Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
filmin sonunu hamza hoca da bildiği için şampiyonluk sözü veremiyo arkadaşlar.

Adama zaten para vermiyorsunuz bari istediği topçuları alın o da yok. Nasıl olacak bu iş ? Ne işe yararsınız anca gidin Saçma sapan açıklama yapın aferim size

bu takıma en azından elmander vari, rakip savunmaları dövecek bir santrafor alınmalı. umut-burak ile şampiyonluk cok zor.

Hocam bir kez daha senden Özür dilemek istiyorum.. Başta hiç sevememistim seni, kukla demiştim, beceriksiz demiştim..

İyiki varsın iyiki ağzımin payını verdin.

daha yıllarca bizimle kal . İnşallah bu sene Şampiyon yaparsın takımı. Maalesef bu düzenide bozman gerek. ama başarısını!

Esra erolu izliyorum sen napiyon

Iyidir ya telle konusuyodum k.bakma. Nese sadete gelim Hamza hoca okurken yorulmasin, Pandev yararli olur sanki ha fizik kondisyonu falan duzeltse ha bu kadar kati olma adama karsi?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hamza hoca akilli teknik direktöre benziyor.. ona transfer bütçeyi emanet etsek ve bir kaç transfer yapsa

Bu kadroyla sampiyon olmak zor.

Hocam bir kez daha senden Özür dilemek istiyorum.. Başta hiç sevememistim seni, kukla demiştim, beceriksiz demiştim..

İyiki varsın iyiki ağzımin payını verdin.

daha yıllarca bizimle kal . İnşallah bu sene Şampiyon yaparsın takımı. Maalesef bu düzenide bozman gerek. ama başarısını!

Hoca ne etti sana da sevmiyordun? demek ki ön yargılı olmamak gerekiyormuş.

B7WK2pkIQAAb9dx.jpg

Sigara ıcerken aklıma hamza hocamız geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt