizmisti, sonra civitti nedense.

O bahsettiğin profili ilk sene bile çizemedi muhterem ex başkanımız...Başkanlığa kurulduğu seçim sürecinde o tür söylemlerde bulunarak, benim gibi pek çok kişiyi mest etmişti; ''İşte tam istediğim, Avrupai başkan bu olmalı!'' diye hayranlıkla okumuştum demeçlerini, bir başkan adayı bu kadar mı doğru tespitlerde bulunur da, her sözü böylesine zeka pırıltısı taşırdı?!...

Sonraaa...; ilk icraatlarından biri olarak, muhabirleri doldurduğu özel uçakla, Atletico' dan üç futbolcu transferi için Madrid' e gidilişini derin bir hayal kırıklığı ve hüzünle takip ettim ve adını ''1. Madrid Transfer Seferi'' koydum, zira ''Alaturka'' lığın bu denli şerbetlisine ilk kez tanık oluyordum!...

Daha sonraki süreçte de, hemen bütün eylem ve söylemlerinde ''Ağır Popülizm'' in etkilerini gördük ki hala borusunu öttürmeye çalışanların bu etkiden kurtulamamış oldukları kanaatindeyim...

Terim' le ayrılık sürecinde de hatalı tutumları oldu; yalnız o noktada Terim' in ''Omurgasız-Egoperest-Şark kurnazı'' tutumunu çok daha ön planda gördüğümü biliyorsun, gereğinden de fazla konuştuk bunları, fikir birliğine varmamız imkansız, gerekli de değil...Terim bir ''Efsane'' ye yakışmayacak tutarsızlıklar sergilemiş olsa da kulüp tarihinde sonsuza dek yine ''Efsane' olarak anılacaktır; bir sporcu veya TD sportif başarı ile değerlendirilir ve hatasız kul olmaz...Bir başkan içinse ölçüt, sportif başarıdan çok daha fazla, yönetim becerisi ve iyi bir planlama ile birlikte doğru mali uygulamalardır; haliyle Aysal, iki şampiyonluğa rağmen ''Efsane Başkan'' statüsünden çok uzaktır...

ipmgpor95lbw.jpg

besiktasli bi taraftar dan:

stattan götüme kadar ıslanmış halde az önce geldim. net bir şekilde söylemeliyim ki hamza hamzaoğlu'nun bilic'e derbi oynama dersi verdiği maç oldu. adam bir taktik çizmiş. çıkın oynayın dememiş. oyunu kontrol ettiler, gereken yerde baskı yaptılar. beşiktaş'ı şişirme toplara zorladılar.

bilic bir derbide daha sınıfta kaldı. yapamıyor, ve bundan sonra da yapamayacak gibi görünüyor. demba ba sakatlandı da mı çıktı bilmiyorum ama sakatlanmadıysa oyundan aınması çok saçmaydı. zaten kaybedecek bir şeyin yok neden alıyorsun adamı oyundan? sosa'nın çıkıp ismail'in girmesi de son zamanlarda gördüğüm en saçma değişikliklerden biriydi. yahu bir şey dene be adam, 3'lü savunmaya dön, atınç'ı alıp koy rakip ceza sahasına top indirsin diye. ama bir şey yap artık yeter. cm oynar gibi takım yöneterek kazanamazsın böyle maçları. saha kenarında sürekli stres içinde olası da cabası, bilic'in bu stresi net bir şekilde takıma sirayet ediyor.

sikilmiş götün davasını yapmaya gerek yok. büyük maçları oynayamıyor bu takım. ikinci yarı fenerbahçe, galatasaray ve trabzon deplasmanları var. büyük bir ihtimalle bu maçları da kazanamayacağız. hamza hocayı tebrik ediyorum. bilic'in iki sezondur yapamadığını ilk derbisinde yaptı.

vay be... hamza hoca fenerliymis ya kücüken :38573:
emre b. volume 2 olmasinda... aman aman..

Aysal gibi kaç başkan gelmiş bu zamana kadar.Terimmiş,Duygunmuş kıyas konusu bile değil.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulübün resmi dergisine verdiği röportajda, "Aslında çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Ama profesyonel yaşantı başlayınca o duygu azalıyor, kendi takımınızla oynadığınız maçlara odaklanıyorsunuz. Nerede oynuyorsanız, kalbiniz orası için atıyor" dedi. Hamzaoğlu, Ali Şen'in Fenerbahçe Başkanı olduğu dönemde, kendisine Galatasaray'dan aldığı paranın iki katının teklif edildiğini ve bunu reddettiğini söyledi.

Hamzaoğlu'ndan çok konuşulacak itiraf! - NTVSpor.net

ala biliyorsak bu türlerini almaliyiz zaten devre arasinda ama bunlarda agacdan düsmüyorlar her sene yani :)
gercigi cavani ve lavezi kadro disi kalmis psg de :asd22:

Değerlendirebilene her sene böyle fırsatlar çıkıyor zaten ama geçen sezonki devre arasında Sneijder-Drogba transferleri gelmese şampiyonluk hayaldi.

küçükkene fbli olduğunu söylemekteki amaç ne? ne bu özgüven.

Bunu daha öncede söylemişti en azından ben biliyordum bayağı öncesinden beri, takılacak bir şey değil bence küçükken fenerliydim ama daha sonra 2 katı para teklif edildi gitmedim de demiş

siz siz olun yinede fazla sevmeyin hocayi :D
ne olur ne olmaz yani.

hamza-hamzaoglu-fenerbahce-yi-alkislatmisti-6731025_x_3519_o.jpg

Bugünden sonra bu fotoğraf daha fazla konuşulur Fenerli olduğu için alkışlatılmış vs diye...

Derbiden önce ve sonra yazılanlara bakıyorum da yine sallayanlar olmuş Hama Hoca'ya. Ligde hocadan sonra mağlubiyetimiz yok. Ofansif futbol izliyoruz, galibiyetler alıyoruz ama hala hocaya taş atanlar var. Birde tamamen saçma sapan yorumlarla. Her insan gibi o da hata yapacaktır. Yarın beklenmedik bir mağlubiyette veya beraberlikte şu forumda yazılacakları az çok kestirebiliyorum. Hocanın sayfasını bulup gereksiz gereksiz şeyler yazma potansiyeline sahip, iyi gün ve sadece skora bakan birçok renkdaşımız mevcut. Bence ne olursa olsun şu an yeri doldurulamaz tek kişi Hamza Hamzaoğlu'dur. Karakteriyle, kişiliğiyle, oyun planıyla, taktisyenliğiyle, ligi tanımasıyla ve oyuncu bilgisiyle gelebilecek belki de en iyi isimdi. Arka arkaya kötü sonuçlar alınsa bile Hamza Hamzaoğlu bizim uzun yıllar hocamız olarak kalmalıdır.

Öncelikle hamza hoca önemli bir sınavı alnının akıyla geçti.
Hamza hocayla beraber Drogbayı izlemek isterdim.Çok büyük güç uygulardık.

Abicim bırakın artık şu çocukça şeyleri ne olmuş ki? Hagi.de steau ile oynadığımız maçta tam bir.. Gibi oynamıştı geldi bağrımıza bastık,yıllarca evlafımız dediğimiz Hagi nin yetiştirdiği.. Şimdi kimin kaptanı? Ne yapsalardı yani çocukken sempati duyduğu takımın teklifi olmadığı zaman futbolu mu bıraksalardı,size bir örnek daha vereyim Ömer Onan çocukluk ve Çukurova da takım arkadaşımdı hala da görüşürüz nadiren, adam çocukken bildiğin fanatik fb li idi,sonra bunu Galatasaray aldı, kuzenim(kankasıdır)" ne oldu lan o kadar atıp tutuyordun bizim takıma " dediğinde bileğimi kessen sarı kırmızı akar demiş kendisine sonrası malum bizimkiler geç kaldı imzada Efes kaçırdı ordan da fenere gitti ama belki de bizde bırakacaktı,bu hikayeyi çok az kişi bilir,bu işler kısmet işi çocukken sempatizanı olduğu takımı söylemesi abes değil ayrıca dün 90+5 te bjk ye koyan Burak ta beşiktaş lı olduğunu söylemişti,hayır adam yalan söylese biri çıkarıp bir resim koysa daha mı iyi?

Sony Xperia

iniesta geldi aklıma. o da küçükken real madrid taraftarıymış ama şimdi mesele ortada

Küçükken Fenerli miymiş?

Derhal teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

ben de küçükken fenerliydim hamza hocam seni iyi anlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt