- 14 Haziran 2009
- 29.666
- 14.498
- 2.868
Transfermarkt sitesini baz almam ama orada bile avro cinsinden diyor dolar değil. Bir de yanında bedeli "?" olan bir sürü transfer gösteriyor. Bir de bunların maaşları sözleşmeleri falan var. Adamları gönderirken mecburen ödediğimiz bir ton para var. UEFA'da FIFA'da mahkemelik olduğumuz topçular var.... Var da var... Ama FT yi sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek için elinizden geleni yapıyorsunuz bravo ne diyim
FT'ye hiçbir zaman kebapçı, parator vs.. gibi lakaplar takmadım takmam da... Hiçbirşeyin yoksa UEFA kupasının ve Kadıköyde kalkan şampiyonluk kupasının hatrı var. Ama bu bazı gerçekleri değiştirmiyor malesef. Özellikle şu anda yaşadığımız bu sıkıntıların en önemli aktörlerinden biri olduğu gerçeğini katiyen değiştirmiyor. Hep zaten FT haklı nedense
Fiorentina başkanı haksız, Milan başkanı haksız, Aysal haksız, dönemin milli takım sorumluları haksız ama hep FT haklı
Nasıl oluyorsa o iş ben de çözemedim daha :asd22:
Şikecilerin emrine girmesini saymıyorum bile
FT'ye hiçbir zaman kebapçı, parator vs.. gibi lakaplar takmadım takmam da... Hiçbirşeyin yoksa UEFA kupasının ve Kadıköyde kalkan şampiyonluk kupasının hatrı var. Ama bu bazı gerçekleri değiştirmiyor malesef. Özellikle şu anda yaşadığımız bu sıkıntıların en önemli aktörlerinden biri olduğu gerçeğini katiyen değiştirmiyor. Hep zaten FT haklı nedense
Fiorentina başkanı haksız, Milan başkanı haksız, Aysal haksız, dönemin milli takım sorumluları haksız ama hep FT haklı Şikecilerin emrine girmesini saymıyorum bile