Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Hamza hocanin suana kadar en buyuk hatasi santrafor istememesi. Bilmiyorum neden ama Umut'a garip bir sekilde bel bagliyor. Bana kalirsa Umut bu ligdeki en kotu forvetlerden birisi. Hatta en kotusu. Pres harici hic bir futbolculuk becerisi yok.

Bence Hamza hocanin suana kadar en buyuk hatasi santrafor istememesi. Bilmiyorum neden ama Umut'a garip bir sekilde bel bagliyor. Bana kalirsa Umut bu ligdeki en kotu forvetlerden birisi. Hatta en kotusu. Pres harici hic bir futbolculuk becerisi yok.
Bence hiç beğenmediğimiz Sercan Yıldırım'ın bile bundan daha iyi özellikleri var.

I am the one who knocks!

Hocam rica ediyorum 4231e ve sneijderi serbest oynatmaya devam et.

B8NpV7PIcAEmKo5.jpg:large

:tiphat:

sacmalik bildigin skandal bir karardi buraki oyuna almak, bakalim kac hafta oynayamiyacak bu hatadan dolayi, burak belki israr etmisdir oyuna girmek icin ama sen sokmiyacaksin bukadar

Boyle amatorluk olur mu be. Zaten yeniyoruz ne gerek var. Alsana oyuna Sinani

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Buraki sokması rezillik, Buraki çıkarıp hamiti sokması komedi.

Kusura bakma hoca ama şu Burak hamlesi koca bir eksi. Çok saçmaydı çok, ne kadar isterse istesin, sen oyuna özellikle şu skorla almayacaksın.

Tapatalk

Olur böyle şeyler. Burak'ın gazına gelmiştir.

iyi hoca değil hatta şimdilik kötü hoca hatalarından ders cıkarırmı ,kendini geliştirirmi göreceğiz ama hala iyi hoca değil..

Neden ha? Neden? 2-0 öndesin, kas sakatlığı bulunan adamı neden riske ediyorsun?

İyisin, hoşsun ama bu hatayı yapmaman lazım.

Hadi bakalım çok sevdiğin umud'un kurtarır artık bizi. Böyle bir amatörlük yapılmaz ya.

Ya bir agirligin olsun arkadaş herkese boncuk dağıtmak zorunda değilsin. Onu da oynatayim, bu evladimiz bunu da oynatayim, aman o küsmesin onu da oynatayim. Böyle büyük takım mi çalıştırilir? Şu yaptığı değişikliğin hiç bir izahı yok. Rezillik başka bir şey değil.

şampiyon olsakta yeni yönetim sözleşme uzatmamalı böylesine amatör bi hocayla çalışmamak lazım

sinan gümüşün ayağına 1 kez top değdi başlayacam hamit sevdasına burak sevdasına

Adamsın Hamza hocam.

Sayende yine güzel bir galibiyet aldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt