Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gazı bitti hamza hocanın her hafta biri iteliyor(arabayı) . şampiyon olsak bile fikrim değişmeyecek seneye yabancı teknik adam getirilmeli. türk futbolunu bilen birisi stoper diye ağladı resmen şu takıma forvet olduğunu göremedi türkiye liginde forvetin önemli olduğunu 8 yaşındaki çocuk bilir para yok diye ağlıyorlar serdar aziz için bankadan 4 milyon euro krediyi hazırlamışlar forvete gelince para yok he

yabanci td hemen basari veya taktiksel anlamda müthis td oldugunu demiyor

prandelli ve mancini de yabanci tdlerdi

gelirse iyiysi gelsin, tek kriter yabanci olmasi degil.

bir de düsünüyorumda, takim 1:0 öne gecmis, takimi geriye cekmis, peki simdu bu kadro ile sen nasil kontratak yapacaksin hic bunu önceden düsünmendin mi hamza hoca? gerceken öne gectigimiz an dogru düzgün birsey yapmadik cünkü topu süratle dikine götürecek adam yoktu ilk 11, bir sinan bir bruma olsa ilk golden sonra belki ikinci golü cok rahat bulur ve maci erken bitiridik.

dogal olarak cok hatalar yapiyor hamza hoca tecrübesiz ama gercekten kötü olan, hic hatalarindan ders cikarmiyor, en büyük sorunuda bu.

begenilmeyen mancininin atkisi olamaz
en azindan coskulu maclar cikariyordu
6-0 bursa maci
6-1 akhisar maci
5-2 deplasman bursa maci ve saire

hocam kendine gel ve şu sinan gümüşü de artık kullan.

Öyle söyleme renktaş. Yedirmiyorlarmış Hamza hocalarını. Görmüyor musun açılan başlıkları. Yedirmeyelim, Bırakalım Hamza hocaları Galatasaray'ı yesin. Ne yapalım artık.

Valla bence de yedirmemek lazım renktaş. Yıllardır hep fenerin, haşortmanlı aykut'un balına imrenerek baktık. Kötü oynarken aldıkları galibiyetleri, en rezil maçlarından bile olumlu skorlar çıkarabilmelerini hayretlerle izledik. 40 yılın başı ballı bir hoca bulmuşken ölümüne sahip çıkmalıyız :)

Sezon sonu şampiyonda yapsa kovulmalı ,,
1 Haziran tarihi itibariyle ne Hamza ve ekibi nede Albayrak bu klüpte olmamalı ,,
tersi bir durumda muhtemel bir şampiyonluk sonrası 4. yıldız saçmalığının gazıyla sonraki 4 senemizi kaybetmemiz çok daha olası ,,

Hamza hoca son maclarda yaptigi hatalari ile benim yüzümü kara cikarmistir.

Ancak geldiginden beri... 7 Galibiyet ve 2 beraberlik... En son böyle bir seriyi sampiyon oldugumuz Terim döneminde yakalamistik. Sezon ortasinda kim gelirse gelsin, bu kadar iyi sonuclar alamazdik...

Simdi artik bizim ve hamza hocanin gelecegi adina önemli olan hatalarindan ciddi anlamda ders almasi, yada almamasidir. Normalde bu performanstan sonra lider olmaliydik, ama tam su an Besiktas ve Fenerbahce´nin de seri yapmasi isimizi bozdu...

Ilk defa büyük takim calistiriyor, hatalar yapacaktir. Ancak bulundugu durum, ciddi anlamda hata yapma yansi vermiyor. Sansini iyi kullanmali.

bruma 65te kenara geldi 73 te oyuna girdi

8 dakika ne oldu kenarda ne düsündün bu kadar acaba

bu umut israri niye gerekirse forvetsiz oyna sahte 9 sino oynasin ama su adami oynatma arkadas

zaten sayende krali da kaybettik

cok yanlis isler yapiyosun gencler macindan beri,güvenim zedelendi sana karsi

Real Madrid B 4-1
Kasimpasa 0-4
Kayserispor 0-1

da ekleyebilirsin. Manciniyle bazen 7-8 maçta zor gol atabiliyorduk. Hem Drogba vardi.

Real Madrid B nedir abi ya ? Sırf Mancini'yi kötüleyeceğim diye yapmadığınız yalan yok. B dediğin takımda Casillas, Pepe, Ramos, Arbeloa, Marcelo, Di Maria, Alonso (ikinci yarıda girdi), İsco, İllaramendi ve Bale ..

Bu yukardaki isimler Real Madrid'in B'si ise yuh diyorum yani. 6-1'lik maçta Bale falan oynamadı ayrıca. Oynasa düşünemiyorum. Kaldı ki 4-1'lik maçta kalede Eray vardı. Adam frikikten aşırtma gol yedi.

Kasımpaşa 4-0'lık maçta hakem bizi doğradı. Defans olmayan takımda 6. dakikada Hakan kırmızı kart gördü bir de üstüne penaltı yaptırdı. Ondan sonra koptu gitti.

Kayserispor maçında 5-0, 6-0 çok rahat yapacağımız bir maçı son dakikada Muslera'ya gelen ilk topta gol yedik.

Mancini'nin elinde Drogba vardı ama son aylarda Drogba yoktu. Dubai'de keyif yapıyordu. Hamza Hoca'nın elinde belki bir Drogba yok ama Mancini zamanında sakatlıktan dolayı oynatamadığı Bruma, sezon başında alınabilecek en iyi yerli kanat isimlerden Olcan Adın var.

Hamza Hoca ne kendi sahasında ne de deplasmanda böyle sonuçlar alabilmiş değil. Hamza H'nin td'liğinde ligde kaybetmedik ama kazandığımız maçları da maçı kopartarak almıyoruz. Ya bir son dakika golüyle ya bir penaltı golüyle alıyoruz.

Cevap niye veremedin acaba :)

20 saniyede yorum yazacak degilim ya

hold your horses.

Kayserispor maçında 5-0, 6-0 çok rahat yapacağımız bir maçı son dakikada Muslera'ya gelen ilk topta gol yedik.

.

Sende sirf Mancini'yi yalayacagim diye yapmadigin yok.

]Real Madrid B nedir abi ya ? Sırf Mancini'yi kötüleyeceğim diye yapmadığınız yalan yok. B dediğin takımda Casillas, Pepe, Ramos, Arbeloa, Marcelo, Di Maria, Alonso (ikinci yarıda girdi), İsco, İllaramendi ve Bale ..

Pardon: 10 kisilik B takimi. 10 kisilik B takimina karsi etkisiz kaldik 90 dakika.

Bu yukardaki isimler Real Madrid'in B'si ise yuh diyorum yani. 6-1'lik maçta Bale falan oynamadı ayrıca. Oynasa düşünemiyorum. Kaldı ki 4-1'lik maçta kalede Eray vardı. Adam frikikten aşırtma gol yedi.

Eray'i ilk 11de oynatan teyzemdi galiba.

Kasımpaşa 4-0'lık maçta hakem bizi doğradı. Defans olmayan takımda 6. dakikada Hakan kırmızı kart gördü bir de üstüne penaltı yaptırdı. Ondan sonra koptu gitti.

Klasik bahane. Hakem. Kasimpasaya kendi evinde 4 gol yemek kadar rezil bir durumda 1 kisi eksikle oynamak fark etmiyor.

Mancini'nin elinde Drogba vardı ama son aylarda Drogba yoktu. Dubai'de keyif yapıyordu. Hamza Hoca'nın elinde belki bir Drogba yok ama Mancini zamanında sakatlıktan dolayı oynatamadığı Bruma, sezon başında alınabilecek en iyi yerli kanat isimlerden Olcan Adın var.

Mancini star oyuncularla uyuyum saglamadigi City'nin son sezonunda belli olmustu zaten, onun için sasirtici durum degil. En iyi yerli kanat isim Olcan degil, Gökhan Töredir.

Hamza Hoca ne kendi sahasında ne de deplasmanda böyle sonuçlar alabilmiş değil. Hamza H'nin td'liğinde ligde kaybetmedik ama kazandığımız maçları da maçı kopartarak almıyoruz. Ya bir son dakika golüyle ya bir penaltı golüyle alıyoruz

Burada Hamza hocayi övmüyorum, Mancini ne kadar EZIK bir hoca oldugunu anlatmayi çalisiyorum. Ama sen onun agir fanboyu oldugun için bunu zor anlarsin. Mancini döneminde bazen 6,7,8 maç gol sIkIntIsI yasiyorduk.

Mancini'nin tek iyi bir katkisi var o da defans kurmayi iyi bilmesi, ama o sadece onu bildigi için yeterli degil

Son düzenleme:
20 saniyede yorum yazacak degilim ya

hold your horses.

Sende sirf Mancini'yi yalayacagim diye yapmadigin yok.

Pardon: 10 kisilik B takimi. 10 kisilik B takimina karsi etkisiz kaldik 90 dakika.

Eray'i ilk 11de oynatan teyzemdi galiba.

Klasik bahane. Hakem. Kasimpasaya kendi evinde 4 gol yemek kadar rezil bir durumda 1 kisi eksikle oynamak fark etmiyor.

Mancini star oyuncularla uyuyum saglamadigi City'nin son sezonunda belli olmustu zaten, onun için sasirtici durum degil. En iyi yerli kanat isim Olcan degil, Gökhan Töredir.

Burada Hamza hocayi övmüyorum, Mancini ne kadar EZIK bir hoca oldugunu anlatmayi çalisiyorum. Ama sen onun agir fanboyu oldugun için bunu zor anlarsin. Mancini döneminde bazen 6,7,8 maç gol sIkIntIsI yasiyorduk.

Mancini'nin tek iyi bir katkisi var o da defans kurmayi iyi bilmesi, ama o sadece onu bildigi için yeterli degil

Paragraf halinde yazmıyacağım. Zaten bu konuda yazdığım son mesajla tartışma kapanır heralde.

1- Maçları izlemediğin o kadar belli ki. Kayserispor maçında 5'i, 6'yı bulabilirdik, son dakikada ilk defa hücum ettiler onda gol yedik diyorum. Dediğin şeye bak :)

2- 2. paragrafına girmiyorum bile. 10 tane As oyuncu var 1 tane B takımından oyuncu var diye o takımı B takımı yapmaz ;)

3- Kasımpaşa maçını tekrar izle istersen. Belki bu sefer iyi anlayabilirsin maçı. Aynı şey FT'nin başında olsa bu tabii ki bahane değil gerçek diyecektiniz. Onu da geçelim.

4- Eray'ı ilk 11'de Mancini bilerek oynatmadı cınım. Muslera sakattı. Öğren de gel :)

5- Mancini star oyuncularla başarılı olmasaydı Man City 36 senelik hasreti geçen sene kırardı 3 sene önce değil :) Ayrıca dikkat edersen mesajımda en iyi yerli kanat oyuncu demedim en iyi yerli kanat oyuncularından dedim. Oyunculardan :) Bir kez daha yazayım. Oyunculardan :)

6- Bu konuda Mancini fanboyu olmaya gerek yok. Doğruları biliyorsan hemen Mancini fanboyu sıfatını yapıştırıyorlar. Sen de FT fanboy'usun o zaman ? Bunu da hiç inkar etmeyenlerdensin ayrıca. Hamza Hoca'ya saygım var ama yaptığı yanlışları sırf yerli ve FT'nin dostu diye görmezden gelip, başarılı bir hocaya laf edersen karşılığını da alırsın bir şekilde.

Son satırlarını da herkes biliyor.

Sevgilerle ..

Yasininki Mancini fan boylugu degil, Fatih Terim düsmanligi... Halen anliyamadin be Sükrü... ^^

Haydaaaa. Bunu diyen bir kişinin de Mancini düşmanı olması ayrı ironik bir durum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt