Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B7bCX9cIAAAMFxW.jpg

Telden gercek diye gordum montajmis sanirim.

Terim Fener maçında Zan ve Servet'i keserek Semih'i Türk futboluna kazandırmıştı.Bakalım Hamzaoğlu Rize maçında Melo'yu stopere çekmeyi mi yoksa Emrecan'ı kazanmayı mı tercih edecek?

Melo, Welbeck tarafindan maymun edildikten beri stoper mevkide görmek istemiyorum.

Son yıllarda hep üst düzey fizyotrapistlerle çalıştık.Ilk defa bu ara dönemde bundan yoksunuz ve sakatlıklar baş gösterdi.Tatil dönüşü yüklemeler fazla geldi herhalde.

Terim Fener maçında Zan ve Servet'i keserek Semih'i Türk futboluna kazandırmıştı.Bakalım Hamzaoğlu Rize maçında Melo'yu stopere çekmeyi mi yoksa Emrecan'ı kazanmayı mı tercih edecek?

Bir dipnot: Semih o sezon ilk defa Kayserispor maçında ilk 11 çıkmıştı.

Daha sonra formayı vermedi zaten :)

Bir dipnot: Semih o sezon ilk defa Kayserispor maçında ilk 11 çıkmıştı.

Daha sonra formayı vermedi zaten :)

Fener maçından önceki Gençlerbirliği maçında Servet-Zan'a dönmüştü Terim.Kimse derbide Semih'i ilk 11'de beklemiyordu ama onu oynattı.Hatta Semih kart sınırındaydı Fener maçından önce.Ujfa da cezalıydı sanırım.

Hamza Hamzaoğlu, bugün saat 17:15'te TRT 3 Spor'da Haluk Yürekli'nin sunduğu "Futbol VIP" programına katılacak. Bilginize

Daha iki üc gün önce cikti, sanki yeni bir seyler varmis gibi mac öncesi ne isi var tv de.

☆$☆

Hamzaoğlu:"Açıkçası Sneijder'e söylediklerim hoş değildi.Ben de sonradan çok üzüldüm. Zaten dedikleri yanlış değildi"

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Bravo hoca. Adil ol ve gençlerden korkma dedikçe tam tersini yapmaya devam ediyorsun. Bu kafayla ikinci devre hayal kırıklıklarıyla geçer.

Şampiyon olmuş gibi tv tv gezeceğine doğru dürüst kadro yap, top oynat takıma. Bugün çok belli etti Sneijder fobisini.

Bu maca as kadro ile cikmak da neyin nesi?Melo'yu stopere cekti mi orta sahada Selcuk yetmiyormus gibi bir de Yekta'yi izlemek zorunda kaliyoruz.Rize macinda Emrecan'i oynatmali.

Bu mağlubiyet iyi oldu. Kupada olması da önemli.

Kafasında olduğunu konuşmalarındaki ipuçlarından anladığımız yerli takıntısını, Olcan'ın karaktersizliğini, Sinan'ın kaleci olmadığını, Melo'dan stoper olamayacağını gördüğü bir maç oldu.

Korkak, adaletsiz. Olcan 90 dk oyunda kaldi. Evladi ya.
Cok büyük bir hezimet yasatti.

Hoca hayal kırıklığı yaratıyor
sinan emrecan bu maçta oynamayacaksa ne zaman oynayacak
ligdede meloyu stoper oynatırsa futbol bilgisi sorgulanmalıdır

geleceği parlak dahi olsa bu kafayla bi yere varamaz bizde.söyleidikleri sadece lafta kalıyo.sinan gümüşten faydalanıcam demişti ama hayatta oynatmaz bu sinan gümüşü.
2.yarı zaten fener hakemlerle devam edeceğinden şikeye,hamzanın ligde işi çok zor.

Şu Olcan'a oynatan insana neyse ben bir şey demiyorum..

Bugun kötüydü, rize maçında aynı hataları yapmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt