Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasini cıkarma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bakiyorum da Hamza hocayi yerle bir edenler onun en büyük hayrani olmuslar.

Geldigi günden beri söyledigim gibi; arkandayiz hocam.

Haftaya Fener'e yenilirsek ki artık gayet normal bir durum, olacak yorumları acayip merak ediyorum.

Forumda bazı üyeler 2 hafta da bir U dönüşü yapıyor maşallah.

Tebrikler hocam.Her ne kadar zaman zaman yaptığın oyuncu değişikliklerini eleştirsem de 11 lig maçında 9 G 2 B gerçekten de iyi bir istatistik.

Fener'i yenersek efsane olur.Beraberlik iyi,mağlubiyet normal bir sonuç.

rekor kirdi galiba.
en iyi baslangic yapan hocamiz oldu tarihimizde.
nice rekor ve basarilara imza atar bizimle umarim. Nazar deymesin.

Maguruscu=Apo

Hamza hocayı laf yok. Hamza hoca adamdır.

Tabi ki biliyorum bunu, ilgili ilgisiz durumlarda 487521675084939 defa yazdığın için sayende bilmeyen kalmadı, Albayrak' ın minibüs şoförlüğünden geldiğini, pek gerekli bir bilgi gibi gelmiyor bana, profesör olduğunu söyleyen yok zaten...

Aysal' ın ''Kurumsallaşma'' sı gibi etki etmesini istiyorsun sanırım klavyene pelesenk etmek suretiyle! (Bu benzetmem ayrıca mutluluk kaynağı olur senin için! :))...

Yasini oyundan almasa ve bizi 3 haftadır on kişi oynatan bruma'da diretmese çok daha iyi olacak.

Emre ve Sabrinin kulağını çeksin biraz. Bu kadar lakayıt oynanmaz.

bu adama laf etmeyin sakın

Pişti olmuşuz! :D...
Başka avatar mı yok yaw?...2-3 ay oldu bende; Burak ben avatar yaptıktan sonra futbolcu olduğunu hatırlayınca, sonraki totem opsiyonumu Sinan için kullandım, henüz bir etkisi yok ama yine de ümidimi kesmedim, olacak bu çocuk :hat:...

Hamza Hocam'dan şık bir pas.
thumb_big_AAFOTO_4659134_270220152131130000_R_SPO_20150227000000_aa-picture-20150227-4659134-high.jpg

Prandelli dönemindeki forumun havasıyla şu anki forumun havası her şeyi açıklıyor.

Hamzaoglu suana kadar Türkiye Ligi için yeterli bir hoca oldugunu çok iyi gösterdi, umarim böyle devam eder.

Yalniz CL için dogru hoca olup olmadigini bilmiyorum - Champions League Süper Lige benzemez, fazla ofansif oynarsan seni kesip atarlar.

O yüzden Hamza hocayla devam edersek, yanina tecrübeli, CL takiminda hocalik yapmis bir hoca da bulmak lazim

kadıköyde galip gelirse efsane olur
yoksa kestane

Böyle bir bakış açısı olabilir mi ? 16 senedir galip gelememişiz o stadda.. belki 10 td gitmis oraya hiç biri de galip gelememiş.. Kestane mi oldu o adamlar şimdi.. Biz ne zamandan beri tek maçla efsane veya kestane tabiri kullanır olduk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt